Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Флагман LG V60 ThinQ провалив тест DxOMark — 41 місце в загальному рейтингу


Опубликованно 25.07.2020 23:14

Флагман LG V60 ThinQ провалив тест DxOMark — 41 місце в загальному рейтингу

Фахівці DxOMark протестували камеру LG V60 ThinQ — флагмана, який був представлений в лютому цього року. Вердикт

Нагадаємо, у LG V60 ThinQ потрійна камера: 64 Мп (f/1,8), ширококутна камера на 13 Мп з кутом огляду 117 градусів (f/1,7) і датчик ToF. У DxOMark похвалили широкий динамічний діапазон при яскравому освітленні і в приміщенні, точний баланс білого і хорошу деталізацію. Але мінуси записали шум при будь-якому освітленні, брак деталей при збільшенні і неефективну стабілізацію під час зйомки відео.

В результаті у LG V60 ThinQ 100 балів: 103 за фото і 93 за відео.

Загалом, будь-яких серйозних недоліків у смартфона немає, але він все одно значно відстає від інших флагманів і не тільки. Наприклад, кращі результати у Google Pixel 3a, Apple iPhone XR, iPhone SE (2020), Xiaomi Mi MIX 3 та ін.

У загальному рейтингу DxOMark LG V60 ThinQ посів лише 41 місце.

Джерело: DxOMark

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Флагман LG V60 ThinQ провалив тест DxOMark — 41 місце в загальному рейтингу


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.