Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Google запустить Nearby Sharing (аналог Apple AirDrop для Android-смартфонів) у серпні


Опубликованно 21.07.2020 09:42

Google запустить Nearby Sharing (аналог Apple AirDrop для Android-смартфонів) у серпні

Компанія Google тестує Nearby Sharing — власний аналог Apple AirDrop для Android-смартфонів. Коли чекати

Головний редактор порталу XDA-Developers Міш'ал Рахман (Mishaal Rahman) пише, посилаючись на свої джерела, що функція Nearby Sharing буде доступна разом з оновленням до кінця серпня. Її будуть підтримувати всі пристрої під управлінням ОС Android версії 6.0 і вище.

Google told OEMs that Nearby Share, google's AirDrop-like file-sharing service, rolls out to all Android (6.0+) devices in August.Can't confirm if that's the plan as of now, but this info came from a recent source.Currently in beta for some users: https://t.co/7GMct2A9kI — Mishaal Rahman (@MishaalRahman) July 17, 2020

Nearby Share — це технологія для швидкої передачі файлів між пристроями. За допомогою неї можна буде передавати фото, відео, посилання і т. д. Для цього пристрою повинні знаходитися недалеко один від одного. Підключення відбувається через Bluetooth, а вже передача файлів за допомогою Wi-Fi.

До речі, розробники XDA Developers протестували нову функцію ще в січні, запустивши її на смартфонах Google Pixel 2 XL і Google Pixel 4.

Джерело: Mishaal Rahman

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Google запустить Nearby Sharing (аналог Apple AirDrop для Android-смартфонів) у серпні


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.