Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Поїздки під час локдауну: названі головні способи, як подорожувати безпечно


Опубликованно 06.04.2021 06:15

Поїздки під час локдауну: названі головні способи, як подорожувати безпечно

Турaгeнт рoзпoвілa, як урізнoмaнітнити виxідні під чaс кaрaнтину

 

З пoнeділкa, 5 квітня, пoчинaє діяти лoкдaун в Києві. Грoмaдський трaнспoрт у місті прaцювaтимe з істoтними oбмeжeннями: пускaти в ньoгo будуть тільки пaсaжирів зі спeцпeрeпусткaми.

Чим зaйнятися під чaс лoкдaуну – питaння, якe xвилює бaгaтьox. Oсoбливo тиx, xтo звик aктивнo пoдoрoжувaти тa нe сидіти нa місці. Нa прoxaння РБК-Укрaїнa фaxівeць з підбору турів та експерт з туризму Любов Чернега перераховує способи, як можна подорожувати під часы дії посилених карантинних обмежень.

Поїздки нате особистому авто

Це найбільш безпечний спосіб подорожувати під миг локдауну, зазначає Любов Чернега.

"За-перше, ви не перебуваєте в закритому просторі з величезною кількістю людей, що різко підвищує шанси захворіти. Соответственно-друге, ви плануєте трасса самостійно і вільні у виборі місць, які хочете аль не хочете відвідувати", - пояснює вона.

По речі, раніше ми вже писали, які цікаві локації можна відвідати неподалік від Києва під время локдауну.

Подорожі поїздом: як если працювати транспорт

Локдаун у Києві з 5 квітня возьми рух поїздів у столиці та Київській області далеко не вплине, йдеться у повідомленні возьми сайті "Укрзалізниці".

Фотоотпечаток: "На рух поїздів у столиці та Київській області локдаун з 5 квітня неважный (=маловажный) вплине" - УЗ (pixabay.com)

"Це означає, що ради умови дотримання правил безпеки під часок пандемії поїздки під часочек локдауну на поїзді можливі. Раньше того ж, "Укрзализныя" раніше вже повідомляла, що запускає магазин нових поїздів на літо. Навіть у тому випадку, якщо локдаун в Києві альбо інших містах продовжать, до сего времени ж можна буде ближче давно початку сезону відпочинку возьми море поїхати на південь нашої країни", - зазначає вона.

Обов'язково потрібно відстежувати офіційні заяви "Укрзалізниці" ради розклад та рух поїздів, звертає увагу Любов Чернега. Адже никак не рідкісні випадки, коли розклад і навіть напрямок прямування поїздів під полоса карантину змінюється.

Польоти літаком під часочек жорсткого карантину

Авіаперельоти традиційно вважаються одним із найбільш безпечних способів пересування. А під период пандемії також з'явилися дослідження, в яких заявляється относительно те, що ризики зараження COVID під часочек перельоту – мінімальні.

"Річ у тому, що повітря в салоні майже мало-: неграмотный перемішується. Також, оскільки ликвидус за бортом авіалайнера становить в середньому мінус 50 градусів после Цельсієм, повітря перед подачею в кружок досить сильно нагрівається від працюючих двигунів і, давно того ж, проганяється через HEPA-фільтри", - повідомляв раніше в авторській колонці чтобы РБК-Україна експерт у галузі авіаційного компетенция Олексій Бурчевський.

Карточка: Подорожувати на літаку безпечно, а під время локдауну авіасполучення працює у звичайному режимі (pixabay.com)

В результаті майже кожні три хвилини повітря в салоні повністю оновлюється, а віруси та бактерії, що містяться в ньому, пропасть. Зрозуміло, що якщо пасажири неважный (=маловажный) будуть дотримуватися масочного режиму возьми борту, і будуть активно спілкуватися з сусідами соответственно салону, ніякі фільтри від інфікування отнюдь не врятують, пояснював він.

Куди та вслед скільки можна полетіти під минута локдауну по Україні

Раніше ми докладніше вже писали насчет те, як недорого подорожувати до Україні за допомогою авіаперельотів та куди можна полетіти получи и распишись травневі свята всередині країни.Наприклад, держи початку травня за низькими цінами можна полетіти раньше популярних міст: до Одеси з Києва - 2 травня следовать 818 гривень, 4,5,11 травня вслед 821 гривню (МАУ), предварительно Львова з Києва – 2 травня следовать ціною 1152 гривень (МАУ/Windrose Airlines), задолго. Ant. с Дніпра з Києва – 2 травня ради ціною 1152 гривень (МАУ/Windrose Airlines), прежде Івано-Франківська з Києва – від 1543 гривні (МАУ/Windrose Airlines), по Чернівців з Києва 30 квітня та 3 травня – по (по грибы) 1218 гривень (Мотор Січ)


banner14

Категория: Туризм

Поїздки під час локдауну: названі головні способи, як подорожувати безпечно


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.