Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг): фото і опис, інфраструктура готелю, відгуки туристів


Опубликованно 12.02.2020 01:52

Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг): фото і опис, інфраструктура готелю, відгуки туристів

У даній статті ми розповімо про готель Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг). Фото та відгуки туристів доповнять наш опис. Відразу ж слід сказати, що у в'єтнамському місті Нячанг знаходяться два готелі під назвою «Золотий дощ». І обидва вони мають три зірки. Управління ними раніше було одне, потім другий готель відійшов синові господаря, а тепер і зовсім змінив власника...

Так що, плануючи поїздку в Нячанг, потрібно відразу ж вибрати, який готель вам більше по душі: «Голден Рейн 3*» чи Golden Rain-2 3*, оскільки поміняти корпусу при покупці туру вже неможливо. У даній статті ми приділимо увагу і цій другій готелі. Тим більше що багато туристи встигли пожити в обох і мають можливість порівнювати.

Розташування

Отельєр спробував зібрати в себе всі категорії відпочиваючих. Наприклад, Golden Rain 3* (Нячанг, В'єтнам) у відгуках туристи називають заміської готелем. Вона розташована на другій лінії від моря, в так званій курортній зоні. Її можна знайти поряд з такими готелями, як «Ліберті», «Вьен Донг» і «Легенд Сі». До пляжу від готелю йти рівно три хвилини (100 метрів). Але якщо ви хочете опинитися в центрі Нячанга, вам доведеться проїхатися на автобусі, оскільки Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг) знаходиться в десяти кілометрах від центру.

Його тезка під грифом «2» розташований також в Європейському кварталі Нячанга. Відстань між двома готелями всього 150-200 метрів. Вся туристична інфраструктура Європейського кварталу знаходиться в крокової доступності. Недалеко від обох готелів є безліч кафе і закусочних. Також немає недоліку в масажних салонах, дискотеках, супермаркетах.

З визначних пам'яток Нячанга ближче всього до обох готелям знаходиться Лонг пагода Сон. Що стосується мінусів розташування готелю «Золотий Дощ 3*», то це диско-бар, примикає безпосередньо до будівлі. У 2018 році поруч з готелем проводилася будівництво. Море видно тільки з верхніх поверхів, оскільки його закривають готелі на першій лінії.

Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг): опис готелю

Готель був побудований в 2011 році. Вона являє собою 12-поверхова будівля. Балконами оснащені тільки верхні поверхи. У вузькому приміщенні є тільки один ліфт, що може послужити незручністю в ранкові години, коли постояльці відправляються на сніданок. Зовні будівля виглядає непомітно. У підвальному поверсі знаходиться гараж, а на самому верхньому – басейн і тренажерний зал. Рецепція, як і ресторан, розташовуються в цокольному ярусі. Навколишньої території біля готелю немає, як такої. Це просто будинок на міській вулиці.

На та ж ситуація спостерігається і в Golden Rain - 2 3* (Нячанг, В'єтнам). Різниця тільки в тому, що цей готель новий, побудований з сучасних матеріалів та оригінальний дизайн. Його будівля складається з 18 поверхів. До того ж, спадщину сина (яке він вже продав) більш велике. Будівля «Золотого Дощу – 2» не лише вищі, але і ширше. Це означає, що в ньому два ліфта, що, звичайно, зручніше, ніж один. І всі кімнати там мають балкони.

Опис номерів

Туристи, що подорожують парою, втрьох або сім'єю з 4 осіб, можуть знайти відповідне приміщення у цьому готелі. Номерний фонд Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг) складається із кімнат: делюкс, суперіор, сьют.

Дешеві кімнати (з балконом) є і на верхніх поверхах, але їх потрібно бронювати заздалегідь. Всі «делюксы» знаходяться на нижніх рівнях і мають тільки вікна, що, якщо вірити відгукам, ускладнює сушку пляжних костюмів. За орієнтацію вікон у бік моря потрібно доплачувати. Проте в цьому немає потреби, якщо ваші кімнати розташовуються на 3-8 поверхах, оскільки його все одно не видно з-за стоячого навпроти будівлі. У деяких «суперіорах» і всіх «сьютах» є балкони. Номери відрізняються ще і площею: 22, 24, 26 і 32 квадратних метрів. В оснащення кімнат для гостей входить: - рідкокристалічний телевізор (є російськомовні канали), - міні-бар, куди щодня покоївки кладуть 2 пляшки питної води, - безкоштовний сейф, - електрочайник і поповнення пакетики кави/чаю/цукру, - кондиціонер з індивідуальним пультом управління, - фен.

