Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Можливості камери Samsung Galaxy Note 20 Ultra на відео: без 100-кратного «космічного» зума, як у Galaxy S20 Ultra


Опубликованно 21.07.2020 05:48

Можливості камери Samsung Galaxy Note 20 Ultra на відео: без 100-кратного «космічного» зума, як у Galaxy S20 Ultra

Чим ближче 5 серпня (дата проведення презентації Galaxy Unpacked 2020), тим більше інформації про нові флагмани Samsung Galaxy Note 20. У мережі з'явився відеоролик автора Jimmy is Promo, присвячений камері старшої моделі. Що показали

Як і очікувалося, Samsung Galaxy Note 20 Ultra не отримає 100-кратний Space Zoom, як у Galaxy S20 Ultra. Замість цього буде 5-кратний оптичний і 50-кратний цифровий зум.

Також є режим Pro для відео, який дозволяє змінювати дозвіл і знімати широкоформатні ролики — 21:9 з роздільною здатністю до 8K. Є можливість вибрати мікрофони для запису звуку: передні, задні або зовнішні, підключених через Bluetooth або USB.

Голосовий помічник Bixby буде описувати картинку в камері для слабозорих користувачів, а функція Android Nearby Share (аналог AirDrop, технології передачі файлів по Wi-Fi і Bluetooth), схоже, буде на Galaxy Note 20 «з коробки» і з'явиться на пристроях Samsung з One UI 2.5.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra представлять 5 серпня разом зі складним смартфоном Galaxy Z Fold 2 і, можливо, навушниками Galaxy нирки золото Live.

Джерело: Jimmy is Promo

Для тих, хто хоче знати більше: 10 самих продаваних гаджетів на AliExpress 10 самих продаваних TWS-навушників з Aliexpress ціною до 25 доларів Вибираємо кращий робот-пилосос 10 кращих закритих бездротових навушників з Aliexpress до 20 доларів 10 найбільш продаваних ТБ-приставок на Android з Aliexpress 10 гаджетів для боротьби з комарами: як вони працюють і які варто вибрати


banner14

Категория: Новости Техники

Можливості камери Samsung Galaxy Note 20 Ultra на відео: без 100-кратного «космічного» зума, як у Galaxy S20 Ultra


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.