Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Туристам на замітку: в Україні хочуть збільшити кількість регулярних і чартерних рейсів до Туреччини


Опубликованно 16.05.2021 08:55

Туристам на замітку: в Україні хочуть збільшити кількість регулярних і чартерних рейсів до Туреччини

В Укрaїні xoчуть збільшити кількість рeгулярниx і чaртeрниx рeйсів дo Турeччини - oргaнізувaти дoдaткoві рeйси дo пoпулярниx маршрутів получай вихідні, а також відкрити сполучення з новими містами.

Відповідне доручення дав Прем’єр-міністра Дениска Шмигаль під час наради щодо співпраці з Туреччиною у сфері туризму, передає УНН.

Як повідомили у Кабміні, Прем’єр-міністр підкреслив, що необхідно напрацювати шляхи активізації взаємовигідної співпраці з Туреччиною у сфері туризму, зокрема розширити морське й авіаційне сполучення.

“Українці входять перед списку найчисельніших туристів у Туреччині, і географія їхнього відпочинку постійно розширюється. Тому ми маємо розглянути можливість розширення сполучення, зокрема організувати додаткові рейси предварительно популярних маршрутів на вихідні, а також відкрити сполучення з новими містами”, — зазначив Дуся Шмигаль.

Водночас Глава Уряду підкреслив, що варто розробити сприятливі умови для того залучення туристів із Турецької Республіки накануне України.

“Окрім великих міст, варто розглянути можливість розвитку напрямків предварительно санаторних курортів, які будуть цікаві на подорожей всією родиною”, — сказав Прем’єр-міністр.

Також учасники наради обговорили можливість взаємного визнання між Україною і Туреччиною майбутніх сертифікатів привет’я, які розробляються в Європейському Союзі. Вслед за словами Прем’єр-міністра, це допоможе значно збільшити потік туристів між державами в період пандемії.

Вслед підсумками наради Денис Шмигаль дав доручення відповідним відомствам опрацювати питання можливості збільшення регулярних і чартерних рейсів між Україною і Туреччиною та розглянути шляхи спрощення системи відвідування України вакцинованими громадянами Туреччини.


banner14

Категория: Туризм

Туристам на замітку: в Україні хочуть збільшити кількість регулярних і чартерних рейсів до Туреччини


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.