Обстановка «сьютов» доповнено тапочками і прасувальної дошкою. В усіх номерах діє безкоштовний Wi-Fi. У ванній кімнаті є душова і поповнення косметичні засоби у дозаторах. Прибирання проводиться щодня. Рушники змінюються через добу.

Відгуки про номери

Ті туристи, яким довелося побувати в обох готелях, найбільше хвалять комфортні кімнати в Golden Rain - 2 3* (Нячанг, В'єтнам). У відгуках відпочиваючі запевняють, що там нова і гарна меблі, зроблена з натурального дерева. А обстановка в першому «Золотий Дощ» явно потребує ремонту. Деякі туристи скаржилися, що у них в номері постійно щось ламалося: то лійка в душі, електрочайник. Зрештою, службовці це лагодили, але безтурботність відпочинку була порушена. Будівництво та диско-бар – це були дві головні болі постояльців, що жили в номерах, орієнтованих на місто.

Звукоізоляція в «Золотому Дощі – 2» не в приклад краще. З плюсів номерів туристи відзначають їх просторість. А ось про якість прибирання висловлювалися неодноразові незадовільні відгуки. Також туристи були засмучені старістю і застиранностью рушників. Деякі з них були з дірками і сірого кольору. Туристи рекомендували б отельеру провести ремонт в приміщеннях і поліпшити декор кімнат. Харчування

Купуючи тури в Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг) на 15 діб за 105 140 рублів з Москви, будьте впевнені, що в цю ціну входять сніданки. Ними починають годувати з другого дня після прибуття. Якщо ви летите рано, вам належить ланч-бокс, який потрібно замовляти напередодні. Такий же сніданок можна отримати, якщо ви відправляєтеся на ранкову екскурсію. Але його теж потрібно замовляти заздалегідь. Сніданок подається у ресторані в режимі шведського столу. Завжди виносять кілька видів супів – знаменитий фо, гарбузовий і ще 2-3 різновиди.

Є страви зі сковороди – яєчня, омлет, млинці. Для малюків і людей на дієті готують каші. Завжди було м'ясо і риба. Що запам'яталося туристам, так це натуральні соки і великий вибір фруктів. Манго давали кожен день. Також дають багато овочів і салатів. В інший час доби туристи харчувалися в кафе, яких повно в Європейському кварталі. Для ностальгуючих по батьківщині, працює ресторан «Москва». Випити і закусити можна і в готельному барі (у лаунжі).

Відгуки про харчування

Туристам сподобався багатий вибір страв у Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг). Все зроблено зі свіжих якісних продуктів. Не було ні одного відгуку з згадкою про харчових отруєннях. Раз на тиждень дають морепродукти під смачними соусами. Кава хоч і з машини, але натуральний, зерновий, а не розчинна. Туристи з дітьми запевняють, що їм було чим нагодувати малят. Всім сподобалися супи на сніданок. Час для трапез виділено достатню, щоб встигли поїсти і «жайворонки» і «сови».

З мінусів туристи відзначають повільність обслуговуючого персоналу. Офіціанти не поспішають замінювати спорожнілі лотки новими. І якщо порівнювати обидва «Золотих Дощу», то якість харчування вище все таки у другому. Там і асортимент страв ширше.

Море і пляж

В цьому плані обидва готелю рівні. Вони стоять на другій смузі від моря, і до пляжу постояльцям доведеться йти максимум три хвилини. Узбережжя готелям не належить, тому вся інфраструктура відпочинку тут платна. Пляж неподалік від готелів піщаний, з пологим заходом в морі. Він облаштований (чергують рятувальники, є душова, туалет, медпункт).

На цьому узбережжі відливи виражені слабо. Якщо у вас немає свого пляжного рушники, при депозиті в 10 доларів США (750 рублів) вам видадуть на рецепції. Інфраструктура розваг на воді розвинена добре. Можна покататися на скутерах, «бананах» і навіть на парашутах. За більш витонченими розвагами вирушайте на острів атракціонів «Винпеарл».

