Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Nubia Watch: смарт-годинник з 4-дюймовим гнучким дисплеєм і вдвічі дешевше Nubia Alpha


Опубликованно 01.08.2020 03:26

Nubia Watch: смарт-годинник з 4-дюймовим гнучким дисплеєм і вдвічі дешевше Nubia Alpha

Сьогодні компанія Nubia представила разом з ігровим смартфоном Red Magic 5S ще й «розумні» годинник Nubia Watch. Що це таке

Нова модель стала спрощеною версією годин Nubia Alpha, які представили в лютому минулого року. Але головну фішку Nubia Watch успадкували — це 4,01-дюймовий вигнутий AMOLED дисплей, який займає і сам корпус, і частина ремінця.

На вибір є декілька версій з звичайним силіконовим і шкіряним ремінцем. Корпус годинника зроблений з легкого алюмінієвого сплаву і нержавіючої сталі 316L, а на бічній грані використовується кераміка біомедичного якості. Збоку розташована цифрова колонка, як у Apple Watch.

Як і всі сучасні смарт-годинник, Nubia Watch вміє відслідковувати різні види спортивних занять і моніторити тривалість і якість сну. Також є датчик частоти серцевих скорочень, функція пошуку смартфона, компас, жестової управління (екран автоматично включається, коли власник піднімає руку) і безліч різних циферблатів.

Крім того, годинник отримали чіп Snapdragon Wear 2100, NFC, Bluetooth 5.0, Wi-Fi і підтримку e-SIM, тобто вони можуть працювати незалежно від смартфона. Акумулятор ємністю 420 маг забезпечує близько 36 годин автономної роботи.

Скільки?

У Китаї продажі Nubia Watch стартують 5 серпня. Їх оцінили в $255, що вдвічі дешевше, ніж Nubia Alpha за $520. На вибір є чорний, червоний і зелений кольори. Про вихід на міжнародний ринок поки нічого невідомо.

Джерело: Nubia

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Звёзды и техника

Nubia Watch: смарт-годинник з 4-дюймовим гнучким дисплеєм і вдвічі дешевше Nubia Alpha


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.