Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Apple розробляє складаний iPhone: як Microsoft Surface Duo, а не Samsung Galaxy Fold


Опубликованно 16.06.2020 00:54

Apple розробляє складаний iPhone: як Microsoft Surface Duo, а не Samsung Galaxy Fold

Інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser), відомий своїми цікавими витоками про новинки Apple, пише, що компанія теж готує складаний смартфон. Що це буде

Тільки цей iPhone не отримає великий гнучкий дисплей, як у Samsung Galaxy Fold. Він теж буде зроблений у формі книжки, але з двома окремими екранами, з'єднані шарніром.

Джон каже, що це не буде виглядати, як два окремих iPhone 11. Скоріше, це буде апарат, схожий на Microsoft Surface Duo, який повинен дебютувати вже в наступному місяці.

Один з передплатників запропонував свій концепт, який максимально схожий на оригінал.

У складного iPhone не буде «моноброви» (нарешті!), а система Face ID встановлена безпосередньо у вузьку рамку навколо дисплея.

Правда, поки це тільки прототип, тому до остаточного виходу пристрою все може змінитися. Коли воно вийде і чи вийде взагалі — поки що теж незрозуміло.

Джерело: Jon Prosser

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Apple розробляє складаний iPhone: як Microsoft Surface Duo, а не Samsung Galaxy Fold


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.