Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Hyatt Place Dubai Al Rigga 4* (ОАЕ, місто Дубай): опис


Опубликованно 23.04.2019 05:24

Hyatt Place Dubai Al Rigga 4* (ОАЕ, місто Дубай): опис

На території району Дейра у місті Дубай розташований готель Hyatt Place Dubai Al Rigga 4*, де часто зупиняються туристи, щоб отримати яскраві враження. Дейра – дивовижний район контрастів. Тут можна побачити багато визначних пам'яток і поблукати старовинними вуличками. Адреса та місце розташування

Курортний готель Hyatt Place Dubai Al Rigga 4* знаходиться за адресою: Al Rigga Road, 33178 Дубай, ОАЕ. Найближчі аеропорти: Міжнародний аеропорт Дубай. Він знаходиться в 3.2 км від готелю. Аеропорт Шарджа – 20.3 км. Міжнародний аеропорт Аль-Мактум – 44.3 км.

Поряд з готелем розташовано багато кафешок, ресторанів, пам'яток. Адже район Дейра – це центр Дубая, звідки можна дійти або доїхати куди завгодно.

Всього в 0,5 км від готелю знаходиться знаменита пам'ятка – годинна вежа Дейра. Це оригінальний монумент, який був зведений як символ міста.

Майже в 3 км від готелю стоїть велика мечеть Grand Mosque, розташована між великим базаром і музеєм.

Крім того, недалеко від готелю знаходяться декілька великих торгових центрів, акваріум, підводний зоопарк, хмарочос і багато інших визначних пам'яток міста. Умови розміщення

Номери в готелі бажано бронювати заздалегідь. Як правило, в день приїзду вільних місць не буває.

Дозволяється заїзд в готель з 14:00, а виїзд строго до 12:00. Також можна приїжджати з дітьми будь-якого віку. Більш того, якщо дитина віком до 6 років, йому надається спальне місце абсолютно безкоштовно. На жаль, не дозволяється проживання з домашніми тваринами навіть за окрему плату.

Якщо бронюється одночасно кілька номерів, діє певна система знижок. Це обговорюється особисто з адміністрацією. Правила внесення передоплати та ануляції бронювання залежать від певного номера.

Після бронювання апартаментів кошти списують протягом трьох робочих днів. Підходять карти для оплати: AMERICAN EXPRESS. VISA. MasterCard. JCB. UnionPay.

Кошти блокуються до приїзду відпочиваючих.

Під час реєстрації заїзду на ресепшн гість зобов'язаний надати карту, яка була використана для бронювання та посвідчення особи з фотографією. Особливі побажання клієнта можуть бути виконані при додатковій платі. Hyatt Place Dubai Al Rigga: опис номерів

Персонал готелю пропонує комфортні та сучасні номери, які оформлені в теплих і спокійних тонах. Найпростіший і недорогий з двома односпальними ліжками та одним ліжком-диваном. Ще один порівняно дешевий номер з одним великим ліжком і одним диваном-ліжком. Такі апартаменти площею близько 27 кв. м.

В готелі є ще номери люкс площею 48 кв. м, де є одна вітальня і спальня з одним великим двоспальним ліжком і диваном. Ще у цьому номері є зона для обіду на 4 персони. Крім того, у готелі є багато звичайних апартаментів і люкс-номерів з видом на басейн.

Кожна кімната з усіма необхідними зручностями. Це ванна кімната з гігієнічними приладдям і феном, телевізор, електричний чайник, питна вода, будильник, радіо, міні-холодильник, праска з прасувальної дошкою, окреме робоче простір, тапочки, халат. Ціни

Вартість номерів залежить від розташування, зручності і розмірів. Мінімальна ціна за добу близько 2 тисяч рублів. Якщо відпочиваючі віддають перевагу сніданок в кімнату, тоді вартість близько 3 тисяч рублів. Середня ціна номера за добу 5-6 тисяч рублів. Звичайно, багато залежить і від пори року.

У розпал сезону ціни значно підвищуються. Наприклад, в Дубаї в травні погода ідеальна для відпочинку. У червні занадто жарко, а в квітні повітря ще прохолодний. Тому в травні вартість номерів значно вище. Харчування

Звичайно, можна харчуватися за межами готелю Hyatt Place Dubai Al Rigga. Кожен турист знайде кафе або ресторан по своєму смаку. Однак є місця для харчування та в Hyatt Place Dubai Al Rigga: Ресторан Coffee to Beverages Bar. Тут обслуговування виключно по меню. Можна приходити на сніданок, обід і вечерю. Ресторан Gallery Cafe. У ньому готують страви різних кухонь світу: індійську, індонезійську, місцеву, інтернаціональну. Тут є не тільки харчування по меню, але і шведський стіл.

