Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Хостел в Костромі: список, адреси, опис номерів


Опубликованно 15.02.2020 03:16

Хостел в Костромі: список, адреси, опис номерів

Число туристів, що відвідують місто на Волзі Кострома, зростає з кожним роком. Цей красивий центр включений в "Золоте Кільце Росії". Сюди приїжджають безліч ділових людей і бізнесменів. Кожен із цих людей хоче знайти собі відповідне житло в місті. Це може бути хостел в Костромі, готельний комплекс або невеликий готель. Однак апартаменти повинні влаштовувати гостей за ціною та обслуговування. Житло в місті

Більшість туристів намагаються знайти недорогі кімнати поблизу автовокзалу Косторомы або центру міста. Житла в цьому місці на Волзі достатньо. Важливо правильно підійти до його вибору.

Варто визначитися з районом, в якому необхідно зупиниться на нічліг. Наприклад, автовокзал в Кострома знаходиться майже в самому центрі, тому тут багато хостелів, готелів і апартаментів, в яких можна зупиниться на ніч.А от на периферії міста місць для відпочинку стає менше, але можна знайти гостьові будинки або санаторії. Кожен обере собі підходяще місце для проживання. Hostel October

Готель знаходиться за адресою: вулиця Комунарів, будинок 40. Це промислова зона міста, яка знаходиться поблизу від центру і основних визначних пам'яток. Поруч автобусна зупинка, звідки можна дістатися до основних точок за 5-7 хвилин.

Хостел пропонує своїм постояльцям номери різної комфортності та кількості проживаючих. Є окремі апартаменти на 2 і 3 особи. Великі кімнати з двоярусними ліжками вміщують від 4 до 12 осіб. В кожній кімнаті, крім окремого спального місця, є загальний диван для відпочинку, тумбочки, шафа для одягу, журнальний столик. Загальна кухня доступна всім гостям. Тут в наявності холодильник, чайник, мікрохвильова піч та необхідний посуд для приготування їжі. Під час трапези гості можуть включити улюблені телепередачі.

Хостел "Жовтень" зарекомендував себе як добрий боку за відгуками постояльців. Вони розповідають, що тут завжди чисто і спокійно. Адміністрація привітно ставиться до всіх громадян, що проживають, цікавиться, чи влаштовують зручності, і вирішує можливі проблеми швидко. В кімнатах дуже високі стелі, тому немає відчуття, що мало місця. З мінусів гості відзначають дивне розташування в промисловій зоні. Кухня завжди чиста і зручна. Є посуд, холодильник та інша техніка. Готель "Троя"

Знаходиться цей готель за адресою: вулиця Нікітська, будинок 49 Б. Автовокзал в Костромі знаходиться в півтора кілометрах звідси (це близько 10 хвилин пішки). Ще ближче знаходиться залізничний вокзал (близько 800 метрів).

Гості готелю можуть відвідати лазню, сауну або фітнес-центр. Тут зручні і комфортні номери з безкоштовним інтернетом. Є тераса, на якій можна насолодитися свіжим повітрям і видами міста. Вранці пропонується сніданок за типом "шведський стіл".

Відгуки туристів здебільшого позитивні про даному місці. Багато розповідають, що номери комфортні та зручні. Однак під'їзд до самого готелю своєрідний. Поряд гаражі, і дорога до них погана. У готелі дуже погана шумоізоляція. Чути абсолютно все, що відбувається в сусідніх номерах. У деяких кімнатах не було вікон. Може когось це не бентежить, але відчуття дивні. В цілому це місце чудово підходить для тих, хто приїжджає на своїй машині. Сюди зручно добиратися. Сніданки смачні, кава пристойний.

Hostel Little

В центрі Костроми на Воскресенському провулку, 4 розташувався невеликий будинок для відпочинку туристів. До залізничного вокзалу звідси їхати не більше 5 хвилин. У будь-яку точку міста з Воскресенського провулка можна доїхати на громадському транспорті.

