Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Готелі на Арбаті: адреси, опис, відгуки


Опубликованно 30.05.2019 00:14

Готелі на Арбаті: адреси, опис, відгуки

Дуже часто перед туристами і гостями столиці постає питання про пошук відповідного готелю для проживання. Вибір закладів в Москві неймовірно широкий. Але кожен мріє розміститися в центрі. Тому багато розглядають в якості варіантів виключно готелі на Арбаті. У нашій статті ми хочемо привести добірку готелів, на які, на наш погляд, варто звернути увагу. «Марріотт»

Серед готелів на Арбаті необхідно виділити «Марріотт». Знаходиться він в історичному центрі столиці. Заклад пропонує проживання в просторих розкішні номери та чудовий сервіс. У готелі «Марріотт» є 234 кімнати, кожна з яких витримана в кращих традиціях компанії «Марріотт». До всіх достоїнств номерів варто додати приголомшливий вид з їх вікон. Гостей вражає гідне обслуговування.

Готель «Марріотт» має в своєму розпорядженні бізнес-центром з 4 конференц-зали. Для своїх гостей заклад організовує сніданки в форматі шведського столу. При бажанні можна відвідати заклад і а-ля-карт. У лобі для постояльців працює кафе, в якому представлені закуски і випічка з власної кондитерської.

За відгуками гостей закладу, готель варто вибрати з багатьох причин. Звичайно ж, основним його перевагою є неймовірно вдале розташування. Поруч знаходяться Червона площа і Кремль, а також інші відомі визначні пам'ятки міста. Знаменитий готель на Арбаті пропонує широкий асортимент номерів - від стандартів до люксів.

Для справжніх гурманів працює чудовий ресторан «Нью-Йорк Стейкхаус». Тут можна скуштувати найрізноманітніші страви від шеф-кухаря. Родзинкою закладу є приготування їжі у присутності гостей.

Туристи відзначають високий рівень обслуговування у готелі, що характерно для всієї мережі «Марріотт». На думку гостей, готель зручна для туристичного розміщення, оскільки від неї можна пішки прогулятися до головних визначних пам'яток. Так і для бізнес-зустрічей готель незамінний. В цілому комплекс заслужено має високі рейтинги. Заможні люди високо цінують якість і сервіс відомої мережі. Готель розташований за адресою: Новий Арбат, будинок 32. «Арбат»

Серед готелів на Арбаті є заклад з однойменною назвою. Готель була відкрита ще в 1960 році. Пізніше вона увійшла до складу комплексу «Президент-Готель». Готель «Арбат» знаходиться в самому центрі Москви, в одному з тихих провулків Старого Арбата. Проживання тут зручно для тих гостей, які хочуть насолодитися усіма принадами столиці і познайомитися ближче з російською культурою. Неподалік від закладу розташовані старовинні будівлі та державні установи. Всього в декількох кроках розташований МЗС. За п'ять хвилин можна дістатися до станцій метро «Смоленська» і «Арбатська». У найближчому оточенні готелю «Арбат» знаходяться розважальні центри і ресторани, магазини з сувенірами та кафе. Також поряд розташований Смоленський Пасаж і музеї – Герцена, Скрябіна, Білого, Луначарського, Аксакових. Зовсім поруч знаходиться Новий і Старий Арбат, набережна Москви-ріки.

Перевага готелю полягає в тому, що він має власний внутрішній двір з садком. Усім гостям надається сніданок, який входить у вартість проживання. Всі номери заклади обладнані робочою зоною, яка може знадобитися для тих гостей, які приїхали в столицю по роботі. Апартаменти категорії люкс мають власну вітальню зону.

Стійка реєстрації працює цілодобово. У її співробітників завжди можна дізнатися будь-яку інформацію. Вони допоможуть вам організувати будь-яку екскурсію по місту в супроводі гіда. У готелі функціонує прекрасний ресторан і лобі-бар. Щодня в одному із залів ресторану сервірується сніданок. Для проведення заходів і ділових зустрічей в готелі працює бізнес-центр, що пропонує широкий спектр послуг. По всій території готелю доступний якісний інтернет.

