Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Туніс, готель "Велком Меридіана Джерба": відгуки з фото, послуги, інфраструктура, поради туристів


Опубликованно 22.05.2019 03:06

Туніс, готель

Туристи залишають багато відгуків про готель «Велком Меридіана Джерба», в якому передбачено обслуговування по улюбленої нашими співвітчизниками системі «все включено». А в тур відправляються групи з різних міст Росії.

Розташування

Знаходиться популярний готель на острові Джерба в Середземному морі, недалеко від узбережжя Тунісу. Білосніжні пляжі острова, теплий клімат, величезна кількість визначних пам'яток зробили його популярним серед цікавих туристів.

Площа острова складає 515 км2. Населення налічує майже 140 тисяч осіб. Це прекрасне місце для проведення повноцінного відпочинку на південному узбережжі Тунісу. Опис готелю і номерний фонд

Шикарний готельний комплекс включає в себе більше трьохсот номерів, розрахованих на сімейний відпочинок в комфортних умовах. Це Standard room (24 м2) і Family room (31 м2).

Інтер'єр номерів виконаний у східному стилі з урахуванням всіх потреб потенційних туристів. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер, телевізор і необхідні для проживання побутові прилади. Шикарні види дозволяють насолоджуватися місцевими красотами природи з зручною і затишною тераси. Але у відгуках є і враження тих, у кого вікна виходили на будівництво. Тому будьте уважні при заселенні - в готелі іноді займаються обробкою і ремонтом.

Крім стандартного набору послуг і необхідних предметів для кожного номера, мається список бонусів, що надаються за окрему плату. До них відноситься користування сейфами та умовами підвищеної комфортності, які виявляються за бажанням замовників.

Кожен номер включає обов'язкову наявність двох ліжок або в одній королівського розміру. Персоналом може бути встановлено додаткове спальне місце, за яке не буде потрібна додаткова плата. Крім цього, всім гостям закладу доступно користування міні-баром, який доведеться заповнювати самостійно на свій розсуд або замовляти напої за окремим прейскурантом. Телевізори є в кожному номері, трансляція програм йде по супутниковому зв'язку.

У закладі є три спеціальні номери для людей з обмеженими можливостями. Але їх треба бронювати заздалегідь, щоб не опинитися в незручній ситуації під час відпочинку.

За відгуками про «Велком Меридіана Джерба», співробітники завжди готові йти на контакт з клієнтами, вимагаючи дотримання нехитрих правил поведінки та дотримання визначеного режиму.

Наприклад, звільняти номер необхідно до 12-00 години в день виїзду, в іншому випадку нараховується виплата за наступну добу. Всі існуючі норми і особливості обслуговування завжди можна уточнити у адміністратора.

Всі номери обставлені в одному стилі і забезпечені схожими умовами. Шикарний вид на місцевий парк подарує безліч приємних емоцій і вражень, дозволяючи насолоджуватися красою дивиною природи.

За відгуками про «Велком Меридіана Джерба», співробітники ретельно стежать за чистотою номерів, щоденне прибирання є обов'язковою умовою. Вона передбачає зміну постільної білизни і банного приладдя. Прибирання відбувається під час зручне для постояльців, тому не доставить абсолютно ніякого дискомфорту. Ресторани і бари

Відпочиваючі мають безліч можливостей, враховуючи те, що заклад працює за принципом " все включено. Шикарна місцева кухня дозволяє отримувати задоволення від кулінарних шедеврів привітних кухарів.

Основний ресторан знайомить туристів з туніською кухнею, для приготування страв використовуються виключно свіжі продукти. У разі бажання поекспериментувати, можна скористатися послугами численних ресторанів, розташованих на території готельного комплексу. Кожен турист зможе зробити вибір, виходячи з власних уподобань. В готелі є головний ресторан, туніський ресторан, мавританське кафе і 3 бари. Так що вибрати є з чого.

