Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Best Aranea 3* (Іспанія, Барселона): опис готелю і номерів, інфраструктура, фото і відгуки


Опубликованно 01.03.2020 00:42

Best Aranea 3* (Іспанія, Барселона): опис готелю і номерів, інфраструктура, фото і відгуки

Барселона є однією з точок світу, обов'язкових до відвідування. Будь-який мандрівник мріє потрапити сюди для того, щоб побачити архітектурну красу міста, безліч музеїв та скуштувати місцеву кухню. Чудово для знайомства з містом зупинитися в популярному готелі Best Aranea 3*. Розташування готелю

Одне з найбільш незвичайних споруд - собор Святого Сімейства, творіння відомого архітектора Гауді. Храм більше схожий на замок з мультфільмів, ніж на реальне будівлю. Він вражає уяву своєю красою і величністю. Саме на нього відкривається вид з номерів Best Aranea 3* в Барселоні.

Готель знаходиться всього в п'яти хвилинах ходьби від собору, у новому районі під назвою Ешампле, який славиться своїми елегантними широкими і вулицями.

У цьому ж районі, на проспекті Пасео де Граса, розташовані всілякі дизайнерські магазини. Від готелі туди йти всього 15 хвилин.

До готелю дуже легко дістатися. Від аеропорту, який знаходиться всього в 10 кілометрах, можна взяти таксі, а більш бюджетним способом стане метро. Готель Best Aranea 3 в Барселоні в Іспанії знаходиться в крокової доступності від станції Monumental і Tetuan.

З нього гості можуть з легкістю дістатися до будь-якої пам'ятки Барселони пішки або ж автобусом і метро. Наприклад, дорога до Каталонії займе від сили 10 хвилин на громадському транспорті, а на таксі ще швидше. Будівля готелю і опис номерів

Готель Best Aranea 3* Barcelona було побудовано і передано в експлуатацію в 2003 році. Будівля висотою в сім поверхів обладнано двома ліфтами. На даху знаходиться велика тераса, з якої відкривається фантастичний вид на собор Святого Сімейства і центр Барселони.

Яскраві шезлонги дуже зручно розташовані для прийняття сонячних ванн і релаксації у вечірні години. Приємно розслабитися з келихом вина в приємній компанії, зайнятися роботою і переглядом зроблених за день фотографій.

Вибір номерів в Best Aranea 3* великий.

Всього їх 84, і діляться вони залежно від кількості розміщуються персон на три види: Single room, Double room, Triple room. Також варіюється і ціна на проживання.

Є номери для некурящих, а також спеціально обладнані для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

За відгуками відпочиваючих тут туристів, всі кімнати в Best Aranea 3* знаходяться в ідеальному стані, а номери підтримуються в бездоганній чистоті. Світлі стіни, сучасні меблі та дерев'яні підлоги створюють затишну і приємну атмосферу.

Великі ліжка з м'якими подушками і крісла з письмовими столами роблять кімнату зручною для тимчасового проживання.

Особисті речі та одяг можна зберігати в шафах і тумбах з дерева. Проживання для дітей до 12 років у готелі безкоштовне, але додаткові ліжка не надаються.

Великі вікна Best Aranea 3* виходять на вулиці Барселони, але шум постояльців не турбує. Кімнати наповнені природним світлом, а також дизайн доповнено милими світильниками і бра. Всі номери оснащені системою опалення або кондиціонування в залежності від часу року.

Гостям надано телевізор з плоским екраном з міжнародними каналами. У відгуках постояльцями відзначено, що дійсно в Best Aranea 3* в Іспанії є російські канали.

На території готелю працює безкоштовний Wi-Fi. Пароль видається на ресепшен при в'їзді. Інтернет дуже швидкий і ловить сигнал у всьому готелі, що дуже добре допомагає проводити прямі ефіри в "Инстаграме" з тераси на тлі шпилів величного собору.

В номерах є міні-бар, в якому гостей зустрічають вітальним частуванням.

Це приємний комплімент для будь-якого гостя.

