Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Офіційно: ігровий смартфон Nubia Red Magic 5S з чіпом Snapdragon 865+ дебютує 28 липня


Опубликованно 27.07.2020 17:42

Офіційно: ігровий смартфон Nubia Red Magic 5S з чіпом Snapdragon 865+ дебютує 28 липня

Компанія Nubia, через тиждень тізерів, оголосила дату презентації свого нового ігрового смартфона. Коли чекати

Отже, згідно з офіційним постеру, анонс Red Magic 5S відбудеться вже через тиждень — 28 липня (наступний вівторок). Захід пройде в Китаї.

Що відомо

Нагадаємо, Nubia Red Magic 5S стане покращеною версією Nubia Red Magic 5G. Апарат отримає оновлений процесор Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Крім цього, його оснастять оперативною пам'яттю LPDDR5 і вбудованим накопичувачем UFS 3.1 з фірмовою технологією Magic Write. Завдяки такій зв'язці збільшиться швидкість читання і запису, а також покращиться продуктивність новинки. Також апарату приписують об'ємний акумулятор на 5000-6000 маг і AMOLED-дисплей з частотою оновлення 144 Гц.

Nubia Red Magic 5S складе конкуренцію ASUS ROG Phone 3 і Lenovo Legion. Коштувати новинка буде в районі 600 доларів США.

Джерело: Weibo

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Офіційно: ігровий смартфон Nubia Red Magic 5S з чіпом Snapdragon 865+ дебютує 28 липня


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.