Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (aka Galaxy S20 Lite) буде коштувати $750 і вийде в жовтні


Опубликованно 26.07.2020 06:48

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (aka Galaxy S20 Lite) буде коштувати $750 і вийде в жовтні

Ми вже не раз писали, що компанія Samsung працює над оновленою версією смартфона Galaxy S10 Lite. Зараз у мережі з'явилася дата анонсу, цінник і деякі специфікації новинка. Що відомо

Отже, Galaxy S20 Fan Edition (aka Galaxy S20 Lite), згідно виданню The Elec, анонсують у жовтні цього року. Апарат буде коштувати в районі 900 000 корейських вон. Це близько 750 доларів США. Для порівняння, Galaxy S10 Lite зараз продають з цінником в 650 доларів.

Якщо говорити про характеристики, то Galaxy S20 Fan Edition приписують дисплей з діагоналлю від 6.5 до 6.7-дюймів. Крім цього, новинка отримає потрійну камеру з головним модулем на 12 Мп, який буде доповнювати «ширик» на 12 Мп і телеоб'єктив на 8 Мп з 3-кратним оптичним зумом. За роботу смартфона повинен відповідати флагманський чіп Qualcomm Snapdragon 865.

На ринок смартфон вийде в трьох кольорах і з новою фірмовою оболонкою One UI 2.5. До речі, її покажуть разом з флагманської лінійки пристроїв Galaxy Note 20, TWS-навушниками Galaxy нирки золото Live і складним смартфоном Galaxy Z Fold 2.

Нагадаємо, компанія Samsung оголосила дату презентації бюджетного смартфона Galaxy M31s.

Джерело: TheElec

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (aka Galaxy S20 Lite) буде коштувати $750 і вийде в жовтні


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.