Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Де зняти готель в Пітері недорого на двох


Опубликованно 24.05.2019 00:28

Де зняти готель в Пітері недорого на двох

Як зняти готель в Пітері недорого на двох? Це питання цікавить багатьох. Адже Санкт-Петербург є популярним туристичним містом. Туристи не тільки з Росії, але з усіх країн світу люблять відвідувати цей історичний і культурне місто. Однак, незважаючи на величезну кількість гостей, будь-який бажаючий може знайти собі бюджетне тимчасове житло і навіть недалеко від центру. Багато варіантів у всіх районах

Зняти готель в Пітері недорого на двох нескладно, так як в багатомільйонному місті є величезний вибір для сімейних і романтичних пар або друзів, яким потрібно десь відпочити в спокійній обстановці. Найзручніше орендувати житло в центрі або поруч зі станцією метро. Готель «Зізу»

Готель знаходиться в центральному районі міста, на Невському проспекті, 180. Зовсім близько, в парі хвилин пішки, є станція метро «Олександра Невського II».

Для гостей надані номери: Економічний або бюджетний варіант. Стандартний номер. Сімейний номер. Кімната-студія. Номер люкс.

Всього в готелі 11 номерів. Ціни за проживання варіюються від 1 000 до 4 000 рублів.

Зняти економ-номер у цьому готелі Пітері на двох недорого можна в тому випадку, якщо потрібно десь переночувати стомленим туристам, а бажаючі відпочити з комфортом можуть зняти або сімейний номер люкс з окремою ванною і великим двоспальним ліжком.

В інших номерах пропонуються загальні ванні та душові кімнати, які знаходяться в коридорі.

У кімнатах є ліжка, шафи, робочі столи. Кімнати чисті і добре освітлені. Є безкоштовний бездротовий Інтернет.

Для гостей готелю є загальна кухня з обідньою зоною. Надаються послуги пральні, прасувальної та екскурсійного бюро.

Головною перевагою є те, що можна не просто зняти готель в Пітері недорого на двох, а вийшовши на Невський проспект, опинитися в самому центрі міста і зробити цікаву прогулянку.

Для цінителів культурно-історичної спадщини в крокової доступності від заклади знаходяться кращі храми і музеї, театри, проходять різні виставки.

Буквально в 6 хвилинах ходьби знаходиться Музей воскових фігур, в 7 хвилинах - Свято-Троїцького Олександро-Невський монастир. За п'ять хвилин на тролейбусі можна доїхати до Московського вокзалу, Казанського собору, а за 15 - до Двірцевій площі і Ермітажу. Де зняти готель в Пітері недорого на двох

В історичній частині міста розташовано невелике затишне заклад на вулиці Некрасова, 1/38.

Тут можна замовити трансфер з аеропорту або в аеропорт і, вже не думаючи, як дістатися вчасно до свого рейсу, спокійно відпочивати в номері або вивчати околиці.

Зняти номер у цьому готелі Пітері недорого на двох на ніч можуть туристи і жителі міста, які хочуть провести час в хорошій обстановці, їм надаються номери зі всіма необхідними меблями.

В кімнатах чисто і світло. Є безкоштовний Wi-fi. Крім того, в номері є плита, холодильник, мікрохвильова піч, кофеварочная машина і чайник.

Гостям тут надається максимальний комфорт. Кожен номер має ванну кімнату з душем. Туалетно-косметичні засоби надаються безкоштовно.

Прекрасне ставлення, красивий дизайн і чудове розташування зробили його настільки популярним, що номери потрібно замовляти заздалегідь. За відгуками туристів тут завжди панує ідеальна чистота.

Зупинившись тут. Скористайтеся нагодою, щоб відвідати музей Анни Ахматової, розташований всього в 500 метрах, прогуляйтеся 15 хвилин до музею знаменитого ювеліра Фаберже. Апарт-готель «Вертикаль»

Готель являє собою новий формат орендного житла.

Концепція готелю полягає в поєднанні умов для проживання та роботи. Тут поєднуються домашній затишок, офісний стиль і готельний сервіс. Якщо ви перебуваєте у відрядженні, тут ви можете знайти технічні можливості для комфортної роботи в Інтернеті. Заклад може похвалитися спеціально обладнаному конференц-зоною, де можна проводити ділові заходи, лекції, зустрічі.

У цьому готелі Пітері недорого на двох можна зняти номер-студію дабл, номер підвищеної комфортності, люкс. Всього в корпусі 126 номерів.

Тут передбачені окремі кімнати для некурящих людей.

Готель обставлений всіма необхідними меблями, є в кожній кімнаті рідкокристалічний телевізор з кабельним телебаченням, міні-кухня, фен, безкоштовний wi-fi. Дозволено заселення з домашніми тваринами. Будівля готелю знаходиться в трьох хвилинах від станції метро "Фрунзенська".

Зовсім нескладно зняти номер у готелі в Пітері на двох недорого. Адреса і назва - все, що потрібно знати.

Василик Світлана


banner14

Категория: Туризм

Де зняти готель в Пітері недорого на двох


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.