Поряд з готелем знаходяться кілька закладів громадського харчування та продуктові магазини. Хостел "Літл" в Костромі розміщує гостей у номерах по 4-8 чоловік. Зручності загальні на поверсі. Для постояльців організована зручна кухня з усім необхідним для приготування їжі.

На першому поверсі міні-готелю зручна зона для перегляду телевізора або читання. Кімнати просторі і світлі. Біля кожної дворівневої ліжка є тумбочки і вішалки для одягу. В апартаментах розташований невеликий журнальний столик і стільці.

Думка гостей про готель

У відгуках про даному місці відпочинку гості вказують як переваги, так і недоліки хостелу. Всім подобається ціна за проживання та умови. Деякі мешканці розповідають, що ліжку занадто короткі, спати незручно. Постільна білизна необхідно заправляти самостійно, що доставляє незручності. Рушник, цукор і чай видаються тільки на прохання. В цілому хостел Little влаштовує туристів і гостей міста. На кухні можна приготувати і підігріти їжу. Хостел на Овражной

У центральному районі Костроми, на вулиці Овражная, будинок 16 А розташоване місце для відпочинку туристів. Багато мандрівників обирають саме цей район для розміщення, адже звідси близько добиратися до основних визначних пам'яток і транспортних вузлів. У пішої доступності Богоявленсько-Анастасиинский монастир і Іпатіївський монастир.

Хостел "Тихе місце" (Кострома) пропонує своїм постояльцям невеликі затишні кімнати та загальну кухню для приготування їжі. Номери різної місткості (від 1 до 8 осіб) облаштовані для зручності постояльців. Є ліжко, тумбочка, шафа для зберігання речей і стіл. Санітарний вузол спільний, знаходиться на поверсі.

Хостел зарекомендував себе з позитивної сторони. Гості у відгуках розповідають, що від нього зручно добиратися до пляжу на Волзі і міських визначних пам'яток. Гарне співвідношення ціни та якості. Один недолік - некомфортний душ. Постояльці відзначають, що він занадто малий, і сантехніка потребує заміни. Незручно роздягатися, нікуди покласти речі. Складно налаштувати воду на потрібну температура. В іншому мешканців все влаштовує. На кухні чисто і комфортно. Є вся необхідна техніка в робочому стані. Готель "Академія"

У Костромі велика кількість місць для ночівлі, розташованих поблизу центрального пляжу. Це зручно для туристів, які приїжджають на відпочинок. Хостел "Академія" в Костромі розташований за адресою: вулиця Лісова, будинок 11Б. Затишні номери з хорошим ремонтом і помірна ціна - ось що приваблює гостей.

Поруч з міні-готелем є кілька точок громадського харчування, магазини та ринки. До залізничного вокзалу можна дістатися за 5-10 хвилин. Стійка реєстрації працює цілодобово. Персонал готелю готовий допомогти з викликом таксі або трансфером.

Апартаменти в "Академії" різного рівня комфортності. Є номери зі спільними ванними кімнатами та туалетами, а можна зупинитися в кімнаті з власною душовою кабіною. Всі номери просторі і світлі.

В апартаментах на 4-8 чоловік стоять двоярусні ліжка. Кожне спальне місце обладнане власної розеткою, поличкою для дрібниць і нічником. Поруч є тумбочка і вішалка для одягу. Інтернет, пральня, кухня і камера - все це постояльці можуть знайти в міні-готелі. Що думають гості готелю

За відгуками туристів, даний готель отримав найвищу оцінку. Співвідношення ціни і якості влаштовує всіх постояльців. Багато відзначають гарне доброзичливе ставлення персоналу, зручні кімнати і свіжий ремонт. В хостелі є все необхідне для проживання, кухня, пральня та послуги камери зберігання. На всій території працює Інтернет. Міні-готель "Ясний Пень"

На вулиці Комсомольська, будинок 17 в Костромі є міні-готель, де можуть зупиниться на нічліг мандрівники. Це місце примітно тим, що звідси зручно добиратися як до монастиря, так і до інших міських красот (Драматичний театр, ринок, музеї та виставки).