На думку туристів, цей готель на Старому Арбаті в Москві гідний пильної уваги. Він має масу переваг. Гостей вражає внутрішній дворик готелю з мальовничою терасою, виконаної в стилі Арбата дев'ятнадцятого століття. Тут ви побачите красиві ковані ліхтарики, затишну меблі із зручними м'якими подушками, дзюркотливий фонтан. Це тихе місце немов створене для відпочинку і усамітнення. Десь поруч шумить і гуде транспорт столиці, а всього в кількох кроках можна опинитися в світі релаксу і тиші.

Туристи також відзначають, що в готелі є й свої дрібні недоліки. Обслуговування не завжди виявляється на висоті. А в номерах виявляється сильна чутність.

І все-таки готель вартий уваги. Знаходиться він за адресою: Москва, Хамовники, Плотніков провулок, будинок 12. Готель Inn Arbat

Готель «Арбат ІПН» - це новий заклад, який було відкрито влітку 2017 року. Готель знаходиться в центрі Москви, в приміщенні особняка, зведеного ще в 1917 році. Готель розташований на другій лінії Садового Кільця в тихому провулку. Його номерний фонд представлений всього 46 апартаментами. Тут можна забронювати кімнати не тільки економ-класу, але і категорії люкс. Адреса готелю: Смоленська площа, будинок 46.

На думку туристів, готель має зручне розташування, адже всього в 300 метрах від нього знаходиться Арбат. Крім того, у готелі є свій внутрішній двір, оснащений камерами відеоспостереження. За попередньою домовленістю гості мають можливість ставити автомобіль на парковці. Працівники рецепції закладу володіють іноземними мовами. Всі номери оснащені сучасними меблями та якісною технікою. Для комфортного проживання в апартаментах є кондиціонери та ортопедичні матраци. Гостям надаються косметичні приналежності. Для зручності у готелі є кімната для зберігання багажу. Гостям пропонується харчування по типу шведського столу.

На думку туристів, готель має свої недоліки і переваги. Серед переваг готелю «Арбат ІПН» варто виділити зручне розташування і прийнятну вартість номерів, доброзичливий персонал і хороший сервіс. За відгуками, сніданки в готелі, хоч і не дуже різноманітні, але смачні. Голодним ви точно не підете. Серед недоліків готелі всі постояльці відзначають дуже маленькі розміри номерів. Причому площа квартир не залежить від їх категорії. Всі номери просто мініатюрні. Багатьом це не подобається. До переваг можна віднести чистоту апартаментів і хороше обслуговування.

Загалом заклад можна розглядати для бюджетного проживання або відряджень. Pentahotel Moscow Arbat

Відомий готель Pentahotel Moscow Arbat знаходиться в центрі Москви. Чотиризірковий комплекс має власний фітнес-центр, лаунж і терасу. Номери готелю обладнані телевізорами, кондиціонерами, міні-барами, ванною кімнатою з косметичними засобами. У загальній складності в готелі 228 апартаментів різних категорій.

Щодня в ресторані закладу подається сніданок у вигляді шведського столу. Неподалік від готелю знаходиться Арбат, тому у туристів є можливість здійснювати пішохідні прогулянки до відомих пам'яток столиці.

На думку гостей, у готелю дуже зручне розташування. Усі номери мають стильний сучасний дизайн і гарне оснащення. Якісна прибирання проводиться щодня. У кімнатах є все, що потрібно для комфортного розміщення. З недоліків варто виділити сильний шум, що доноситься з Арбата, який заважає відпочивати. У ресторані накривають дуже ситні сніданки, які хвалять всі гості. Ще однією перевагою готелю є уважний персонал.

