Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Іспанія з 7 червня дозволить круїзним лайнерам заходити в свої порти


Опубликованно 06.06.2021 05:00

Іспанія з 7 червня дозволить круїзним лайнерам заходити в свої порти

Іспaнія дoзвoлить круїзним лaйнeрaм зaxoдити в свoї пoрти з 7 чeрвня, спoдівaючись врятувaти пoстрaждaлий туристичний сeктoр крaїни під чaс літньoгo сeзoну.

Прo це йдеться в оприлюдненій у суботу в Офіційному державному віснику (BOE) резолюції від міністерства транспорту країни, передає УНН.

"Сприятливий розвиток пандемії нате європейському рівні протягом останніх тижнів, звідки прибуває більшість пасажирів міжнародних круїзних суден із зупинками в іспанських портах, а також збільшення охоплення вакцинацією проти SARS-CoV-2 та зменшення захворюваності в автономних громадах з портами, здатними приймати цей разновидность суден, дозволяють відновити діяльність круїзних суден, які здійснюють міжнародні поїздки та мають іспанські порти як причуда призначення", - йдеться у документі.

Резолюцією дозволяється захід "пасажирських суден круїзного типу, які здійснюють міжнародні рейси та плавають у водах територіального моря" в іспанські порти, починаючи з 7 червня.

Судноплавні компанії повинні будуть дотримуватися заходів, встановлених міністерством охорони здравствуй'я.

Іспанія заборонила круїзним лайнерам заходити в свої порти в червні 2020 року, коль пандемія охопила Європу. Низка гучних спалахів інфекції була пов'язана з круїзними лайнерами до всьому світу.

Іспанія, яка також була другою вслед відвідуваністю країною в світі предварительно коронакризи, була однією з найбільш постраждалих країн Європи, в якій зареєстровано понад 79 000 смертей від коронавірусу і 3,7 мільйона випадків захворювання. Зарубіжний индустрия (путешествий впав на 80% в минулому році сверх низку обмежень, які загальмували цю галузь, пише Reuters.

Але з падінням рівня інфікування, прогресом вакцинації і можливістю скасування комендантської години в більшості регіонів Іспанія цього літа сподівається відновити свою туристичну галузь.

Минулого тижня прем'єр-міністр країни Педро Санчес оголосив, що Іспанія предоставить в'їзд в країну людям з счастливо-якої точки світу з 7 червня ради умови, що вони будуть вакциновані.


banner14

Категория: Туризм

Іспанія з 7 червня дозволить круїзним лайнерам заходити в свої порти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.