Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як заробити в "Инстаграмме" без вкладень: способи для новачків


Опубликованно 23.04.2019 00:26

Як заробити в

У сфері активного розвитку соціальних мереж та різних комунікативно-розважальних платформ мобільний додаток «Instagram» займає особливу нішу. З'явившись в широких масах користувачів порівняно недавно, ця соцмережа всього за кілька років вийшла на лідируючі позиції в рейтингу найбільш популярних додатків не тільки в США, де в штаті округу Каліфорнії – місті Сан-Франциско – Кевін Систром вперше почав розробку програми, але так само і у всьому світі.

Це не «Вконтакте» та «Однокласники», якими користуються здебільшого лише представники країн СНД. Це глобальна світова мережа, яка користується широкою популярністю в сучасному світі представниками фактично кожної держави, в будь-якій точці планети. Саме тому питання про те, як заробити в «Инстаграмме» і скільки заробляють на додатку сьогодні відомі і прості люди, стає все більш актуальним і цікавим для багатьох.

Особистий блог

Думки про те, як заробити без вкладень в «Инстаграмме» гроші новачкові, на даному етапі розвитку інтернет-маркетингу та віртуального-менеджменту відвідують багатьох людей. Бажаючим здійснювати трудову діяльність поза межами офісу цікаво розібратися в особливостях продуктивності роботи на даній соціальній платформі: як це відбувається? Що потрібно зробити для того, щоб заробити без вкладень в «Инстаграмме»? Які способи та інструменти допомагають реалізувати користувачам мережі свою діяльність з максимальною вигодою?

Насправді, варіантів в нинішній час розплодилася сила-силенна. І, напевно, одним з найпопулярніших і найбільш високооплачуваних методів заробітку в інтернеті за допомогою платформи Instagram є ведення блогу. Особистий блог – це форма ведення соціального життя, яка передбачає щоденне фотографування, відеозйомку себе і своїх дій, спрямованих і націлених на досягнення бажаного результату. Це можуть бути смішні відеоролики, можуть бути пізнавальні посади або просто треш-історії з метою «хайпануть», домогтися «хайпи», як сьогодні прийнято виражатися.

Отже, блогер – це людина, яка транслює своє повсякденне життя і показує її широкої громадськості, а саме – іншим користувачам «Инстаграма», «Ютьюба» та інших соціальних відео - і фотоплатформ з подальшою монетизацією. Потрібно сказати, що професія ця не так проста, як здається на перший погляд. Адже якщо ви просто будете знімати, наприклад, свої щоденні походи в магазин за хлібом, навряд чи комусь це буде цікаво. Тут все залежить від кількості підписаних на вас людей: чим їх більше, тим більше можливостей заробити в «Инстаграмме» без вкладень. Можна і потрібно регулярно підігрівати інтерес власних передплатників і привертати увагу потенційних нових фанатів вашої імпровізації для того, щоб стати популярним і отримувати на цьому дохід. Слід щоденно видавати якісь цікаві, ударні та нестандартні пости в мережі. Заради вищезгаданого «хайпи» люди готові навіть брати участь у авантюрних витівок та інших подібних видах хуліганства, лише б викликати своїм відео резонанс і залучити аудиторію.

Якщо ви креативні, цікаві і повні ідей, вам варто спробувати себе у нелегкій, але досить прибутковою професією блогера, адже розкручений згодом профіль такої людини може приносити доходи в Instagram від двохсот тисяч до двох мільйонів рублів. Непогана перспектива швидко розбагатіти, чи не правда?

