Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Готелі Цюріха: огляд кращих пропозицій, опис, фото та відгуки туристів


Опубликованно 14.02.2020 00:12

Готелі Цюріха: огляд кращих пропозицій, опис, фото та відгуки туристів

В чудовій столиці Швейцарії, в Цюріху, готелі можна вибрати у відповідності зі смаком, запитами та фінансовими можливостями. У місті працює близько 200 готелів, що радують чистотою і сервісом. Ви можете розташуватися в центрі міста, ближче до природи чи вашого робочого місця, якщо ви їдете у відрядження. Улюблені готелі туристів

За даними «Телеграф», найкращими готелями в Цюріху вважаються Widder Hotel. Storchen Z?rich. Baur Au Lac. LADYs FIRST. Marktgasse Hotel. The Dolder Grand. Hotel Florhof. Kameha Grand. Park Hyatt Zurich. Romantik Hotel Europe.

Це готелі, які можуть здивувати своєю розкішшю, сучасними послугами, турботливим сервісом. Знаменитий Widder

Один з кращих готелів в центрі міста Цюріх, Widder являє собою суміш таунхаусів, побудованих в 15 столітті, майстерно спроектованих для розміщення 49 унікальних номерів.

Можна не помітити закритий фасад «Виддера» в цюріхському кварталі Августинер, в 700 м від центру, але розташування готелю ідеально. Залізничний вокзал знаходиться в п'яти хвилинах ходьби, фінансовий квартал - за рогом, а пам'ятки старого міста, в тому числі панорамний парк Гроссмюнстер і Лінденхоф, знаходяться перед входом. Тут є люкс з терасою, звідки відкривається 360-градусний вид на шикарні даху.

Персонал кращого готелю в Цюріху веде себе у відповідності з європейськими традиціями: ви навряд чи відчуваєте його присутність з посмішкою, а обслуговування не надто формальне, але і не нав'язлива. Мета його полягає в тому, щоб ви почували себе як вдома.

Зручності включають привабливу бібліотеку з каменю і дерева, на полицях якої стоять книги про місцевої історії, два ресторани і бар. Тренажерний зал, спирається на величезні старовинні стовпи, містить хороший вибір новітнього обладнання Technogym.

Кожен з 49 бездоганних номерів і люксів унікальний. Наприклад, кімната 403 пронизана потужними дерев'яними балками, прикрашеними волошковими деталями, і містить диван Le Corbusier, і письмовий стіл з красивим видом. В той же час сімейний люкс A17 пишається фресками в стилі епохи бароко і високотехнологічним душем Dornbracht.

Номери оформлені продумано: у них достатньо світла, хороша звукоізоляція і клімат-контроль, а також є телевізори. Радіоприймачі Bang & Olufsen вбудовані в дзеркало у ванній кімнаті.

Сніданок включає в себе смачні страви по меню, такі як варені яйця в норвезькому стилі або кашу з бананами і фініками, а в гарну погоду подається на терасі. Бар пропонує більш ніж 1000 спиртних напоїв і 280 шотландських односолодових напоїв. Проживання у вишуканої розкоші обійдеться від 300 євро за ніч.

Цей готель у центрі Цюріха користується величезною популярністю, тому його потрібно бронювати заздалегідь. LADYs FIRST

Готель в Цюріху LADYs FIRST Hotel, побудований в стилі модерн, розташований в декількох кроках від набережної, при цьому зупинитися в ньому можна за 100 євро на добу.

Ви зможете відпочити недалеко від озера Цюріха, всього в декількох хвилинах їзди на трамваї від визначних пам'яток міста, в 500 метрах від Оперного театру Цюріха.

Як випливає з назви, готель приділяє жінкам особливе місце, але також вітаються і чоловічі персони. Один з кращих готелів Цюріха в своїй ціновій категорії, він є стильним місцем для відпочинку. Багато історичні деталі, від високих стель і мозаїчної плитки до паркетних підлог і гвинтових сходів, були акуратно відновлені. Інтер'єри світлі і оформлені в спокійній панелі тонів. Раніше цей будинок був школою-пансіоном для дівчаток, а тепер у ньому створені умови для жінок, які потребують якісному релаксі.

