Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

"Экзамер": відгуки про сайт. Самостійна підготовка до здачі Єдиного державного іспиту


Опубликованно 18.12.2018 01:40

На сьогоднішній день активно розвивається навчання онлайн. Тисячі школярів користуються Інтернетом не тільки для отримання додаткових знань, але і для якісної підготовки до державних іспитів. Існує безліч онлайн-шкіл і сайтів для самопідготовки. Один з найпопулярніших представників таких ресурсів "Экзамер". Плюси самопідготовки

Серед учнів активно поширюється самопідготовка, що включає в себе дистанційне навчання. Чому хлопці вибирають саме цей спосіб? Заняття проходять в зручний для вас час. Якщо у вас тренування, гуртки, невідкладні заходи, ви можете повторити матеріал трохи пізніше або подивитися онлайн-уроку. Зниження стомлюваності. Не потрібно витрачати час на дорогу до репетитора. Тут ви перебуваєте вдома, тому у вас завжди буде можливість виспатися і набратися сил. Більш бюджетні ціни на заняття. Середня вартість години у репетитора - 400 рублів. В основному, практикується проводити два заняття в тиждень. Разом - 800 рублів. "Экзамер" з суспільствознавства пропонує 3 заняття в тиждень. При такому навантаженні на місяць навчання коштує всього 1500 рублів або 125 за одне заняття. Батьки можуть контролювати якість дистанційного навчання, наприклад, переглядаючи записи онлайн-занять. Складне пояснюється самим простим мовою. Багато репетитори в онлайн - школах - молоді люди, які відчувають хвилю підлітка. Вони можуть подавати матеріал в цікавій формі, тому такий підхід підвищить бажання до навчання. Учень сам контролює свої прогалини і вчиться розподіляти час. Дистанційне навчання вчить хлопців самодисципліни. Вони починають планувати свій час і раціонально розподіляти сили. Такі навички допоможуть їм у дорослому житті.

Про сайт

"Экзамер" - це універсальна інтернет-майданчик для підготовки до здачі Єдиного державного іспиту. Щороку сайт оновлює свою базу даних, що дозволяє учням готуватися за самим новітнім методикам. Забезпечує "Экзамер" підготовку до ЄДІ і ОГЕ. А основна перевага даного ресурсу: створення індивідуального плану навчання.

Для початку потрібно заповнити анкету, в якій необхідно вказати бажану кількість балів на іспиті і ваш час для підготовки. Далі програма сама складе план, за яким "Экзамер" буде вас навчати. При виконанні тестів сайт буде вказувати на ваші помилки і робити упор на "прогалини" у знанні предмета. Сукупність якісного теоретичного і практичного матеріалу приведе вас до бажаних результатів.

Сама підготовка проходить у вигляді квест-гри. Вам пропонується виконувати тести і читати теорію, за це ви потім будете отримувати бали і значки відмінності. Також для здають ЄДІ є ще одна особливість: онлайн-арена. На ній ви можете битися з будь-яким учнем у знаннях з будь-яких тем.

Предмети для підготовки

Забезпечує "Экзамер" підготовку до ЄДІ з десяти загальноосвітніх предметів: Російська мова. Математика (профільна і базова). Суспільствознавство. Фізика. Історія. Біологія. Хімія. Англійська мова. Інформатика. Географія.

Для кожного предмета представлений блок теорії з усіх тем з кодифікатора, блок практики (в кожній темі по 5 завдань) і цільні варіанти ЄДІ. Варто відзначити, що підготовка до ОГЕ здійснюється повністю на безкоштовній основі, а от з ЄДІ все навпаки. З ціновою політикою сайту розберемося трохи пізніше. Як влаштований "Экзамер"

На головній сторінці офіційного сайту вам буде запропоновано увійти у вже існуючий акаунт або створити новий. Реєстрація на "Экзамере" досить проста. Потрібно всього лише ввести e-mail і пароль. Через деякий час на пошту прийде посилання для активації вашого профілю.

Як увійти в "Экзамер"? Для цього використовуйте логін і пароль.

На головній сторінці вам пропонують познайомитися з сайтом: як проходить процес підготовки, результати деяких учнів, а так само відгуки ЗМІ про "Экзамере". Щоб пропустити цю сторінку, натисніть на фіолетову кнопку "Продовжити підготовку".

У лівому верхньому куті є три смужки, натиснувши на які, ви відкриєте панель дій. Тут буде представлена коротка інформація про вашому профілі ( досягнення, досвід), кнопки для переходу на арену, відгуки, тарифи, відповіді на запитання і т. д. Така панель допоможе повною мірою познайомитися з сайтом.

