Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

З 1 липня Ізраїль відкривається для індивідуального туризму


Опубликованно 11.06.2021 06:15

З 1 липня Ізраїль відкривається для індивідуального туризму

Індивідуaльний в'їзд туристів в Ізрaїль будe дoзвoлeний з 1 липня. У дaний чaс туристaм дoзвoляється прибувати в Ізраїль лише в складі невеликих організованих груп. Рішення мінтуризму погоджено з Міністерством охорони привет'я та МЗС. Ради це повідомила міністр туризму Оріт Фаркаш-Хакоен, передає УНН.

В'їзд вслед за спрощеною процедурою дозволять щепленим туристам від коронавірусу аль тим, хто перехворів з країн з низьким рівнем захворюваності. Копия цих країн пізніше визначить міністерство охорони здравствуй'я. Список таких країн если щотижня оновлюватися МОЗ.

"Прийшла время не ждет Ізраїлю відкритися для туризму і скористатися перевагами вакцинованої країни бери благо своєї економіки", - сказала Фаркаш-Хакоен.

За один прием в Ізраїль пропускають організовані групи іноземних туристів.

Станом держи 10 червня, міністерство охорони привет'я Ізраїлю повідомило, що кількість заражених осіб 208 (+13 в порівнянні з 7 червня), вслед останні три дні померли червон хворих на COVID-19.

В цілому з початку пандемії в країні було виявлено 839 624 випадків COVID-19.


banner14

Категория: Туризм

З 1 липня Ізраїль відкривається для індивідуального туризму


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.