Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Гнеться і тріщить по швах: OnePlus Nord провалив перевірку на міцність


Опубликованно 27.07.2020 22:48

Гнеться і тріщить по швах: OnePlus Nord провалив перевірку на міцність

Смартфон OnePlus Nord був представлений тільки минулого тижня, але вже встиг потрапити в руки блогера Зака Нільсона, автора YouTube-каналу JerryRigEverything. І з його фірмовою перевіркою апарат не впорався. Що не так

Як і більшість сучасних смартфонів, OnePlus Nord дряпається предметами з твердістю від 6 за шкалою Мооса, а пікселі на дисплеї швидко відновлюються після вогню. Незважаючи на подряпини, подэкранный сканер відбитків пальців працює нормально.

Головним став тест на міцність, який розкрив OnePlus Nord не з кращого боку. Зак спробував зігнути смартфон — і у нього це вийшло: рамки, зроблені з пластику, тріснули, а AMOLED-дисплей тріснув під склом, а не разом з ним, після чого перестав працювати.

Нагадаємо, продажі OnePlus Nord стартують 4 серпня. Смартфон оцінили в €400 за версію з 8/128 ГБ пам'яті, €500 — за 12/256 ГБ.

Джерело: JerryRigEverything

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Гнеться і тріщить по швах: OnePlus Nord провалив перевірку на міцність


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.