Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Samsung обіцяє представити 5 нових пристроїв на презентації Galaxy Unpacked 5 серпня


Опубликованно 21.07.2020 09:32

Samsung обіцяє представити 5 нових пристроїв на презентації Galaxy Unpacked 5 серпня

Керівник мобільного підрозділу Samsung Рв Тхе Мун (Roh Tae-moon) розповів в офіційному блозі компанії про плани по випуску нових гаджетів і торкнуться теми майбутньої презентації Galaxy Unpacked. Що покажуть

Отже, глава підрозділу обіцяє 5 нових пристроїв на заході.

«Цього літа на Galaxy Unpacked ми представимо п'ять нових потужних пристроїв. Вони поєднують в собі потужну функціональність, чи ви працюєте або граєте, вдома або в гостях. Ви будете мати можливість жити повним життям з допомогою цих пристроїв у вашій руці (і у ваших вухах, і на вашому зап'ясті)», — заявив Рв Тхе Мун.

Тобто це гаджети, які можна тримати в руці, носити у вухах і на зап'ясті. Мабуть, мова йде про смартфони, навушниках і «розумних» годинах або фітнес-браслеті.

Таким чином, 5 серпня очікується анонс флагманів Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra, складного смартфона Galaxy Z Fold 2, навушників Galaxy нирки золото Live і наступника трекера Galaxy Fit або смарт-годин Galaxy Watch 3, хоча, з чуток, дебют останніх відбудеться раніше — 22 липня.

«Ви зможете самі побачити, що ми приготували для вас на Galaxy Unpacked 5 серпня. Вперше ми будемо транслювати презентацію в прямому ефірі з Південної Кореї — це буде захоплюючий віртуальний досвід. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися цим з вами!» — підсумував керівник Samsung.

Джерело: Samsung

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Samsung обіцяє представити 5 нових пристроїв на презентації Galaxy Unpacked 5 серпня


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.