Басейн і тренажерний зал

Останні поверхи будівель Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг) і його тезки «Золотий Дощ – 2» облаштовані солярієм. Ті туристи, яким доводилося бувати в обох готелях, дуже хвалять відкритий басейн на 18-му поверсі «Голден Рейн-2». Він більший за площею, дуже чистий. Лежаки навколо нього з матрацами, зручні. З 18-го поверху відкривається справді панорамний вид.

Які ж відгуки залишають туристи про басейні в першому готелі? В основному, негативні. Кажуть, що він більше схожий на діжку з хлорованою водою, де дорослій людині вода по пояс. Лежаки навколо цієї ємності поламані. До поручнів, огораживающим басейн на 12-му поверсі, в цілях особистої безпеки краще не підходити.

Є на цьому майданчику і тренажерний зал. Туристи називають його «брудної підсобкою, куди склали несправний спортивний інвентар». У відгуках постояльці рекомендують адміністрації прибрати тренажерний зал і розширити за рахунок вільного простору площу басейну.

Інфраструктура

В Golden Rain Hotel 3* (В'єтнам, Нячанг) є гараж – безкоштовний для постояльців. Ліфт опускається на підвальний рівень, що зручно для автомобілістів. На рецепції можна поміняти валюту, скористатися ксероксом і факсом. У готелі є сауна, але нею мало хто користувався. Всі туристи з РФ радісно відзначали, що персонал, як і власник готелю, добре розмовляє російською мовою. Службовці допоможуть вам не тільки викликати таксі, але і пояснити водієві, куди ви хочете доїхати і сторгуватися про ціну.

На рецепції є також камера зберігання багажу. Безпровідний інтернет діє по всій території готелю. Можна взяти в оренду велосипед, хоча їздити по Нячангу з його броунівським рухом на дорогах – задоволення сумнівне. Але можна покататися по набережній. В готелі видають під депозит пляжні рушники. Є недорога пральня. Якщо у вас щось вийде з ладу в номері, то майстри швидко все полагодять. Екскурсії

Щоб вам не заважала музика з диско-бару, потрібно відпочивати дуже активно. І багато постояльці так і надходили, роз'їжджаючи по околицях Нячанга (В'єтнам). Готель Golden Rain 3* знаходиться в Європейському кварталі, з нього видно головну пам'ятку міста – острів Винпеарл. Навіть якщо у вас запланований пасивний відпочинок на пляжі, варто хоча б раз з'їздити туди. На рецепції вам допоможуть з організацією трансферу (на поромі або підвісній дорозі). На вулицях поблизу готелю знаходиться безліч турагентств, де екскурсії ще дешевше.

Не бійтеся поїхати на далеку екскурсію в гірський курорт Далат. Більшість туристів залишилися задоволені цим подорожжю. Сніданок (ланч-бокс) при ранньому виїзд на екскурсію можна замовити напередодні на рецепції. Поряд з готелем розташована зупинка автобусів, за допомогою яких можна відвідати всі визначні пам'ятки в місті. Golden Rain 3* (Нячанг, В'єтнам): відгуки

Ті туристи, які не були в «Золотому Дощі-2», залишилися задоволені відпочинком. Але потрібно не поскупитися і замовити номер з видом на море і на верхніх поверхах. Тоді вам не буде заважати ні будівництво, ні музика з диско-бару. Стара меблі і недбалість у збиранні повністю компенсуються сердечним ставленням до вас персоналу. У цьому готелі 90 % відпочиваючих – росіяни.

Добре це чи погано – вирішувати вам. Але мовного бар'єру тут ніхто не відчував. Особливо багато похвальних відгуків про харчування. Сніданки тут розкішні, ситні, з великим вибором гарячих страв, фруктів і овочів. Але умови для маленьких постояльців обмежуються лише дитячим меню і високими стільцями в ресторані.

Зате занадто дрібний басейн придатний для купання дітвори. Але, зауважують туристи з дітьми сюди краще не їхати з-за постійного шуму. Будівництво, диско-бар і російські туристи створюють не надто сприятливий звуковий фон для відпочинку малюків. З дітьми краще оселитися в «Золотому Дощі-2».

Варка Світлана


banner14

Категория: Туризм

Golden Rain 3* (В'єтнам, Нячанг): фото і опис, інфраструктура готелю, відгуки туристів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.