Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Іспанія відкрила кордони для вакцинованих від COVID туристів


Опубликованно 10.06.2021 04:50

Іспанія відкрила кордони для вакцинованих від COVID туристів

Дo Іспaнії нe змoжуть в'їжджaти туристи з Брaзилії, Індії тa Поле через складну епідеміологічну ситуацію в цих країнах.

Іспанія з 7 червня почала приймати туристів, повністю щеплених від COVID-19. Оборона це повідомляє іспанська телерадіокомпанія RTVE.

Зазначається, що нарівні з вакцинами виробництва Pfizer, Moderna, AstraZeneca і Janssen, які схвалені Європейським агентством лікарських засобів, Іспанію зможуть відвідувати і туристи, щеплені китайськими препаратами Sinopharm і Sinovac-Coronavac.

Туристи, які бажають відвідати Іспанію, попередньо повинні надати підтвердження насчет проходження повного циклу вакцинації щонайменше следовать 14 днів до в'їзду в країну. К цього необхідно заповнити анкету в інтернеті посредством спеціальний додаток, який згенерує QR-адрес, його турист повинен надати як прежде відправленням до Іспанії, (до і при проходженні паспортного контролю.

Однак в Іспанію безвыгодный зможуть в'їжджати туристи з Бразилії, Індії та Способности через складну епідеміологічну ситуацію в цих країнах.

Також з понеділка дозволене швартування круїзних лайнерів у портах країни.


banner14

Категория: Туризм

Іспанія відкрила кордони для вакцинованих від COVID туристів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.