- filebox.od.ua - http://filebox.od.ua/ -

Іспанія з 7 червня дозволить в'їзд вакцинованим туристам з-за меж ЄС

Опубликованно 28 Мая 2021, в 03:40 в разделе Туризм | Нет комментариев.

stemcell

З 7 чeрвня Іспaнія дoзвoлить в'їзд всім вaкцинoвaним туристaм з крaїн, щo нe вxoдять перед Європейського союзу. Про це пише УНН з посиланням сверху Reuters.

Як заявив прем'єр-міністр Педро Санчес, в країні вже з 7 червня запрацюють нові воззрения прийому іноземних громадян. Неизвестно зачем, офіційно Іспанія буде пускати всіх вакцинованих мандрівників, незалежно від країни походження.

По (по грибы) його словами, повернення туризму стане ключовим фактором відновлення економіки Іспанії.

Крім того, вже з 24 травня Іспанія відкриє кордони к туристів з країн, що безлюдный (=малолюдный) входять в ЄС, але входять предварительно списку країн з низьким ризиком зараження коронавірусом. В'їзд если дозволено без необхідності надавати негативні ПЛР-задача на коронавірус.

До цього списку будуть включені Велика Британія, Австралія, Нова Зеландія та Ізраїль.

З 1 липня в Євросоюзі введуть свідоцтва объединение проходження вакцинації - так звані "паспорта вакцинації". Свідоцтва для вакцинацію від коронавірусу будуть цифровими, проте около необхідності документ можна если отримати і в паперовому варіанті.

20 травня Радость Європейського Союзу схвалила рекомендації дозволити в'їзд раньше Євросоюзу вакцинованим іноземним туристам.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://filebox.od.ua/

URL новости: http://filebox.od.ua/news/18378/

Copyright © 2024 filebox.od.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.