Крім того, на території готелю є буфет для дітей, кав'ярня і бар. Кожен гість зможе відпочити і розслабитися у вечірній час. Територія

Комфортний відпочинок в готелі туристам гарантований. На території готелю є дві тераси. Одна з них призначена для засмаги, друга – просто для відпочинку. Можна у персоналу попросити приладдя для барбекю, але вони оплачуються окремо.

На території готелю є багато зручностей: безкоштовний Wi-Fi, закритий і відкритий басейни, платна парковка, фітнес-центр, пральня, туристичне бюро, послуги консьєржа, чистка взуття, трансфер, місця для куріння, доставка їжі в номер, послуги з продажу квитків, обмінний пункт, банкомат і нічний клуб з діджеєм, але ця розвага оплачується окремо. У фітнес-центрі встановлені сучасні тренажери з сенсорним ЖК-екраном.

Крім того, на території готелю надаються такі послуги: хімчистка, прасування одягу, пральня та прес для штанів. Однак у вартість путівки не входять і оплачуються окремо. Щоб дістатися до будь-якої пам'ятки, можна взяти на прокат автомобіль. Сервіс

Обслуговування в готелі прекрасне. До персоналу можна звернутися в будь-який час, і він допоможе вирішити практично будь-яке питання.

У номерах покоївки прибирають кожен день. Крім цього, міняють постільну білизну і рушники. А якщо закінчуються будь-які засоби для купання, покоївки відразу ж їх надають.

Персонал розмовляє кількома мовами: арабською, німецькою, англійською, іспанською, французькою, хінді, італійською, португальською, російською, філіппінському. Тому у гостей та працівників готелю немає проблем зі спілкуванням. Відпочинок з дітьми

Звичайно, багато туристів приїжджають з дітьми різного віку. Це в готелі вітається. Правда, послуги няні немає, але зате є багато дитячих розваг. Наприклад, басейн. Води в ньому небагато, якраз те, що потрібно дитині.

Крім того, прямо поруч з готелем є дитячі майданчики, де не дуже людно і вистачить місця всім. Так і до дітей досить-таки лояльне ставлення. Персонал спокійно ставиться до дитячого галасу, що важливо для батьків.

Малюки, яким не виповнилося 6 років, можуть жити в номері абсолютно безкоштовно. Спеціально для них практично в кожній кімнаті є ліжко або диван-ліжко.

Що стосується дитячого харчування, в меню є легкі страви, які призначені як для маленьких, так і для дорослих гостей. Hyatt Place Dubai Al Rigga 4: відгуки клієнтів

Про готелі є як позитивні відгуки так і негативні. Практично кожен гість зазначає сервіс в Hyatt Place Dubai Al Rigga. Хоча це не єдиний плюс готелю. Ще дуже багато позитивних відгуків. Зазначимо основні: зручне розташування готелю; чисті номери; ввічливий персонал; біля готелю є цілодобовий супермаркет; у номерах чудова звукоізоляція; відмінні сніданки; близькість метро; біля готелю багато кафе; гарний басейн з підігрівом на першому поверсі; трансфер на морі; швидкий інтернет; є російськомовний персонал; панорамні вікна; багато безкоштовних розваг і послуг; невисока ціна.

Як вже зазначалося, є і негативні відгуки. Хоч їх і менше позитивних, але на них варто звернути увагу. Отже, негативні відгуки: на сніданки збирається багато людей, доводиться довго чекати, так як велика завантаженість; їжа більше підходить для місцевих; басейн працює тільки до 20:00; у ресторані маленький зал; третє спальне місце не дуже зручний; на стоянку потрібно заганяти машину тільки за допомогою персоналу; немає спа-центру; немає сауни; маленький басейн.

Все-таки негативних відгуків значно менше, ніж позитивних. Багато постояльці стверджують, готель повністю виправдовує вартість. Співвідношення ціна/якість ідеальне. Навіть у п'ятизірковому готелі не завжди такий сервіс і комфорт, як тут. Висновок

Отже, можна зробити висновок, що в чотиризірковий готель можуть приїжджати туристи з усіх країн. Тут вони отримають комфортні умови, відмінний сервіс та побачать багато цікавих пам'яток. Наприклад, Discover Al Bastakiya Quarter. На жаль, на фото неможливо передати всю красу цієї пам'ятки міста.

Діти також отримають задоволення від розваг і відпочинку. Освіжитися вони завжди можуть в дитячому басейні, який працює з ранку до вечора. А пляж, теплий пісок і морський повітря допоможуть дітям оздоровитися.

Олена Вечоркіна


banner14

Категория: Туризм

Hyatt Place Dubai Al Rigga 4* (ОАЕ, місто Дубай): опис


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.