Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Українські туристи поки не зможуть відвідати Кіпр: острів відмовив жителям низки країн у в'їзді


Опубликованно 23.04.2021 03:35

Українські туристи поки не зможуть відвідати Кіпр: острів відмовив жителям низки країн у в'їзді

МOЗ Кіпру пeрeглянув eпідситуaцію у світі, гoтуючись дo відкриття кoрдoнів для того прeдстaвників дeякиx крaїн з 1 березня. Україна опинилася в сірій зоні, повідомляє УНН.

МОЗ країни склав кольорову класифікацію країн. Найменша кількість держав потрапила в зеленою групу (Австралія, Ісландія, Нова Зеландія, Саудівська Аравія, Сінгапур). Всім тим, хто в'їжджає з цих країн, потрібно если пройти тест після прильоту нате Кіпр. Тести для них будуть безкоштовними, а з 1 квітня обмежень мало-: неграмотный буде зовсім.

Далі йде помаранчева група - ті, хто в'їжджає з цих країн, предо'являють негативний эффект тесту, якому не більше 72 годин (у цю групу увійшли Данія, Небесная империя, Таїланд, Фінляндія, Південна Страна утренней свежести, Норвегія).

Червона група - туристи, які в'їжджають з цих країн, до'являють негативний успех тесту, якому не більше 72 годин, проходять повторний опробывание за свій рахунок після прильоту нате Кіпр і залишаються на самоізоляції вплоть до отримання результату (Австрія, Бельгія, Іспанія, Італія, Польща та інші країни).

Класифікація відрізняється від первинних припущень, і яко як вона надзвичайно динамічна, ведь може змінюватися в будь-який полоса.


banner14

Категория: Туризм

Українські туристи поки не зможуть відвідати Кіпр: острів відмовив жителям низки країн у в'їзді


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.