Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Xiaomi Mi 10 Ultra може стати першим смартфоном з подэкранной камерою. Але не для всіх


Опубликованно 08.08.2020 15:03

Xiaomi Mi 10 Ultra може стати першим смартфоном з подэкранной камерою. Але не для всіх

11 серпня на честь свого 10-річчя компанія Xiaomi представить новий флагман Mi 10 Ultra. І чим ближче анонс, тим більше в мережі витоків про це пристрої. Смартфон не для всіх

Як розповів засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants і DisplaySearch Росс Янг (Ross Young), швидше за все, Xiaomi Mi 10 Ultra отримає подэкранную фронтальну камеру, тобто буде захована під склом, а на екрані не буде ніяких вирізів.

За інформацією Янга, придбати його зможуть не всі: швидше, Xiaomi випустить смартфон як демонстраційний продукт для того, щоб показати нову технологію. Обсяги виробництва Xiaomi Mi 10 Ultra дуже малі.

It will likely be the first phone with an under panel camera. But volume will be (shockingly) small...:) Mostly a demo product from what I hear. — Ross Young (@DSCCRoss) August 7, 2020 Що ще

Також йому приписують дві версії — з керамічної задньою панеллю і з прозорою скляною. Перша буде доступна в конфігураціях 8/256 ГБ і 12/256 ГБ, друга — з 12/256 ГБ і навіть 16/512 ГБ.

Крім цього, Xiaomi Mi 10 Ultra повинен отримати топовий процесор Snapdragon 865+, AMOLED-дисплей з частотою 120 Гц і роздільною здатністю FHD+, акумулятор ємністю 4500 мАч з швидкою провідний зарядкою потужністю 100 Вт або 120 Вт і бездротовою зарядкою на 55 Вт.

Разом з Xiaomi Mi 10 Ultra 11 серпня представлять смартфон Redmi K30 Extreme Commemorative Edition і новий OLED-телевізор сімейства Mi TV Master.

Джерело: Ross Young, Gizchina

Для тих, хто хоче знати більше: 15 гаджетів Xiaomi MiJia для розумного будинку, про яких ви не знали 10-дюймовий монохромний графічний планшет Xiaomi Mijia Blackboard за 13 доларів Екосистема Xiaomi: 10 розумних гаджетів Viomi/Yunmi для дому і кухні, про які ви не чули Екосистема Xiaomi: 10 кращих гаджетів YI для всіх видів відеозйомки Xiaomi випустила реверсивну викрутку Mijia Wiha 8-в-1 вартістю $15


banner14

Категория: Звёзды и техника

Xiaomi Mi 10 Ultra може стати першим смартфоном з подэкранной камерою. Але не для всіх


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.