Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Marques de Riscal, a Luxury Collection 5* ( Іспанія, Эльсьего): фото, опис, відгуки


Опубликованно 23.02.2020 03:48

Marques de Riscal, a Luxury Collection 5* ( Іспанія, Эльсьего): фото, опис, відгуки

Готель Marques de Riscal в Іспанії знаходиться в місті Эльсьего в провінції Ла-Ріоха. Місцевість покрита безкрайніми виноградниками і маленькими мальовничими будиночками сільського типу. Чисте повітря, неповторний ландшафт і вино приваблюють туристів з усього світу. Куточок цивілізації серед виноградників

У самому «серці виноробства» Іспанії готель Marques de Riscal Elciego 5* став справжньою пам'яткою. Постояльці з'їжджаються сюди, щоб насолодитися не тільки природними дарами, але і продуктом роботи безлічі виноробів, спокійним відпочинком, розкішною дизайнерської готелем та оздоровчими процедурами.

Готель Marques de Riscal знаходиться в ізоляції від міського шуму. Він розташований в маленькому містечку Эльсьего, з населенням близько 1000 осіб, в 25 км від найближчого аеропорту, який знаходиться в Лонгроньо.

Дістатися до нього можна на таксі або скориставшись послугами трансферу, які пропонує сам готель. Гостей готель Marques de Riscal Elciego може здивувати вартість поїздки, але все окупається подвійно, коли вони потрапляють в зелений рай і бачать перед собою продукт людського генія – неймовірної краси будівля з оригінальним фасадом і неповторним інтер'єром, який можна назвати шедевром світової архітектури. Готель як твір мистецтва

Будівля Marques de Riscal спроектував знаменитий канадський дизайнер-архітектор Френк Гері. Креативний дизайн не просто красиве прикраса. Фасад будівлі прикрашають листи тонкої сталі і призматичні блоки. Сталеві стрічки звиваються в химерному танці і переливаються на сонці. Листи, пофарбовані в золотистий колір, символізують сітку, в яку упаковується кожна пляшка вина. Срібний колір означає етикетку вина, а рожевий і фіолетовий — сам напій і його відтінки.

В готелі Marques de Riscal Elciego всі «просякнуте» вином. Дизайн номерів, басейну, лобі і ресторану. Все натякає на вино через кольорову гаму, містить велику кількість червоних і бордових відтінків. У той же час дизайн дуже сучасний і оригінальний.

За відгуками про Marques de Riscal, які приїжджають сюди гостям дуже подобається те, що номери не однакові, скрізь відчувається рука дизайнера. Сам архітектор називав його сучасним «замком». Саме поєднання стилю хай-тек і старовинної елегантності робить готель таким розкішним, немов він побудований для прийому сучасних королів і королев. Прогулянки біля готелю

Візуально готель вибивається з місцевого стилю. Навколо одні маленькі сільські будиночки і виноградники. Футуристичний готель як яскрава пляма в спокійній обстановці містечка. Виноградники надають гостям прекрасну можливість погуляти і насолодитися красою природи. Також туристи прогулюються мальовничими вуличками і відвідують собор, вид на який відкривається з вікон готелю.

Сам готель і його околиці являють собою дуже хороші, красиві локації для фотосесії. Гості мають можливість поповнити свій профіль в "Инстаграме" безліччю нових унікальних фотографій, які точно зберуть рекордну кількість лайків. Соціальні мережі сприяють швидкому зростанню популярності готелю. Номерний фонд

Номери в готелі також відрізняються унікальністю. Всього їх 43. І вони розташовуються в двох корпусах. Є варіанти для некурців, курців та алергіків. Також є повністю адаптовані номери для осіб з фізичними обмеженнями.

Зигзагоподібні вікна в них — панорамні, з видом на виноградники і собор. Постояльці в захваті від м'яких підвіконь, сидячи на яких, можна почитати книжку і милуватися навколишніми готель красотами.

В усіх номерах є холодильник, DVD-плеєр, TV-супутник, телевізор та фен. Вай-фай на всій території готелю безкоштовне. Номери оснащені кондиціонерами, телефонами та електронними сейфами. Крім того, гостям надана камера, яка забезпечує впевненість у збереження цінних речей. Можна скористатися праскою і дошкою, які подаються за запитом, але в готелі є хімчистка і пральня. Обслуговування номерів здійснюється цілодобово за невелику плату. Зміна білизни та прибирання номера безкоштовні. Є міні-бари з напоями та снеками.

Ванні кімнати є у кожного номеру, вони багато оздоблені чорним мармуром. Є ванна, душ, умивальники, туалет в ідеальному стані. Подаються гостям якісні туалетні приналежності, свіжі рушники, халати, тапочки. Deluxe Rooms

Цей розкішний номер в Marques de Riscal Vineyard Hotel із панорамним вікном будь-якого змусить відчути себе на вершині блаженства. Велика м'яка ліжко, подушки на вибір та якісне білизна зроблять сон по-справжньому солодким.

