Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Xiaomi Mi CC10 на перших рендерах: «дірявий» дисплей і кругла камера, як у OnePlus 7T


Опубликованно 13.06.2020 06:20

Xiaomi Mi CC10 на перших рендерах: «дірявий» дисплей і кругла камера, як у OnePlus 7T

Близько року тому компанія представила смартфон Xiaomi Mi CC9 (Xiaomi Mi Note 10 на глобальному ринку), а тепер готує його наступника — Xiaomi Mi CC10. Що відомо

На сайті магазину alibaba.com вже з'явилося захисне скло для неанонсированного смартфона, завдяки чому стали відомі деякі подробиці про дизайні.

На відміну від торішньої моделі, у новинки виріз-краплю замінить «дірявий» дисплей з круглим вирізом для фронтальної камери. Але в описі товару згадується вигнутість, так що екран, швидше за все, буде з закругленими краями.

Сканера відбитків пальців на задній панелі немає, тому він, швидше за все, буде подэкранным, як і у Mi CC9.

А ось дизайн основної камери змінився: модуля розташовані у круглому блоці, як, наприклад, у OnePlus 7T. За чутками, камера отримає оновлений 108-мегапіксельний сенсор, перископічний модуль з 12-кратним оптичним наближенням картинки і 120-кратним цифровим.

Крім того, смартфону приписують процесор Qualcomm Snapdragon 775G, підтримку 5G і NFC-модуль для безконтактних платежів.

Джерело: Alibaba, Gizchina

Для тих, хто хоче знати більше: 15 гаджетів Xiaomi MiJia для розумного будинку, про яких ви не знали 10-дюймовий монохромний графічний планшет Xiaomi Mijia Blackboard за 13 доларів Екосистема Xiaomi: 10 розумних гаджетів Viomi/Yunmi для дому і кухні, про які ви не чули Екосистема Xiaomi: 10 кращих гаджетів YI для всіх видів відеозйомки Xiaomi випустила реверсивну викрутку Mijia Wiha 8-в-1 вартістю $15


banner14

Категория: Новости Техники

Xiaomi Mi CC10 на перших рендерах: «дірявий» дисплей і кругла камера, як у OnePlus 7T


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.