Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Готелі Новотроїцька: опис, адреса


Опубликованно 27.05.2019 00:48

Готелі Новотроїцька: опис, адреса

Новотроїцька - одне з міст Оренбурзької області, який розташований на березі річки Урал. Туристам тут є на що подивитися і куди сходити. Петропавлівський собор, краєзнавчий музей, велика кількість пам'яток і розважальних закладів. Зупинитися гості міста можуть у готелях. Про найкращих ми надамо інформацію далі.

Готель "Металург" (Новотроїцьк)

До послуг відпочиваючих близько вісімдесяти номерів. При бажанні можна замовити як одномісний, так і двомісний. Кожен номер обладнаний м'якими меблями, ліжком, шафою для одягу, телевізором. На стіні висить телевізор, який не дасть нудьгувати. У номері є ванна кімната і туалет. Серед переваг цього місця слід відзначити наявність предметів індивідуальної гігієни, зручну парковку перед готелем, безкоштовний вай-фай, ввічливе обслуговування. Стійка реєстрації працює цілодобово. Тут ви зможете не тільки виспатися і відпочити, але й смачно поїсти в ресторані, а також пройти ряд косметологічних процедур. У тому числі: епіляцію, чистку обличчя, корекцію брів та інші.

Адреса: Радянська, 20. "Класик"

Серед готелів Новотроїцька вона користується великою популярністю. Адже тут вам забезпечать приємний і якісний відпочинок. Затишні номери включають все необхідне, щоб клієнти могли забути про всіх повсякденних справах і проблемах. Також тут є сауна, басейн, караоке, автостоянка. Оплату можна здійснювати готівковим і безготівковим розрахунком.

Заклад розташований по вулиці Макаренка, 20 Ст.

"Домашній готель"

Дуже затишне і пристойне місце. Номерів тут небагато, зате в кожному є кондиціонер, холодильник та інші предмети побуту. Працює готель цілодобово. Її адресу дуже легко запам'ятати - вулиця Комарова, 9. "Магнолія"

Продовжуємо огляд кращих готелів Новотроїцька. В "Магнолії" вас завжди чекають привітні співробітники і затишні номери. Біля готелю є паркувальна зона, що дуже зручно для людей, які подорожують на особистому транспортному засобі. У номерах проводиться щоденне прибирання. Адреса готелю - вулиця Короленка, 124.

"Яшма"

Вона знаходиться в самому центрі міста. Клієнти, які тут зупинялися, залишають тільки позитивні відгуки. Це тихе, затишне місце. Номери просторі і чисті. Розкоші, звичайно, тут не спостерігається, але для проживання і відпочинку готель "Яшма" цілком підходить. Знаходиться цей заклад на проспекті Леніна, 24. "Затишок"

Тут недорого можна зняти окремий номер або ліжко-місце в загальному. Працює готель цілодобово. Її адреса - вулиця Ленінського комсомолу, 18.

Олена Плотникова


banner14

Категория: Туризм

Готелі Новотроїцька: опис, адреса


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.