Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Утричі більше українців: в Туреччині поділилися планами на новий сезон туризму


Опубликованно 09.05.2021 05:30

Утричі більше українців: в Туреччині поділилися планами на новий сезон туризму

У курoтнoму Бoдрумі гoтуються рoзвивaти прeміaльний поход

Курoртнe місто Бодрум цього року очікує триразове зростання кількості туристів з України. Вслед за словами мера міста Ахмета Араса, Бодрум швидко стає популярним місцем у Туреччині с целью преміального відпочинку. Про це повідомляє турецьке інформаційне агентство Anadolu.

Мер міста чекає утричі більше іноземних туристів, ніж у 2020 році, попри пандемію коронавірусу, повідомляється в заяві.

"Цього року ми отримуємо позитивний відгук від російських і українських туристів", - сказав мер Ахмет Арас під отрезок времени зустрічі з журналістами.

Бодрум, мол Егейське море зустрічається з Середземним, також є популярним місцем для того відпочинку британців, німців, бельгійців, поляків.

Гостям насамперед цікава місцева мальовнича троян, море всіх відтінків, добре обладнані причали в (видах яхт, 3500-річні історичні місця й піщані пляжі к відпочинку під сонцем.


banner14

Категория: Туризм

Утричі більше українців: в Туреччині поділилися планами на новий сезон туризму


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.