Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Смарт-браслет з вбудованою гарнітурою Huawei TalkBand B6 анонсують 30 липня


Опубликованно 01.08.2020 03:26

Смарт-браслет з вбудованою гарнітурою Huawei TalkBand B6 анонсують 30 липня

Днями ми писали, що Huawei готує до виходу смарт-браслет з вбудованою гарнітурою TalkBand B6, а зараз компанія офіційно розкрила дату анонса пристрою. Що відомо

Згідно з офіційним тизера, гаджет дебютує 30 липня. Тобто його анонс відбудеться в цей четвер. Новинка отримає вигнутий AMOLED-дисплей з діагоналлю 1.53 дюйма, фірмовий чіпсет Kirin A1, модуль Bluetooth 5.2 і корпус з нержавіючої сталі, а також чотири види ремінців: шкіряний, металевий і два силіконових.

Huawei TalkBand B6 зможе рахувати кроки, калорії, частоту серцевого ритму, рівень кисню в крові, а також моніторити сон. Заряджатися новинка буде через порт USB-C.

Джерело: Weibo

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Звёзды и техника

Смарт-браслет з вбудованою гарнітурою Huawei TalkBand B6 анонсують 30 липня


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.