За відгуками про готелі «Велком Меридіана Джерба», особливо шикарним є вибір морепродуктів, що поставляються до столу прямо з морських надр. У приготуванні страв задіяні виключно високопрофесійні майстри, тому сміливо можна розраховувати не тільки на смакове насолоду, але і візуальне, бо як подача та презентація кожен раз зможуть приємно дивувати гурманів з різних країн. Хоча можна зустріти у відгуках в 2018 про «Велком Меридіана Джерба в Тунісі думку тих, хто залишився не дуже задоволений харчуванням, але і вони визнають, що голодним залишитися тут неможливо.

Окремим видом мистецтва готельної кухні є оригінальні і вишукані десерти, що виготовляються місцевим кондитером зі свіжих продуктів. Всі пропозиції розраховані таким чином, щоб задовольняти потреби та побажання самого досвідченого і вимогливого клієнта, даючи йому можливість вибору оптимального для себе варіанти меню. Інфраструктура готелю

Відпочиваючи в готелі, гості можуть скористатися розвиненою інфраструктурою. Тут є обладнаний банкетний та конференц зали, можна брати напрокат автомобіль для поїздок по острову і тут же залишати його на автостоянці. На території є безкоштовний Wi-Fi, який, за відгуками про "Велком Меридіана Джерба 4", особливо добре ловиться в лобі. Тут можна скористатися послугами банкомата, якщо потрібно зробити обмін валют.

Під часом відпочинку буде час зробити нову зачіску або відвідування перукарні, здати речі в пральню. На території чергує лікар, звернення до якого потрібно оплачувати.

Розраховуватися на ресепшені можна банківськими картами. Пляж і басейни

У відгуках про «Велком Меридіана Джерба в Тунісі багато пишуть, що повертаються в це місце знову і знову з-за пляжу. До нього веде вихід через територію закладу, який знаходиться на першій лінії.

Також в готелі є прекрасні басейни: критий і відкритий. Спорт і розваги

У готелі багато можливостей для заняття спортом. Працює фітнес-зал, є тенісний корт, поле для гольфу, більярд. Можна записатися на дайвінг, зайнятися віндсерфінгом. Вдень гостей розважає анімація, а ввечері працює диско-клуб. Є сауна, хамам, сауна, спа-центр. Екскурсії з готелю на острові Джерба

Якщо деякі туристи мріють скоріше розтягнутися на лежаках, то інші обожнюють відвідувати екскурсії. В готелі «Велком Меридіана Джерба» можна купити екскурсії у гіда або у місцевих надійних продавців. Це допоможе зробити відпочинок більш різноманітним і незабутнім. Музей Гелала

Це великий і цікавий музей, який розповідає історію життя місцевих жителів. В кожному окремому приміщенні представлені фігурки людей, які займаються повсякденними справами.

Недалеко від музею знаходиться гончарна майстерня. Місцеві жителі Гелалы є родоначальниками гончарного майстерності на острові. Тут розкажуть з чого і як виготовляють посуд та інші предмети. І за окрему плату дадуть можливість самим спробувати виліпити фігурки. Пустеля Сахара

Однією з найбільш захоплюючою і цікавою екскурсії на Джербі є подорож по пустелі Сахара. Путівка по пустелі не здасться легкою, і можлива прогулянка на два дні. Але це того варто, по дорозі можна зустріти місця, де знімали епізоди з «Зоряних воєн». Прогулянки на конях і верблюдах, можливість побачити будинки берберів, і запам'ятати схід сонця в Цукрі наповнять життя новими відчуттями. Ферма крокодилів

Це цілий комплекс, який вміщує в себе близько 4000 тис. крокодилів різних видів. Тут можна побачити, як величезні особини, так і зовсім маленьких, з якими буде можливість сфотографуватися.

Окремої уваги заслуговує момент, коли крокодилів годують. Можна побачити величезну кількість особин, і відчути всю силу рептилій.

