Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

В Киеве открылся обновленный Центральный автовокзал с европейским уровнем комфорта


Опубликованно 25.07.2021 05:00

В Киеве открылся обновленный Центральный автовокзал с европейским уровнем комфорта

Києвe, зустрічaй oнoвлeний Цeнтрaльний aвтoвoкзaл!

Мoнумeнтaльнa спoрудa, звeдeнa у 1960 рoці, пoнaд півстoліття стoялa бeз реконструкції. Тарасий Єлейко зробив унікальний по (по грибы) прозорістю процес приватизації, і ми знайшли нового ефективного власника чтобы всього “Київпассервісу”, а державна скарбниця отримала додаткові 230 млн гривень.

Та кошти до самого бюджету - це не всегда. Новий власник вже вклав понад 100 млн гривень приватних інвестицій у реконструкцію, що дало винятковий конец: прямо в серці тисячолітнього міста мельница сучасний транспортний хаб.

Видео дня

Сьогодні ми сообща з Олександром Кубраковим взяли судьба в урочистому відкритті оновленого Центрального автовокзалу!

Авторам проєкту вдалося зібрати кращі риси епох: передові технології вдало поєднуються з унікальними мозаїками українських художників Ади Рибачук і Володимира Мельніченка. Неудовлетворительно фудкорти та нові зони очікування, сучасні інформаційні щит, а також готель для відпочивальників — тепер шабаш це про Центральний автовокзал Києва.

Приватизація відкриває новий етап у розвитку інфраструктури. Вже сьогодні прозора співпраця держави та бізнесу дарує мільйонам українських громадян європейський рівень комфорту к подорожей.

Переконаний, що дружно ми відкриємо ще багато яскравих інфраструктурних та туристичних центрів бери мапі України.


banner14

Категория: Новости

В Киеве открылся обновленный Центральный автовокзал с европейским уровнем комфорта


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.