Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Дружині принца Гаррі - 39!: Королівська сім'я привітала Меган Маркл


Опубликованно 08.08.2020 09:33

Дружині принца Гаррі - 39!: Королівська сім'я привітала Меган Маркл

Сьогодні, 4 серпня, дружина британського принца Гаррі, колишня телезірка Меган Маркл відзначає день народження. Герцогині Сассекской виповнюється 39 років. З нагоди свята родичі її чоловіка з королівської родини поділилися в соцмережах знімками з іменинницею, доповнивши їх милими побажаннями .

Так, на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу (резиденції принца Вільяма і Кейт Міддлтон) з'явився архівний кадр, де Меган відображена під час спілкування з маленькою прихильницею.

“Бажаємо герцогині Сассексской щасливого дня народження! ????????“, - написали герцоги Кембриджські.

У записі Кларенс-Хаус (резиденції принца Чарльза і його дружини Камілли) був опублікований портретний знімок іменинниці, де вона мило посміхається.

“З днем народження, герцогиня Сассекская????“, - йдеться в описі до фото.

Єлизавета II теж привітала дружину онука з 39-м днем народження. На офіційній сторінці королівської сім'ї Великобританії розмістили фото з першого спільного заходу королеви з Маркл. Кадр був зроблений в 2018 році під час поїздки в Честер.

“????????Вітаємо герцогиню Сассексскую з днем народження! ???? Королева і герцогиня зображені під час спільного візиту до Честер в 2018 році“, - йдеться у публікації.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл розсекретила перші слова свого сина Арчі.

Хочете знати важливі та актуальні новини раніше за всіх? Підписуйтесь на Ivona.bigmir.net:) у Facebook і Instagram.


banner14

Категория: Звёзды и техника

Дружині принца Гаррі - 39!: Королівська сім'я привітала Меган Маркл


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.