Село досить маленька, і вміщає в себе кілька будиночків берберів. В основному це працівники ферми. Міста Хум-Сук і Медун

В основному ці містечка відвідують для покупки сувенірів і різних прянощів. Тут можна спробувати справжню їжу жителів острова. Ціни так само приємно здивують, за відносно малу вартість, можна закупитися сувенірами та їжею. Прогулянки на квадроциклах

Тут любителів драйву чекає ціла незвідана дорога. За весь маршрут ви зможете об'їхати весь острів. Відвідайте села, водойми, круті закриті дороги. За час поїздки можна сфотографуватися в самих незвичайних місцях. Пляж Сіді-Мехрез

Самий гарний і чистий пляж на Джербі. Це гарне місце для відпочинку. Тут можна спробувати різні фруктові коктейлі, насолодитися теплою морською водою. Це один з найстаріших пляжів острова. Уздовж нього розташовуються заклади, де можна вгамувати спрагу і перекусити.

Сам пляж розтягнувся майже на 13 км. Володіє розвиненою інфраструктурою, тому гості готелю можуть засмагати у різних місцях під час відпочинку. Синагога Ель-Гриба

За легендою, в це місце впав священний камінь, цим і було відзначено значення місця. Будівля не викличе сильних емоцій, але всередині вражає уяву. Стіни всередині зроблені з прикрашених панелей. Так само в храмі зберігаються священні літописи. Розважальна програма на воді

Катання на різних водних подушках, таблетках і гідроциклах, коштує витрачених грошей. Під час прогулянки можна зустріти дельфінів, відвідати безлюдний острів і спробувати себе в ролі рибалки. Прогулянки на верблюдах і конях

Це, мабуть, найпоширеніша екскурсія. Доступна майже в кожному містечку чи селі. Якщо ви втомилися від шуму і суєти, варто прокотитися на спокійних тварин в тихих куточках острова.

Острів дійсно вражає своїми визначними пам'ятками. І з кожним роком кількість туристів збільшується в кілька разів.

Якщо ви запланували поїздку в Туніс в «Велком Меридіана Джерба», то краще варто заздалегідь продумати маршрут відвідування екскурсійних місць, щоб встигнути і позасмагати і відвідати екскурсії.

Незважаючи на велику кількість номерів у готелі, варто подбати про замовлення якомога раніше, тому що в пік відпусток і сезон відпочинку можна зіткнутися з відсутністю вільних апартаментів.

Якщо належить перша зупинка в чудовому комплексі, можна оцінити якість послуг, виходячи з інформативних і чесних відгуків про готель «Велком Меридіана Джерба в Тунісі у всесвітній мережі. Більшість відпочиваючих задоволені увагою, наданим їм, і рівнем сервісу, хоча деякі ревниво ставляться до привітності, з яким зустрічають французьких туристів.

Недоліки усуваються, нові послуги постійно з'являються, а індивідуальний підхід до кожного гостя створює особливу атмосферу в закладі. Зробивши вибір на користь даного курорту, можна цілком зосередитися тільки на чудовому відпочинку. Всі побутові питання на себе візьмуть співробітники готелю, вміють передбачати можливі побажання своїх клієнтів. Відпочинок з дітьми

За відгуками «Велком Меридіана Джерба» відмінно підходить для відпочинку з дітьми. Вдень їх можна залишити пограти в міні-клубі, для них передбачений неглибокий басейн, дитячий майданчик. У ресторані вам дадуть дитячий стільчик а в номер можна попросити принести ліжечко. Якщо ви хочете поїхати на екскурсію без дитини, то можете замовити послуги няні.

Більшість відпочиваючих зупиняється в готелі не перший раз. Бо вважають його найбільш зручним і вигідним для себе варіантом відпочинку, залишаючи відгуки про «Велком Меридіана Джерба»з фото.

Він відповідає всім європейським стандартам, знаходиться в безпосередній близькості від моря і націлений на створення найбільш зручних умов для приємного проведення часу гостей.

У цьому готелі ви можете жити разом зі своїми домашніми вихованцями.

Василик Світлана


banner14

Категория: Туризм

Туніс, готель "Велком Меридіана Джерба": відгуки з фото, послуги, інфраструктура, поради туристів


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.