Знаходиться чотиризірковий готель за адресою: Арбат, 15. Готель «Булгаков»

Якщо ви зайняті пошуком житла, зверніть увагу на міні-готелі мегаполісу. В районі Арбата можна порекомендувати заклад «Булгаков». Міні-готель знаходиться в двох хвилинах ходьби від Музею Москви. У ньому всього 15 номерів. Будівля закладу обладнана ліфтом і приміщенням для куріння. Готель «Булгаков» має непогане розташування. В тридцяти хвилинах ходьби від готелю знаходиться центр столиці. Зовсім поруч розташована Пушкінська площа. До аеропорту Внуково можна дістатися без пересадок завдяки близькому розташуванню станції «Київський вокзал».

У готелі гостям надаються комфортні номери з ванними кімнатами. У закладі є хімчистка і пральня. Прибирання номерів проводиться щодня. Вранці в місцевому кафе накривають континентальний сніданок. Неподалік від готелю працюють численні ресторани, які теж можна відвідати. Станція метро «Смоленська» знаходиться всього в 500 метрах від будівлі.

За відгуками туристів, «Булгаков» - це прекрасний заклад зі своєю атмосферою. Готель розташувався в будівлі з високими стелями. Тут дуже просторі номери, оснащені усім необхідним. Всі інтер'єри приміщень буквально пронизані сюжетами із знаменитого твору. На сходах на стінах «живе» кіт Бегемот. Величезною перевагою готелю є його розташування на Арбаті.

Якщо в закладі і є якісь недоліки, вони з лишком компенсуються тим, що ви живете в центрі столиці. Багато туристів, що побували тут одного разу, з задоволенням повертаються знову. Готель знаходиться за адресою: Арбат, 49, під. 2. «Арбат 51»

Готель «Арбат 51» розташований в центрі Москви. Всі найвідоміші пам'ятки міста знаходяться в безпосередній близькості. У готелі можливе проживання з домашніми улюбленцями за умови попередньої домовленості. Тут є камера зберігання і кімната для прасування білизни. У разі необхідності гості мають можливість скористатися пральною машиною. У невеликому готелі є лише дві категорії номерів. Одні з них обладнані двоспальними ліжками, а інші – ліжками «кінг-сайз». Багатьом туристам дуже подобається наявність кухні на території готелю. Це дуже зручно, оскільки у вас є можливість у будь-який час приготувати їжу. Якщо ви не хочете витрачати час на самостійне приготування їжі, можна відвідати один із закладів харчування, поблизу яких досить багато.

Позитивні відгуки про заклад дозволяють рекомендувати його як добре варіанти для розміщення в столиці. Готель знаходиться за адресою: Арбат, будинок 51. Готель «Броско»

Готель Brosko знаходиться за адресою: Новий Арбат 21, стор 2. Четырехзведочный комплекс є новим заклад в центрі міста. Готель була відкрита в 2018 році. Готель пропонує своїм відвідувачам високий рівень сервісу і комфорту. Всього в закладі є 130 номерів різних категорій. Всі вони виконані в сучасному стилі та оснащені новітнім обладнанням. Це дарує відчуття комфорту і затишку під час проживання. З вікон номерів відкривається приголомшливий вид на місто. Всі кімнати мають площу 18-20 м2. Виконані вони в шведському стилі. Для зручності гостей ліжка в номерах оснащені ортопедичними матрацами. В арсеналі гостей апартаменти всіх категорій.

В готелі є власний двір. На першому поверсі будівлі знаходиться ресторан, який пропонує відвідувачам скуштувати чудові страви кавказької та європейської кухонь. Широкий асортимент страв робить заклад популярним. У його стінах проводяться урочисті заходи та корпоративи. У літній час для гостей відкрита літня тераса.

На території комплексу працює оздоровчий комплекс, в якому є аква-центр, сауна, басейн, тренажерний зал. Якщо під час відпочинку або ділової поїздки ви не мають наміру припиняти заняття, готель доведеться вам до душі.

