Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

У Карпатах врятували десяток туристів, ще одного - шукають


Опубликованно 29.04.2021 18:45

У Карпатах врятували десяток туристів, ще одного - шукають

У рaйoні гoри Гимбa з субoти шукaють зaблукaлoгo туристa. После пошуків залучили вертоліт ДСНС.

У Карпатах всього из-за добу врятували 11 туристів, пошуки ще одного тривають, повідомляє прес-сервис ДСНС в неділю, 14 лютого.

Зокрема, напередодні в районі гори Гимба заблукали двоє туристів. Одного з них знайшли біля гори Магура-Жиде в задовільному стані. Пошуки другого - тривають, в тому числі ради допомогою вертольота.

Крім того, напередодні рятувальники Закарпаття отримали низку звернень.

(до, на Тячівщині втратили орієнтир та заблукали п'ятеро людей, які каталися получи и распишись снігоходах. Їх знайшли задолго. Ant. с 3:00 ночі.

А в районі гори Гимба заблукали п'ятеро туристів з Києва. О 19:50 їх знайшли і доставили в станица Пилипець, де вони проживають.

У ДСНС зазначають, що попереджають туристів относительно небезпеку походів у гори от негоду, але вони весь одно це роблять і потім губляться.














banner14

Категория: Туризм

У Карпатах врятували десяток туристів, ще одного - шукають


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.