Можна розслабитися в жіночому спа-салоні, має марокканський стиль. Це повне блаженство після дня, проведеного в місті, з хамамом, парилкою, сауною і вишневими кам'яними ліжками, нагрітими до температури тіла.

Чайник, міні-бар, халати і тапочки входять в стандартну комплектацію номерів. Ванні кімнати з ванною або душем оснащені туалетними приналежностями Fairtrade, а в деяких випадках вони поміщені в сучасний скляний куб. Смачний сніданок і турбота про здоров'я

Сніданок, який подається в залитій сонцем кімнаті, являє собою хороший вибір свіжоспеченого хліба, домашнього пирога, варених яєць, місцевого м'яса і сирів, овочів, пластівців, мюслі з березового молока, йогурту, а також безглютенового меню.

За відгуками туристів, відпочинок тут допомагає швидко відновити сили та цікаво і з користю провести час. Marktgasse Hotel

Marktgasse - один з найстаріших готелів Цюріха, розташований в самому серці міста. 39-кімнатний бутік-готель вдало поєднує в собі сучасний мінімалізм з давнім спадщиною, теплий і гостинний. Також до ваших послуг жвавий бар і винятковий ресторан Baltho.

Молодий персонал відрізняється дружелюбністю і компетентністю. Є бібліотека з настільними іграми та книгами. Стійка реєстрації також служить зоною відпочинку з газетами, кава і диванами під красивим ліпною стелею. Фітнес - і велнес-центр, розташований в двох хвилинах ходьби, доступний для відвідувачів безкоштовно.

У готелі є номери для курців і людей з обмеженими можливостями. Туристи, що побували в цьому готелі, рекомендують взяти з собою перехідник на євророзетку, відзначають хорошу якість інтернету, сліпучу чистоту номерів та чудові сніданки. Проживання у цій розкоші буде коштувати близько 300 євро. Dolder Grand - розкіш і візитна картка Цюріха

Якщо ви хочете милуватися фантастичними пейзажами і дихати свіжим гірським повітрям, вам потрібно звернути увагу на чудовий готель в Цюріху у Швейцарії Dolder Grand.

Величні вежі роблять цей відзначений багатьма нагородами курорт орієнтиром в місті, в той час як сучасна атмосфера створюється двома крилами, розробленими Норманом Фостером. Художні твори галерейного якості, спа-центр площею 4000 м2 і ресторан, відзначений зіркою Мішлен, - ось деякі з його особливостей.

Щоб дістатися до готелю в Цюріху, потрібно проїхати всього 15 хвилин на трамваї від центру, сісти на чарівний історичний фунікулер від залізничного вокзалу або скористатися трансфером від курорту до Мюнстерплац в центрі міста, який триватиме близько 10 хвилин.

Dolder спочатку відкрився в 1899 році, він пишається своїми видатними гостями, включаючи Вінстона Черчілля, Роджера Мура та Софі Лорен. В даний час його репутація одного з кращих готелів Швейцарії в Цюріху зберігається.

Всередині кришталеві люстри " Swarovski, високі стелі і негабаритні квіти випромінюють розкішний стиль, але більш разючим є вхід у галерею. Поєднання таких елементів 19-го століття, як коринфські колони і багато прикрашені стелі, є видатною приватною колекцією робіт таких художників, як Сальвадор Дали і Генрі Мур. Де зупинитися поруч з аеропортом

Якщо вам потрібно зупинитися в готелі в Цюріху в аеропорту в очікуванні свого рейсу або якщо ви прибули вночі, то до послуг туристів пропонуються десятки комфортабельних готелів.

Це Zurich Airport Transit Accommodation, від якого до терміналу 300 м, в ньому можна зупинитися дешево, скористатися необхідними зручностями, є номери для курців та некурців.

Від Allegra Hotel Zurich Airport 4*, поруч з яким розташований комплекс з басейнами, потрібно буде пройти близько одного кілометра. Якщо є час відпочити з комфортом, то можна вибрати популярний Dorint Airport-Hotel Z?rich 4*.

Василик Світлана


banner14

Категория: Туризм

Готелі Цюріха: огляд кращих пропозицій, опис, фото та відгуки туристів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.