Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

У Туреччині понад тиждень шукають зниклу в горах українку


Опубликованно 01.06.2021 08:55

У Туреччині понад тиждень шукають зниклу в горах українку

У Турeччині пoнaд тиждeнь прoдoвжуються пoшуки 42-річнoї укрaїнки Яни Кривoшeї, якa нa трaвнeві святa вирушилa дo Турeччини нa гoру Geyik Sivrisi і незабаром вдоль приїзду перестала виходити держи зв'язок. Оборона зникнення в соцмережах повідомив братан зниклої туристки В'ячеслав Кривошея, передає УНН.

"Моя рідна единомышленница Яна Валеріївна Кривошея (1979 р.н.) держи травневі свята (з 1.05.2021) умотала по Туреччини. Вона любить альпінізм, трекінг: фиджи, гори, всі справи. Поїхала одна - і від людей відпочити теж. Поїхала... і зникла. Возьми 10 травня у неї був зворотний путешествие, але вона не повернулася. З 10 травня я, поки безуспішно, намагаюся знайти сестру. З 12-го я перебуваю в горах біля Анталії", - повідомив В'ячеслав.

Ради словами родича, Яна перестала виходити получай зв'язок раніше. Останній один, 2 травня, вона відправила в месенджері Viber повідомлення мамі "Я держи вершині!".

В'ячеслав пізніше повідомив, що ввечері 10 числа относительно зникнення жінки повідомили українському консулу в Туреччині. Возьми наступний день брат прибув перед Туреччини. Тоді ж заяву ради зникнення було подано в поліцію.

12 травня нате горі знайшли намет Яни, в якому залишилися деякі її речі, але безлюдный (=малолюдный) було двох її рюкзаків. Вершину обстежили альпіністи, однак слідів зниклої дівчини виявити неважный (=маловажный) вдалося.

Як повідомив святой отец, поліція розглядає три версії зникнення Яни:

1) заблукала, впала в невідомому поки місці;

2) поїхала в інше місце лазити (малоймовірно);

3) викрадення.

Відзначимо, що получи и распишись даний момент УНН малограмотный вдалося зв'язатися з посольством України в Туреччині в (видах підтвердження інформації.

Як повідомляв раніше УНН, в зв'язку з призупиненням непальським урядом міжнародного авіасполучення, сьогодні получи території Непалу вимушено залишилися 107 громадян України. У чотирьох з них виявлено COVID-19. Возьми сьогодні зовнішньополітичне відомство України опрацьовує можливість повернення громадян получи репатріаційних рейсах іноземних держав, направо знаходиться на контролі.


banner14

Категория: Туризм

У Туреччині понад тиждень шукають зниклу в горах українку


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.