Елегантні диванчики, крісла чудово підійдуть для вечірніх посиденьок і перегляду фільмів. Оброблена чорним мармуром ванна розслабить тіло після насиченого дня. Просторий балкон просто створений для того, щоб випити вранці чашку чаю або ароматної кави і викупатися в променях висхідного сонця. Executive suite

Прем'єрський номер в Marques de Riscal Vineyard Hotel для естетичної насолоди. Дизайнерська меблі, велике ліжко і оригінальні вікна зроблять перебування у номері приємним і розслаблюючим. Всі, хто зупинявся в готелі, пишуть у відгуках, що ідеальна звукоізоляція, тому якісний сон, так необхідний для відновлення сил, гарантований. Gehry suite

Номер в Marques de Riscal, названий на честь архітектора Френка Гері, виконаний за його ескізами. Він унікальний і цим приваблює. Розкіш тут в кожній деталі - в м'яких кріслах, ліжка кінг-сайз і огляді з вікна.

Світлі стіни і дуже високі стелі цих номерів роблять їх ще більш величними, а інтер'єр легким, незважаючи на насичені кольори. Зв'язок з вином тут чітко проглядається крізь бордові штори і червоні елементи декору.

Якщо сімейний відпочинок, то безкоштовно надають ліжечко для малюків до двох років. Діти до 12 років розміщуються на наявній ліжка. Також доступні послуги професійної няні, правда, за доплату. Активний і розслабляючий відпочинок

Зайнятися під час проживання у готелі є чим. Шикарний спа-салон пропонує постояльцям відвідати турецьку лазню, зробити розслабляючий масаж, провести різні оздоровчі процедури і поніжитися в джакузі.

Також можна скористатися великим критим басейном і полежати на шезлонгах на терасі з видом на зелені виноградники. Басейн теж виконаний в виноградної тематики. Червону, як вино, стіну прикрашає лоза, а шезлонги повторюють відтінки благородного напою. Готель має в своєму розпорядженні сучасним тренажерним залом. Гастрономічний відпочинок

В Marques de Riscal 5* вартість триразового харчування, за винятком напоїв, включена в загальну вартість номера. Сніданки можна вибрати з меню, а сама подача дуже вражає. Шампанське подається з полуницею. Гості у відгуках Marques de Riscal відзначають, що якщо замовити дороге вино, то його дуже видовищно відкривають, без штопора.

У готелі функціонує ресторан, шеф-кухар якого удостоєний Мішленовської зірки за розробку оригінального меню. Багато страв в готелі неповторні, наприклад тушкований з горохом морський чорт. Гості у відгуках відзначають, що шикарні ресторанчики розташовані поблизу до закладу, що дозволяє спробувати нові цікаві страви.

Зали просторі і багато обставлені. Вони ідеально підходять для проведення урочистостей, таких як весілля і дні народження. Гості можуть зайняти столики всередині залу або ж на веранді. Бар готелю балує постояльців смачними коктейлями і багатою колекцією вин. Екскурсії і приємне проведення часу

Marques de Riscal Hotel проводить екскурсії по виноробнях, де гості можуть спробувати рідкісні сорти і купити їх на місці. Також вони спускаються в унікальний старовинний погріб La Catedral, в якому зібрані ексклюзивні пляшки. Екскурсія та дегустація двох вин входить у вартість проживання.

Гості відзначають, що пізнавальна екскурсія та по її закінченні немає нав'язливих закликів до купівлі вина. Це дає зрозуміти, що тут дбають про почуття постояльців, а не про миттєвої наживи.

Цікаво провести дозвілля можна, взявши на прокат велосипед. Виноградники ідеально підходять для велопрогулянок. У самому готелі є велика гарна бібліотека, яка радує і око, і душу своєю колекцією книг. За ними можна розслаблено провести вечір, сидячи біля каміна. Додаткові послуги

Крім усього іншого, готель також має магазинчик з сувенірами, пункт обміну валют і безкоштовну парковку.

Тут можна зупинитися навіть з домашніми тваринами.

Для бізнесу тут теж все передбачено. Функціонують конференц-зал і бізнес-центр з усім необхідним обладнанням. Кому буде цікаво в готелі

Відпочинок в Marques de Riscal 5* буде ідеальним вибором для ділових людей, закоханих пар і сімей. Постояльці відгукуються про нього позитивно, відзначаючи, що персонал дуже уважний і чуйний. Зустрічають гостей у затишному і вишуканому лобі. Проводиться експрес-реєстрація, а ресепшен працює цілодобово. В'їзд здійснюється в 15:00, виїзд - о 14:00.

Відпочинок в ексклюзивному готелі допоможе отримати вишукані естетичні враження, знайти загублений спокій і радість, провести час в спокійних розвагах і хвилюючих дегустаціях творінь місцевих виноробів.

Василик Світлана


banner14

Категория: Туризм

Marques de Riscal, a Luxury Collection 5* ( Іспанія, Эльсьего): фото, опис, відгуки


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.