Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Кращі парки атракціонів в Німеччині: список з фото, відгуки туристів


Опубликованно 13.02.2020 02:10

Кращі парки атракціонів в Німеччині: список з фото, відгуки туристів

Розваги в Німеччині - справа серйозна і відповідальна, особливо коли це стосується дітей. В країні розташовано велику кількість ультрасучасних парків розваг, деякі з них можуть сміливо називатися одними з кращих у світі. Кожен такий центр веселощів може похвалитися значною територією, ландшафтом, а також крутими горами. Першокласні фудкорты, безпечні атракціони, професійні аніматори та різноманітні розважальні шоу - все це пропонують кращі парки атракціонів в Німеччині. Europa-Park

"Європа-парк" - парк атракціонів в Німеччині, є не тільки самим відвідуваним в країні, але й другим по полярності в Європі, поступається лише французькому "Діснейлендом". Центр розваг знаходиться в місті Русте, в парі годин їзди від Штутгарта. Він розділений на шістнадцять зон, тринадцять з яких стилістично присвячені тій чи іншій європейській країні, серед яких є і Росія, і Греція, і Ісландія. Три тематичних розділу обіграють такі місця, як "Зачарований ліс", "Королівство мініпутів", "Земля вікінгів". Кожна зона демонструє архітектуру, їжу, магазини, а також пам'ятки держави, яка в цьому місці не видається. Фото парку атракціонів "Європа-парк" у Німеччині ви можете побачити нижче.

В "Європа-парку" знаходиться десять американських гірок, серед яких є одна з самих великих і великих в Європі - "Срібна зірка". У центрі регулярно проводяться різноманітні музичні, лазерні та льодові подання. "Артур в Королівстві мініпутів" - одне з останніх доповнень, де три тематичних відділу з'єднуються в одну подорож.

Відгуки туристів про цьому парку атракціонів переважно позитивні. Багато пишуть, що їм дуже сподобалося в кожній тематичній зоні, у тому числі кухня та атракціони. Також кажуть, що "Європа-парк" - це своєрідне місто в місті, з якого зовсім не хочеться йти. Bayern-Park

Цей парк атракціонів в Німеччині має гірки на будь-який смак і вік. Тут є і американські гірки, і гігантські гойдалки, і башта вільного падіння, рафтинг і багато іншого. Ніяка погода не порушить веселощі, адже у критому залі проводяться різні розважальні заходи, серед яких скелелазіння, ігрове містечко і інше.

В Bayern-Park встановлені дитячі майданчики, чарівні поїзди, каруселі, баштові гірки і так далі. Діткам буде дуже цікаво прогулятися по барвистій дитячій селі, у якій можна знайти різні батути, лабіринти, сухі басейни.

Тематичні атракціони виконані у формі різних тварин. По всьому парку встановлені вольєри з різними звірами, а тут регулярно проводиться захоплююче уявлення з орлами, соколами та іншими хижими птахами.

Безліч позитивних відгуків про цьому парку атракціонів оповідають про те, що тут можна весело і насичено провести сімейний відпочинок. На думку деяких екстремалів, гірки хоч і різні, але недостатньо круті. Тим не менш якщо екстремальність може бути суб'єктивною, то організація і робота персоналу залишається об'єктивно позитивною якістю парку. Phantasialand

Цей парк атракціонів щорічно залучає близько двох мільйонів відвідувачів. Phantasialand розділений на шість тематичних зон, серед яких - "Фентезі", "Африка", "Берлін", "Таємниця", "Мексика", "Китай". Black Mamba - екстремальні американські гірки в африканському стилі, на яких їдуть покататися туристи зі всього світу. Також в парку регулярно проводяться різні шоу, для дітей організовуються тематичні вистави.

"Фантазияленд", на думку багатьох туристів, є самим улюбленим місцем не тільки у дітей, що побували тут, а й у батьків. Деякі навіть порівнюють парк з легендарним "Діснейлендом", кажучи, що німецький центр виграє. За оцінками, лідирують такі складові, як чистота парку, адміністративна робота і, звичайно різноманітність атракціонів. Holiday Park

Holiday Park - один з найкращих парків атракціонів в Німеччині, який щорічно відвідує більше мільйона чоловік.

Башта вільного падіння - перший подібний атракціон в Європі. Expedition GeForce - американська гірка для справжніх екстремалів. Її швидкість досягає 120 кілометрів на годину. Також тут є неймовірні водні гірки, що пропонують прокотитися всій родині.