Для тих, хто збирається здавати ЄДІ, безкоштовна підготовка надається від "Экзамера" з російської мови. Всі інші предмети платні. Щоб зрозуміти, як влаштовано навчання, ви можете заглянути в розділи "Завдання за темами", "Варіанти", "Теорія" і "Відеоуроки" (є платною функцією).

Деякі розділи сайту стають доступні тільки при отриманні необхідного досвіду. Тобто ви повинні пройти певну кількість завдань, щоб відкрити подальший план навчання.

Сайт має зрозумілий та лаконічний інтерфейс, який перетворює підготовку в цікаву квест-гру.

Платні послуги

Щоб довідатися про ціни на підготовку, потрібно перейти в розділ "Тарифи". Там пропонується кілька пакетів за кількістю предметів: 1 - 5 920 крб. 2 - 9 990 руб. 3 - 13 490 руб. 4 - 15 090 руб.

Також користувачам пропонується випробувати удачу і прокрутити колесо знижок. Якщо ви виграли, наприклад, 1000 рублів, то можете застосувати цю знижку протягом трьох днів.

Заплативши один раз за предмет, доступ до сайту у вас буде протягом усього року.

Також "Экзамер" надає функцію "Турбоподготовка". Розглянемо, що це таке. "Турбоподготовка"

Такий тип занять надає вам: Підготовку до іспитів разом з учителем. Рішення завдань першої та другої частини ЄДІ. 12 занять і 16 домашніх робіт в місяць. Всі заняття проводяться в режимі онлайн, але якщо з якихось причин ви не змогли бути на них присутніми, то в будь-який час можна подивитися запис. Спілкування з викладачем. Група однодумців і доброзичлива атмосфера.

Перший місяць такої підготовки обійдеться в 990 рублів. Далі - по 1500 рублів щомісяця.

Кожен вчитель-предметник надає детальну програму підготовки. Заняття проходять в проміжку від 16:00 до 21:00 за московським часом.

У програмі такої підготовки є система "життів". Кожному студенту дається по 5 "сердечок". Якщо ви не зробили домашню роботу, то одне сердечко прибирається. Як тільки закінчуються всі "життя" - вас відраховують з курсу.

На домашню роботу відводиться два дні, тому є можливість влаштувати собі вихідний. Починаємо підготовку

Розглянемо докладно, як працювати з сайтом: На сторінці з предметом (в правому кутку) встановлюємо мета (наприклад, здати ЄДІ 90 балів). Здаємо вступний тест. З російської мови він складається всього з 6 питань, тому не займе у вас багато часу. Після цього програма визначить ваш рівень підготовки. Після тесту вам надається можливість вивчити перший модуль занять. Для початку необхідно уважно прочитати теорію, можливо, щось законспектувати. Тільки після цього можна приступати до практичних завдань. Щоб перейти на наступний рівень, необхідно набрати певну кількість вірних відповідей. В кінці модуля вас буде чекати перевірочна робота. Після успішного вирішення модуля, ви переходите до наступного розділу. У кожного модуля є свої терміни, тому не затягуйте з виконанням завдань. Через кожні два модуля вам необхідно пройти контрольну роботу. Для закріплення знань виконуйте тести ЗНО, які відкриваються при досягненні певного рівня.

Таке покрокове навчання значно полегшує самопідготовку. Учень концентрується на головному і не відволікається на зайву інформацію.

Також на "Экзамере" є відео про процес навчання на сайті.

Питання і відповіді

Нижче наведено 3 відповіді на популярні питання про "Экзамере".

1. Є можливість займатися безкоштовно?

По закінченні першого модуля російської мови, заняття стають недоступними. Подальше навчання можна продовжити тільки після оплати тарифу. Однак на "Экзамере" є система знижок. Якщо ви запросите за своїм промокоду однієї людини, який купить якийсь тариф, то вам і одного буде доступна знижка в 300 рублів. Такі акції можна підсумувати необмежену кількість разів і оплачувати ними заняття.

Можливість абсолютно безкоштовного навчання доступна тільки для студентів ОГЕ.

2. Можлива оплата частинами?

Після того, як ви обрали тариф і перейшли на сторінку "Яндекс. Каси", вибирайте "Заплатити по частинах". Заповніть необхідні дані і чекайте відповіді від сервісу "Яндекс. Гроші". Коли ваш кредит схвалять, ви можете починати користуватися сервісом. Однак кожен місяць необхідно виплачувати фіксовану суму.

3. Є сумнів, що цей вид навчання не допоможе. Що робити?