Хостел "Ясний Пень" (Кострома) виконаний в стилі лофт. Однак це тільки перше враження, потім з'являється дивне відчуття затишку і тепла. Особливістю кожної кімнати є шафа. Він є у всіх апартаментах. Старовинний дубовий і місткий - саме так можна описати даний предмет інтер'єру. Доповнює дизайн настільна лампа зі старовинним плетеним абажуром або серветка. У деяких апартаментах є цікаві картини або вишивка.

В кожній кімнаті є окремі спальні місця, які відгороджуються темною ширмою. Так зберігається не тільки особистий простір гостя, але і сон оточуючих людей. Біля ліжка є поличка, розетка і лампа для читання. Загальна ванна кімната і туалет на поверсі. Працює інтернет на всій території готелю. Адміністрація надає можливість скористатися послугами пральні та прасування. Поруч з будівлею міні-готелю є власний затишний дворик, де можна погуляти з дітьми або насолодитися природою.

У відгуках гості захоплено відгукуються про хостелі "Ясний Пень" (Кострома). Їм подобається абсолютно все. Це навіть не хостел, а гостьовий будинок - так вважають туристи. Він знаходиться у відокремленому історичному двоповерховому будинку. Кімнати милі і затишні. Кожна тематично прикрашена на свята. На кухні є все необхідне. Персонал привітний. Деякі гості відзначають завищену вартість проживання під час свят або міських заходів. Однак в інший час ціна влаштовує всіх. Хостел-музей

Кострома багата і різноманітна. У місті багато місць, які варто відвідати туристу. При цьому більшість мандрівників хочуть знайти зручне і комфортне місце для ночівлі. На вулиці П'ятницька, будинок 22 розташований хостел в Костромі. Тут постояльців розміщують у великі світлі кімнати. При розміщенні з дітьми можна скористатися послугою "кімнати для некурящих". На загальній кухні можна не тільки підігрівати їжу, але і готувати її.

Хостел-музей в центрі міста Костроми знаходиться поруч (менше 300 метрів) з Богоявленсько-Анастасиинским і Іпатіївським монастирем. По близькості є магазини і центральний костромської ринок. Звідси зручно добиратися у будь-яку точку міста.

За відгуками гостей, це гарне місце для відпочинку. Можна швидко дістатися до пляжу і монастирів, відвідати ринок або музей. З зупинки громадського транспорту можна дістатися в будь-яку точку міста. Номери зручні і комфортні. Є необхідна техніка на кухні. Видають рушники та постіль. Працює безкоштовний інтернет. Персонал привітний і послужливий. Такий хостел в Костромі знайти складно, адже співвідношення ціни і якості в ньому оптимальне. Як розміститися у місті не дорого

Кожен турист, який приїжджає в місто, сам визначає для себе місце для ночівлі. Хтось віддає перевагу дорогим готелям, інші воліють хостеллы і готелі. Є й ті мандрівники, які хочуть зняти квартиру подобово.

У місті велика кількість будинків для відпочинку, квартир та квартир, які можна зняти не лише на добу, але і на годинник. Це зручні місця для відпочинку зі всім необхідним: кухня, ванна кімната, спальна і робоча зона.

Хостел в Костромі подобово можна знайти в будь-якому районі міста. При цьому варто уточнити у господарів, на скільки гостей розрахована кімната. Якщо ж необхідно зняти апартаменти без підселення, то доведеться заплатити за всі спальні місця. Такі нюанси обговорюються заздалегідь.

Туристи, які приїжджають великими групами на екскурсії, задоволені такими міні-готелями. Це зручно, адже вони не заважають іншим постояльцям і можуть розміститися тільки своєю компанією.

Хостел в центрі міста Костроми знайти не складно. Однак важливо щоб це місце відпочинку відповідала всім вимогам постояльця. Важливо співвідношення ціни і якості обслуговування.

Ксенія Трофимова


banner14

Категория: Туризм

Хостел в Костромі: список, адреси, опис номерів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.