Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Несподівано: Samsung буде позиціонувати флагмани серії Galaxy Note 20 як ігрові


Опубликованно 02.08.2020 22:12

Несподівано: Samsung буде позиціонувати флагмани серії Galaxy Note 20 як ігрові

Ніхто не заперечує, що сучасні флагмани показують відмінні результати по продуктивності і легко справляються з вимогливими іграми, але зазвичай їх не відносять до розряду ігрових. Геймерські смартфони виділяються відповідним дизайном, а акцент в них роблять на «залізі», системі охолодження, звуці і інших фішках, орієнтованих на ігроманів. Але Samsung, схоже, вирішила обрати іншу тактику. Galaxy Note 20 для геймерів

Інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) і видання MySmartPrice несподівано повідомили про те, що Samsung буде позиціонувати нові флагмани сімейства Galaxy Note 20 як ігрові. Хоча з попередніми поколіннями такого не було.

В якості виправдання статусу ігрового смартфона в деяких регіонах Galaxy Note 20 йтимуть в комплекті з 3-місячною підпискою на Xbox Game Pass. Це послуга підписки від Microsoft для використання з ігровою консоллю Xbox One і Windows 10.

Крім того, в деяких країнах оформили попереднє замовлення на новенький флагман отримають не навушники, як зазвичай буває, а геймпад MOGA X5-X+, розроблений спеціально для Xbox. Правда, ми все одно не впевнені в тому, що підписка і геймпад зроблять Galaxy Note 20 ігровим смартфоном і забезпечать популярність серед геймерів.

Нагадаємо, презентація Galaxy Note 20 і Galaxy Note 20 Ultra пройде 5 серпня.

Джерело: MySmartPrice

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Несподівано: Samsung буде позиціонувати флагмани серії Galaxy Note 20 як ігрові


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.