Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

У Мережі розповіли про конфуз принца Гаррі на весіллі принцеси Євгенії


Опубликованно 18.07.2020 00:10

У Мережі розповіли про конфуз принца Гаррі на весіллі принцеси Євгенії

У Мережі з'явилася інформація про неприємної ситуації, яка сталася 12 жовтня 2018 року на весіллі принцеси Євгенії Йоркській і бізнесмена Джека Бруксбэнка.

Як пишуть британські ЗМІ з посиланням на книгу журналістів Ділана Говарда і Енді Тиллета “Королівські війни“ (Royals at War) принц Гаррі зіпсував свято двоюрідній сестрі, передчасно оголосивши про вагітність своєї дружини Меган Маркл.

Такий вчинок відвернув увагу від нареченої. Адже королева Єлизавета II з принцом Філіпом, принц Чарльз з дружиною Каміллою і герцоги Кембриджські почали вітати майбутніх батьків прямо під час урочистостей Євгенії і Джека.

У книзі зазначається, що принцу Гаррі було соромно за цей конфуз. Проте, він і Меган збиралися в поїздку в Австралію і Нову Зеландію та іншого випадку розповісти сім'ї про поповнення у них не було. Офіційне оголошення про вагітність Меган Маркл через три дні після весілля принцеси Євгенії - 15 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, раніше герцогам Сассекским не вдалося зареєструвати торгову марку, названу на честь сина.

Хочете знати важливі та актуальні новини раніше за всіх? Підписуйтесь на Ivona.bigmir.net:) у Facebook і Instagram.


banner14

Категория: Звёзды и техника

У Мережі розповіли про конфуз принца Гаррі на весіллі принцеси Євгенії


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.