Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Xiaomi придумала смартфон з TWS-навушниками прямо в корпусі


Опубликованно 29.07.2020 02:46

Xiaomi придумала смартфон з TWS-навушниками прямо в корпусі

Компанія Xiaomi запатентувала смартфон з незвичайним дизайном, який допоможе відмовитися від зарядних кейсів для бездротових навушників. Інформація про нього з'явилася на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO), а видання let's Go Digital зробила з цього описом і схемами рендери пристрою. В чому особливість

Головна фішка смартфона — це спеціальні поглиблення в корпусі для бездротових навушників. Майже як у флагманів Samsung Galaxy Note, тільки не для стилуса, а для TWS-навушників.

В результаті такий гаджет зможе замінити зарядний кейс для навушників, адже вони будуть заряджатися в корпусі смартфона. Крім того, вони будуть завжди під рукою і не загубляться.

Судячи по зображеннях, верхня частина навушників повертається, за рахунок чого вони повністю ховаються в корпусі. Правда, є побоювання, що їх можна буде легко пошкодити в кишені або сумці. Також для такого смартфона знадобиться спеціальний чохол. Та й тонким такий гаджет точно не буде.

Поки це всього лише патент, тому з'явиться такий смартфон на ринку — невідомо.

Джерело: let's Go Digital

Для тих, хто хоче знати більше: 15 гаджетів Xiaomi MiJia для розумного будинку, про яких ви не знали 10-дюймовий монохромний графічний планшет Xiaomi Mijia Blackboard за 13 доларів Екосистема Xiaomi: 10 розумних гаджетів Viomi/Yunmi для дому і кухні, про які ви не чули Екосистема Xiaomi: 10 кращих гаджетів YI для всіх видів відеозйомки Xiaomi випустила реверсивну викрутку Mijia Wiha 8-в-1 вартістю $15


banner14

Категория: Новости Техники

Xiaomi придумала смартфон з TWS-навушниками прямо в корпусі


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.