Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort - розкішний готель в престижному Нуса Дуа


Опубликованно 18.02.2020 00:50

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort - розкішний готель в престижному Нуса Дуа

Острів Балі завжди залишається мрією для тих, хто там вже побував і хоче повернутися, так і для тих, хто ще тільки збирається його освоювати. Щоб відчути в повній мірі всі принади курорту, можна зупинитися в чудовому готелі Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort, який вражає вишуканим поєднанням французької елегантності і унікальною балійском культури.

Він розташований на півдні острова, в престижному і дорогому районі Нуса Дуа. Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort оточений тропічної зеленню, з якої виступають скульптури, фонтани і затишні альтанки, по стежках можна здійснювати неспішні прогулянки, щоб освіжитися у прозорій воді басейнів. До найближчого аеропорту Денпасар всього 13 км, що на машині можна подолати за 10 хвилин. Особливості Нуса Дуа

Можливо, не всі знають, що на Балі є сезони дощів. Доставляють дискомфорт не скільки самі короткочасні опади, скільки висока вологість гарячого повітря. В цей час хвилі в океані посилюються і настає час любителів покататися на дошці.

Тихий і умиротворений Нуса Дуа разюче відрізняється від інших міст Балі. Це дуже тихий курорт, порівняно з іншими містами Балі, де ночами лунає музика, а натовпи туристів тинялися в пошуках пригод. У самому містечку пам'яток немає, але завжди можна самостійно досліджувати острів або взяти екскурсію. Опис номерів

Все передбачено для того, щоб гості готелю Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort отримували задоволення, зупинившись в одному з 376 розкішних номерів, 22 номерах або 17 віллах. Просторі люкси і вілли мають необхідний комфорт для виключного відпочинку. В усіх номерах працюють кондиціонери, міні-бари заповнюють безкоштовною бутильованою водою, номери бездоганно прибирають. Також скрізь встановлені 46-дюймові телевізори. Приїжджайте з дітьми

Умови, створені для відпочинку сімейних пар в Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5, дозволяють на час залишити дітей в номері або на ігровому майданчику. Хлопці можуть купатися в спеціальному безпечному басейні, а номер для дитини поставлять дитячу ліжечко. Послуги в готелі

На Балі дуже популярно брати в оренду машини та байки, зупинившись в готелі, можна безкоштовно скористатися парковкою. На території є безкоштовний Wi-Fi, хоча, за відгуками туристів, про хороше інтернеті на Балі залишається тільки мріяти.

До торгового центру і назад від готелю курсує безкоштовний автобус, а готельний трансфер може вас зустріти з аеропорту і відвезти в потрібний час. Зовсім близько до готелю Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort розташований Міжнародний конференц-зал з сучасним обладнанням.

Свої речі завжди можна швидко привести в порядок в пральні і хімчистки.

Куріння у готелі можливе тільки в спеціально відведеному місці. Басейни і пляжі

На території знаходяться чотири відкритих басейну, які радують око своєю дзеркальною поверхнею. Це водойма у вигляді лагуни, з гідромасажем, оздоровчий. У готелю є власний пляж.

До громадського пляжу Нуса Дуа потрібно пройти 15 хвилин. На пляжі анімація запросить пограти у волейбол, зайнятися водною аеробікою або вивчити кілька елементів танцю живота.

Там же можна зайнятися різноманітними видами спорту, відправитися на занурення з аквалангом, помилуватися на захід сонця. Спа-салон

Особливо приємно відвідати на відпочинку спа-салон або запросити масажиста прямо в номер, щоб розслабившись, відразу ж і подрімати у себе в номері. Можна провести час із заспокійливими процедурами в SoSPA; відновити сили в CellScience Solitaire Bali Aesthetic Clinic або залишатися у формі у фітнес-центрі SoFIT. Харчування

За відгуками про Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort, тут чудово організоване харчування. Годують в готелі в трьох ресторанах, а в перервах між сніданком, обідом і вечерею можна проводити «дозаправку» в 3 барах.

У ресторанах готелю можна зробити подорож по французькій кухні з акцентом на місцеві аромати і фірмові блюда. Кухарі Sofitel гарантують незабутні гастрономічні пригоди, а приголомшливі столові запрошують до неквапливої трапези. Cucina Osteria E Imperial пропонує відвідувачам отримати задоволення від розкішного вина і обіду.

На пляжі можна насолодитися освіжаючими коктейлями, нескінченним шампанським і обширним меню блюд.

Натхненний концепцією продовольчого ринку, Kwee Zeen пропонує паназійська кухню в невимушеній обстановці. Це інтерактивний бутік-ресторан, який працює протягом 24 годин на добу.

Гості готелю відзначають високу якість сервісу, зручні подушки, ліжка, чудове харчування і розкішну територію. Більшість вважає ідеальним його розташування.

Василик Світлана


banner14

Категория: Туризм

Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort - розкішний готель в престижному Нуса Дуа


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.