Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Huawei вперше обігнала Samsung і стала лідером світового ринку смартфонів


Опубликованно 15.06.2020 19:08

Huawei вперше обігнала Samsung і стала лідером світового ринку смартфонів

Ще кілька років тому Huawei обійшла Apple з продажу смартфонів і мріяла очолити ринок через рік-другий. Але всі плани зруйнували санкції США. Незважаючи на це, справи у Huawei, схоже, йдуть не так вже погано. № 1

За даними аналітичної компанії Counterpoint Research, у квітні Huawei вперше вдалося обігнати Samsung і стати лідером світового ринку смартфонів. Це означає, що китайська компанія продала смартфонів більше, ніж інші конкуренти.

Якщо точніше, в квітні частка Huawei на ринку смартфонів склала 19%. Результат Samsung — 17%. Правда, цей успіх може виявитися короткочасним, адже поки немає даних про результати кварталу, так і до річних показників поки далеко.

Швидше за все, на прорив Huawei вплинуло кілька факторів. Перший — це пандемія коронавіруса, яка сильно вдарила по виробниках, в тому числі і Samsung. Другий — успіх на рідному ринку: поки європейські користувачі відмовляються від продукції Huawei з-за відсутності сервісів Google, китайці, навпаки, все більше підтримують місцевого виробника.

Джерело: GizmoChina

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Huawei вперше обігнала Samsung і стала лідером світового ринку смартфонів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.