Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Смартфони iPhone 11 теж позеленіли


Опубликованно 13.06.2020 06:32

Смартфони iPhone 11 теж позеленіли

Нещодавно власники смартфонів Samsung Galaxy S20 Ultra і OnePlus 8 Pro скаржилися на проблему з зеленими екранами. А тепер ця «хвороба» торкнулася iPhone. Що трапилося

На періодично з'являється помітний зелений відтінок на дисплеях почали скаржитися власники iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, а також деякі володарі iPhone X.

За їх словами, зелений відтінок з'являється на екрані після розблокування, при активації режиму Dark Mode або Night Shift і при мінімальній яскравості екрану. Найчастіше такий колір видно лише перші кілька секунд.

При цьому деякі «вилікували» свій смартфон за допомогою перезавантаження.

Багато хто стверджує, що така проблема з'явилася після оновлення iOS 13.5. Хоча даний баг є і в прошивках iOS 13.4.1, iOS 13.5 і iOS 13.5.1. У будь-якому випадку, схоже, що це проблема з програмним забезпеченням, яку можна виправити разом з оновленням.

Джерело: MacRumors

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Смартфони iPhone 11 теж позеленіли


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.