В Інтернеті досить багато безкоштовних сервісів по підготовці. Прослухайте одне-два онлайн-заняття, пройдіть триденний інтенсивний курс. Після цього ви зможете зрозуміти, чи допомагають такі заняття. Якщо відповідь позитивний, то сміливо сплачуйте курси. Якщо негативний, то задумайтеся, в чому проблема.

Є на "Экзамере" і відгуки про такій підготовці. Більшість учнів вважають, що даний тип занять набагато продуктивніше і дійсно допомагає отримати найвищий бал на іспиті.

Відгуки про "Экзамере"

Користувачі відзначають, що підготовка на "Экзамере" - досить бюджетний варіант навчання. Важливо, що він підходить і для хлопців з селищ, сіл, де репетиторство розвинене слабо або взагалі відсутня.

Інші відзначають, що для частини "C" краще наймати репетитора, так як тариф дає підготовку тільки за тестової частини. Варіант "Турбоподготовки", де вивчається і остання частина, набагато дорожче, не кожен здатний викладати 1500 рублів за заняття.

У відгуках про "Экзамере" стверджують, що при належному завзятості і самодисципліни можна дійсно домогтися гарних результатів. Багатьом подобається, що можна не бути присутнім на заняттях, а переглядати їх в запису.

Хлопці відзначають, що їм дуже добре допоміг "Экзамер" з математики. Всі завдання взяті з джерел, схвалених Міністерством освіти.

Інші користувачі сайту пишуть, що починали підготовку з хімії на "Экзамере" за 2 місяці. Навіть за такий короткий період вони змогли набрати бали для вступу на бюджетне навчання. Відзначають у відгуках і те, що сайт дозволяє швидко освіжити в пам'яті всю шкільну програму.

Відгуки про сайт "Экзамер", в основному, позитивні. Учні хвалять зручний, простий інтерфейс, якість матеріалу для занять і роботу адміністрації сайту.

Підводячи підсумок по відгукам про "Экзамере", робимо висновок, що сайт дійсно корисний і ефективний для підготовки до здачі ЄДІ. Додаток

Аналогом до сайту є додаток "Экзамер" на Android і iOS. Достатньо завантажити на смартфон, увійти в свій обліковий запис і почати займатися в будь-якій точці світу. Софт нічим не відрізняється від офіційного сайту.

Учні можуть спробувати знайти безкоштовну версію "Экзамера" на просторах Інтернету.

Сам додаток "Экзамер" часто входить до збірки утиліт для якісної та цікавої підготовки до іспитів.

Плюси підготовки

Дізнавшись більше про "Экзамере", можна підвести деякі підсумки: Сайт дає можливість створити індивідуальний план занять. Програма рівномірно розподілить всі теми для вивчення на весь навчальний рік, аж до здачі ЄДІ. Тематичні і контрольні тести ЄДІ. Як говорилося вище, в кінці кожного модуля вас чекають підсумкові роботи. Вони допоможуть перевірити набуті знання та ознайомитися зі структурою іспиту. Аналіз знань. При проходженні декількох вправ, програма обчислить ваші недоліки, з-за яких відбуваються часті помилки. Після цього вам буде запропоновано почитати теорію і попрактикуватися у вправах. Також в аналітиці можна ознайомитися з майбутніми темами для вивчення і подивитися свій прогрес. ЄДІ-Арена. Змагатися можна абсолютно безкоштовно, тому така опція лише підігріває інтерес до навчання. Наявність мобільної версії.

Аналоги

Є й інші подібні сайти. Ось деякі з них: Онлайн-школа "ВебинариУм". Заняття проходять у режимі онлайн, щодня в розділі викладається маса корисної інформації, вчителі пояснюють простою мовою. Онлайн-школа "Фоксфорд". Сайт забезпечує поглиблену підготовку до ЄДІ з кращими викладачами з престижних вузів. Навчання досить дороге, але існує і система знижок. Група Time To Study. Містить корисні відеоуроки, які можна завантажити через торрент.

Висновок

Єдиний державний іспит - важливий період в житті будь-якого підлітка. Кожній дитині важливо розуміти, що будь-яку підготовку потрібно починати завчасно. Якщо зараз ви в 10 класі, то пора задуматися, як будуть проходити ваші додаткові заняття.

Найголовніше - не хвилюватися і бути впевненим у своїх силах. Автор: Людмила Воротинцева 6 Грудня, 2018


banner14

Категория: Интернет

"Экзамер": відгуки про сайт. Самостійна підготовка до здачі Єдиного державного іспиту


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.