На думку туристів, комплекс є одним з найкращих варіантів для проживання у своїй ціновій категорії. У готелі є все саме необхідне, але в той же час немає надмірностей. Зручне розташування дозволяє з легкістю добиратися до ключових об'єктів. Апарт-готель RTN Arbat

Готель RTN Arbat розташована на одній з найвідоміших вулиць столиці – Новому Арбаті. З її вікон відкривається приголомшливий вид на московські терени. Комфортабельні апартаменти оснащені всім, що вам необхідно навіть для тривалого перебування. У кожному номері є вітальня, робоча зона, кухня з технікою і посудом. Наявність обладнаної кухонної зони дозволяє самостійно готувати. В готелі є інтернет. Всього в 700 метрах від будівлі розташована станція метро «Смоленська». До вокзалу можна дістатися за 40 хвилин, що досить швидко для мегаполісу.

Багато гостей регулярно зупиняються в готелі, вважаючи її одним з кращих готелів на Новому Арбаті в Москві. На думку туристів, готель неймовірно зручний, оскільки має затишні номери з хорошими кухнями, що значно спрощує життя. «Арбат 6»

Це заклад ви можете знайти в безпосередній близькості від центру столиці за адресою: вулиця Арбат 6/2. Бутік-готель «Арбат 6» розташувався в стінах будівлі, виконаного в історичному стилі. Адміністрація готелю пропонує своїм гостям трансфер. З номерів відкривається прекрасний вид на місто. У разі необхідності постояльці мають можливість скористатися послугами консьєржа та хімчистки.

Особливість готелю полягає в тому, що в його номерах, крім інших зручностей, є кухня. Це дозволяє самостійно готувати. У безпосередній близькості працюють кафе і ресторани, тому у гостей завжди є вибір.

Туристи настійно рекомендують заклад, відзначаючи відмінні номери та близькість центру. Тверська знаходиться всього в ста метрах. На думку гостей, в готелі дуже приємний персонал і хороше обслуговування. Замість післямови

Як ви могли переконатися, вибір готелів різних рівнів в центрі міста великий. Тут можна відшукати заклади на будь-який смак - від самих пафосних і дорогих до більш демократичних. Який заклад віддати перевагу, справа смаку і потреб. Однак, на думку туристів, абсолютно всі готелі столиці завжди переповнені. Тому бронювати номер краще заздалегідь. Покладатися на щасливий випадок не варто.

Вибираючи готель, зверніть увагу на його розташування та відгуки. Якщо ви хочете відпочити в тиші, вибирайте заклад, розташований в тихих вуличках і в дворах. Не варто розраховувати на спокій на галасливих центральних вулицях.

Вибір готелю повинен залежати від ваших планів. Важливим фактором є зручна транспортна розв'язка та близькість станцій метро. Здійснювати пересадки з сумками в потоці людей не дуже-то зручно. Якщо ви плануєте подивитися визначні пам'ятки центру столиці, наведені готелі вам підійдуть. Дуже важливо, щоб готель знаходилася недалеко. Це дозволить вам не витрачати час на дорогу і пробки. Адже ви приїхали відпочити, а не проводити час в транспорті.

У нашій статті ми розглянули лише деякі готелі і апарт-готелі. Насправді їх в центрі Москви значно більше. Тому вибрати відповідний заклад можна на будь-який смак і гаманець.

Якщо ви плануєте поїздку на автомобілі, уточнюйте наявність під'їзду до готелю і стоянки. Далеко не всі заклади можуть похвалитися наявністю парковки і вільних місць на ній. Цей момент необхідно заздалегідь уточнювати на рецепції ще на етапі бронювання, оскільки відшукати в подальшому стоянку в центрі досить проблематично. Крім того, вартість паркування – це додаткові витрати для вас.

Хвилюючі вас нюанси необхідно уточнювати заздалегідь. Якщо вас не влаштовує один готель за певними параметрами, завжди можна знайти більш зручний варіант. Більший вибір готелів, ніж у Москві, мабуть, складно знайти в будь-якому місті Росії. Адже кількість туристів і гостей з інших країн неухильно зростає з кожним роком, а це означає, що регулярно відкриваються нові заклади.

Недашковський Олександр


banner14

Категория: Туризм

Готелі на Арбаті: адреси, опис, відгуки


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.