Відгуки про парк атракціонів в Німеччині переважно позитивні. Туристи пишуть, що тут можна чудово відпочити з сім'єю, а також самостійно випробувати круті і швидкісні атракціони, які відповідають усім правилам безпеки. Legoland

43 гектари і 56 мільйонів деталей відомого конструктора - це все парк Legoland в Німеччині. Центр побудований практично повністю з Lego, а також може похвалитися десятками захоплюючих атракціонів і тематичними уявленнями.

Відвідувачі парку діляться враженнями, що вік не має значення, щоб насолодитися атмосферних світом улюбленого конструктора. Кажуть, що тут все продумано дуже детально. Організований персонал та дешевизна квитків - найкращий стимул приїхати в цей центр. Hansa-Park

Парк атракціонів в Німеччині Hansa-Park знаходиться в місті Зирксдорфе на березі Балтійського моря. Центр є п'ятим за величиною в країні і приваблює щорічно більше мільйона відвідувачів.

Територія парку поділена на одинадцять тематичних зон, серед яких відкриті "Середньовічна", "Піратська", "Західна", "Пригодницька", "Мексиканська" та інші. Подання включають в себе водний цирк, театр з папугою, чарівну і лазерну постановки.

Головним, що згадується в позитивних відгуках, є те, що цей парк відмінно підійде для любителів помірного екстриму, а також для тих, хто не любить стояти в чергах, адже на головний атракціон середній час перебування в черзі - 15 хвилин. Також туристи пишуть, що Hansa-Park - відмінне місце для сімейних пар з дітьми. Відзначають, що сюди бажано приїжджати до самого відкриття. Heide-Park

Heide-Park знаходиться в місті Зольтау, розташованому в годині їзди від Ганновера. Його площа займає понад вісімдесят гектарів, що дає йому право називатися одним з найбільших парків атракціонів в Німеччині.

Центр розваг розділений на п'ять зон: квартал в стилі Саксонії, "Світ піратів", "Трансільванія", "Земля забутих" і "Дикий Захід". У парку розташовано більше сорока атракціонів, призначених як для сімей, так і для любителів швидкої їзди. Одна з найпопулярніших гірок - "Колоссос", дерев'яні американські гірки, які є другими найкрутішими в світі.

Також в Heide-Park є гірки з круговою ігровий поїздкою, майданчик для видобутку золота, дитячий центр байдарок, а також багато іншого.

Щодня в цьому парку атракціонів у Німеччині проводиться п'ять вистав: 25-хвилинне шоу про індіанців майя, 35-хвилинне піратське шоу, 20-хвилинне шоу по популярному дитячому серіалу, 10-хвилинний ляльковий спектакль, 30-хвилинна вистава за мотивами мультфільму "Мадагаскар".

Багато туристів, що побували в цьому парку атракціонів, радять виділити на це місце цілий день і взяти з собою карту, щоб не упустити нічого. Відзначають, що атмосфера в Heide-Park просто неймовірна, романтична і казкове. Пишуть у відгуках, що найкращий час року для відвідування - осінь, з-за відсутності великих натовпів. Крім іншого туристи розповідають, що атракціони на будь-який смак, їжа смачна, а персонал ввічливий і організований. Schwaben-Park

Цей парк розваг знаходиться в годині їзди від Штутгарта. Зал розділений на три зони: дії, розваги, пригоди. Гімалайська залізниця - американські гірки, які є одними з найпопулярніших в Німеччині. Wave Runner - екстремальна водна прогулянка, на якій можна прокотитися всією родиною.

У відгуках про парку туристи пишуть, що їм сподобалося все: від різноманітності гірок до сервісу і чистоти. Відвідувачі розповідають, що в цьому центрі працюють професійні аніматори. Також на гостей парку порадувала ціна квитка. Tripsdrill

Парк атракціонів в Німеччині Tripsdrill є найстарішим парком розваг у Баден-Вюртемберзі. Крім водних гірок, каруселей на будь-який смак і навіть музею вина тут є парк дикої природи і багато іншого. Американські гірки "Мамонт" є місцевою визначною пам'яткою, завдяки тому що це самі великі дерев'яні гірки в Німеччині.

За останні вісімдесят років Tripsdrill став одним з головних туристичних напрямків, маючи на території більше ста різних атракціонів, серед яких і "Танцювальні чаші", і "Вежа крику", і водний рафтинг, та багато іншого.

Перепочити від запаморочливих каруселей можна в парку дикої природи. Його територія сягає двадцяти гектарів.

Відгуки про парку свідчать, що тут сподобається відвідувачам будь-якого віку. Туристи, що бували тут з сім'єю, кажуть, що всі атракціони, незважаючи на вік парку, не викликають сумнівів у безпеці, а організація відпочинку відповідає високому рівню.

Лілія Шевчук


banner14

Категория: Туризм

Кращі парки атракціонів в Німеччині: список з фото, відгуки туристів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.