В кожному номері є телефон, фен та електронний сейф. У готелі функціонує камера зберігання, вартість якої всього 2 євро. Це забезпечує збереження цінних речей, поки гості прямують на прогулянку. Ванні кімнати

Обслуговування номерів працює цілодобово, а прибирання в номерах проводиться щодня. Видаються свіжі рушники і туалетні приналежності. У відгуках люди дивуються великій кількості продуктів для особистої гігієни, які безкоштовно пропонує Best Aranea 3* Barcelona в Іспанії. Мило, шампунь, бритви, щітки, гель для душа - все є з надлишком. Така увага до деталей є рідкісним в готелях третього класу, що вигідно виділяє його серед конкурентів.

Ванні кімнати оснащені душем, ванною, туалетом і біде. Для кожного номера санвузол окремий і виконаний в сучасному стилі, в світлих бежевих тонах. Тапочки і халати видаються свіжі. Харчування в іспанському готелі

У готелі працює ресторан, який пропонує гостям сніданок і обід у вигляді шведського столу. Гостям подобається смачна випічка і закуски. Подаються фрукти і напої, серед яких каву, чай, молоко і соки. Пригощають навіть шампанським.

Кофемашина в зоні живлення безкоштовно, а у ресепшен платна. Крім того, поруч з готелем є супермаркет «Меркадона», в якому можна купити що-небудь для перекусу.

Сам ресторан сучасний, з красивим інтер'єром і червоними акцентами і елементами декору. Зал великий і просторий, освітлення струмує з маленьких лампочок під склепіннями стелі.

Є бар з великою кількістю різних напоїв і смачних коктейлів, які робить досвідчений Bartender. Інфраструктура готелю

Для бізнесу у готелі функціонують два конференц-зали та бізнес-центр. Є все необхідне обладнання у вигляді проекторів, комп'ютерів, телевізорів та аудіосистеми. Зали виконані в суто діловому стилі, а офіси — затишні та сучасні. Є також бібліотека з безліччю книг на різних мовах, читання яких скрасить вечора в готелі. Якщо ж читати не хочеться, то є окремий телевізійний зал, де можна подивитися цікавий фільм в компанії гостей готелю.

Послуги в готелі

З додаткових послуг важливо відзначити наявність пральні та хімчистки, які доступні для постояльців. Також персонал володіє кількома мовами, тому пояснюватися з працівниками завжди легко. Це важливо, так як на ресепшен можна в будь-який час отримати інформацію про те, куди можна сходити в той чи інший час. Туристи дуже позитивно відгукуються про працівників готелю, хвалять їх доброзичливість і запобігливість. Пам'ятки поруч з готелем

Цікавих пам'яток в цьому районі безліч. Одна з них - Єгипетський музей в Барселоні, відкритий приватним колекціонером. У ньому виставлені більше тисячі унікальних експонатів, які дають можливість скласти уявлення про життя древньої цивілізації.

У музеї Стародавнього Єгипту є цілих три виставкові зали з безліччю тимчасових і постійних експозицій. Там функціонує також бібліотека з 10000 книг і документів на тему Стародавнього Єгипту. Музей знаходиться всього в 700 метрах від готелю, тому кожен може викроїти час, щоб познайомитися з цікавою експозицією.

Ще ближче, в 300 метрах, знаходиться площа Тетуан, на якій розташований пам'ятник доктору Бартоламью, колишньому меру Барселони.

У п'яти кілометрах від готелю знаходиться Королівський палац Педральбес», побудований в 1929 році в італійському архітектурному стилі епохи Відродження. Казковий відпочинок в Барселоні

Очевидно, що Барселона гідна захоплення, і відвідати це місто потрібно обов'язково. Готель Best Aranea 3* створить ідеальні умови проживання і посприяє тому, щоб відпочинок був не лише культурно-пізнавальним, але й приємним та комфортним.

Цей готель користується заслуженою популярністю, тому бронювати номер у ньому потрібно якомога раніше.

Туристи повинні бути морально та матеріально готові до того, що в оплату входить податок, який стягується додатково, крім вартості за проживання.

Василик Світлана


banner14

Категория: Туризм

Best Aranea 3* (Іспанія, Барселона): опис готелю і номерів, інфраструктура, фото і відгуки


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.