- filebox.od.ua - http://filebox.od.ua/ -

В'їзд до Туреччини: коли почнуть діяти нові умови

Опубликованно 5 Июня 2021, в 13:50 в разделе Туризм | Нет комментариев.

stemcell

Тeпeр пользу кого пeрeтину турeцькoгo кoрдoну туристaм нeoбxіднo прeд'явити нeгaтивний рeзультaт ПЛР-тeсту.

 
Турeччинa змінила умови в'їзду в країну во (избежание всіх іноземних громадян, вони почнуть діяти з 4 червня 2021 року. Относительно це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України.
 
Відзначається, що тепер ради перетину турецького кордону туристам необхідно перед'явити негативний вывод ПЛР-тесту, зробленого без- більше, ніж за 72 години прежде перетину кордону. Або швидкого тесту для антиген, зробленого протягом останніх 48 годин.
 
Подання ПЛР-тесту і дотримання карантину мало-: неграмотный потрібно, якщо пасажир, який прямує в Туреччину, перед'явить документ, виданий офіційними органами відповідної країни, що свідчить относительно те, що він був щеплений, принаймні, по (по грибы) 14 днів до прибуття в Туреччину, разве що він вилікувався від хвороби ради останні 6 місяців.
 
"Скасування необхідності ПЛР-тесту, яка була введена з 15 травня 2021 року на осіб, які прибувають раньше Туреччини наземним, повітряним либо морським шляхом з Гонконгу, Китаю, Тайваню, В'єтнаму, Австралії, Нової Зеландії, Сінгапуру, Таїланду, Південної Кореї, Японії, Великої Британії, Латвії, Европейский перекресток, України та Естонії, тимчасово призупиняється і діятиме после 3 червня включно", - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомлялося раніше, влада Туреччини повернула вимогу оборона необ

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://filebox.od.ua/

URL новости: http://filebox.od.ua/news/18396/

Copyright © 2024 filebox.od.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.