Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

OnePlus готує 65 Вт швидку зарядку Super Warp Charging для OnePlus 8T


Опубликованно 14.06.2020 20:54

OnePlus готує 65 Вт швидку зарядку Super Warp Charging для OnePlus 8T

Раніше в мережі вже з'являлися чутки про те, що компанія OnePlus готує швидку зарядку потужністю 65 Вт для своїх смартфонів. Тепер підтвердження цьому знайшли в останній версії програми Engineering Mode з бета-версії Android 11 для серії OnePlus 8. Що відомо

Технологія згадується як «65W Super Warp Charging». Швидше за все, зарядка буде заснована на тій же технології, що і OPPO 65 Вт SuperVOOC 2.0 і Realme 65 Вт SuperDart. Нагадаємо, OnePlus і OPPO — дочірні компанії китайського холдингу BBK, а Realme — суббренд OPPO.

Нагадаємо, зараз смартфони OnePlus використовують технологію Warp Charge 30 з потужністю (як не складно здогадатися) 30 Вт, яка дебютувала разом OnePlus 6T McLaren Edition і з часом перейшла в OnePlus 8 Pro.

65 Вт зарядка OPPO Find X2 Pro заряджає акумулятор з ємністю в 4260 маг на 95% всього за 30 хвилин. Для порівняння, Warp Charge 30 заряджає батарею OnePlus 8 Pro (4510 маг) за такий же проміжок часу на 63%.

Швидше за все, нову швидку зарядку отримає флагман OnePlus 8T або його спеціальна версія. Хоча OnePlus нещодавно припинила співпрацю з McLaren, тому буде ця спеціальна версія взагалі — невідомо. Не виключено, що 65 Вт зарядка дебютує вже в наступному році разом з OnePlus 9.

Джерело: XDA Developers

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

OnePlus готує 65 Вт швидку зарядку Super Warp Charging для OnePlus 8T


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.