Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Випуск Pixel 4a знову перенесли: продажі стартують тільки в кінці жовтня


Опубликованно 14.06.2020 20:54

Випуск Pixel 4a знову перенесли: продажі стартують тільки в кінці жовтня

Схоже, Google відбувається щось дивне з випуском «бюджетного» Pixel 4a: інсайдери повідомляють, що його випуск знову перенесли. Коли?

Спочатку в травні очікувалася презентація Pixel 4a і Pixel 4a XL, які повинні були прийти на зміну торішнім Pixel 3a і Pixel 3a XL. Потім з'ясувалося, що Pixel 4a XL не буде, а офіційний анонс Pixel 4a перенесли на червень, а через час і на липень.

Інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser) повідомляв, що презентація відбудеться 13 липня, а ось продажі стартують пізніше: чорної моделі (Just Black) — 6 серпня, синій (Barely Blue) — 1 жовтня.

Але Google, схоже, знову поміняв всі свої плани. Тепер Проссер пише, що презентація раніше пройде 13 липня, тільки синьої забарвлення вже не буде, а чорна надійде в продаж тільки 22 жовтня.

Поки незрозуміло, чому Google затягує з випуском Pixel 4a, адже минулорічні Pixel 3a і Pixel 3a XL дуже добре продавалися. Якщо це пов'язано з пандемією, то iPhone SE, випущений під час карантину, теж показує непогані результати.

Також поки що незрозуміла доля Pixel 5, який повинен дебютувати восени. Хоча подейкують, що його запуск теж перенесли.

Нагадаємо, Pixel 4a повинен отримати 5,81-дюймовий OLED дисплей з роздільною здатністю 2340?1080 пікселів і отвором для 8 Мп фронталки, процесор Qualcomm Snapdragon 730, 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 64/128 ГБ ПЗУ, акумулятор ємністю 3080 маг з підтримкою 18-ватної швидкої зарядки, одинарну камеру на 12,2 Мп і цінник близько $350.

Джерело: Jon Prosser, PhoneArena

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Випуск Pixel 4a знову перенесли: продажі стартують тільки в кінці жовтня


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.