Реклама

Для тих людей, які задаються питанням про те, як заробляти гроші в «Инстаграмме», буде цікавий варіант рекламування продукції будь-якого виробництва або представництва. Наприклад, якщо ви досить відомий в своєму регіоні або у вас налічується близько десяти тисяч «живих» передплатників, менеджери якої-небудь місцевої компанії цілком можуть бути зацікавлені в тому, щоб запропонувати вам прорекламувати їх продукцію. Припустимо, якщо ви – молода успішна дівчина, то можете продемонструвати у своєму акаунті предмети косметичної продукції. Для цього вам необхідно буде знімати, наприклад, відео з процесом ранкового ритуалу з оформлення макіяжу з обов'язковим застосуванням тонального крему, скажімо, фірми «Вау», потім виставляти фото з косметичкою в нічному клубі з присутністю в ній помади все тієї ж компанії «Вау», а вранці наступного дня викласти сториз із згадкою про цілющі латках під очі торгової марки «Вау» з дивовижним ефектом усунення набряків після бурхливої вечірки. За таку рекламу косметична компанія може платити вам від п'яти до двохсот тисяч рублів на місяць, в залежності від охоплення ваших зацікавлених передплатників і фінансових можливостей замовника. Такий метод заробітку заснований на чистій прямий і нативної рекламі без вкладень.

Як заробити в «Инстаграмме» новачкові на тій же рекламі? Точно так само виставляти пости, але тепер уже не з відео особистого користування рекламованого продукту, а з фотографіями і описом позитивних характеристик даної продукції. Потрібно також активно постити сториз з акціями та програмою лояльності, зі знижками та іншими привертають увагу потенційних клієнтів інструментами маркетингу. На таку послугу ще потрібно знайти покупця, і заробіток тут набагато менше. Проте зневірятися не варто – всі починають з малого.

Онлайн-курси

Ви можете створити сторінку в Instagram з ухилом в свою кваліфікаційну спеціалізацію. Наприклад, якщо ви – той же косметолог, ви можете пропонувати свої послуги і виставляти в постах свої роботи з обов'язковими елементами порівняння «до» і «після», залучаючи, таким чином, великий інтерес з боку прекрасної половини, яка потребує послуги хорошого майстра. Але ще більш вдалим способом заробити в «Инстаграме» без вкладень є впровадження в акаунт елементів навчального мастерингу, так звані онлайн-курсів. Вони можуть бути пов'язані з різними напрямками, наприклад, тематика схуднення та спорту неймовірно актуальна в даний час. Ви можете знімати свої щоденні тренування в залі і цим залучати громадськість, рекомендуючи надалі платну консультацію та складання індивідуального плану харчування. Інтерес до ваших спорт-постам буде проявлятися в активному відвідуванні людьми вашого профілю, перегляді сториз, оцінці фото і відео, коментарі під ними, переходах і сохраненках. За зростаючої активності вашої аудиторії ви наочно побачите, як можна заробити в «Инстаграмме» на лайку легко і без будь-яких фінансових інвестицій.

Ви також можете проводити прямі ефіри з тематичною рубрикою «Запитання-відповідь». Надалі можна взагалі скористатися нагодою і проводити платні вебінари.

Інтернет-магазин

Зараз на ринку пропозиції існує величезна кількість різних товарів, які активно продаються власниками робочих акаунтів в «Инстаграме» - так званими посередниками. Найчастіше найбільш актуальними виступають саме торгові профілі з одягом. На даному етапі розвитку інтернет-комунікацій у суспільства є маса можливостей для реалізації дропшиппинговой системи купівлі-продажу. Ви створюєте на цій платформі продає аккаунт і працюєте за схемою «продавець» - «ви» - «кінцевий споживач», не вкладаючи жодної копійки в цей бізнес. Просто виставляєте фото з товаром постачальника в своєму профілі, консультуєте потенційних клієнтів з усіх питань, берете з них повну передоплату з власної націнкою і скидаєте постачальнику фіксовану вартість цього товару, а весь «навар» залишаєте собі.

Якщо працюєте безпосередньо з постачальником, а не за допомогою дропшиппинга, тоді у вас є ще більше можливостей створити унікальний контент у вашому профілі. Сфотографуйте отримані замовлення на красивому фоні при денному світлі, використовуйте програми з арт-дизайном стилістичних фото. Ось побачите, результат не змусить себе довго чекати. Клієнти люблять бачити щось нове, красиве, лицеприятное. На це «щось» приємно дивитися і це прямо-таки хочеться замовити.

Онлайн-консультації

Ви можете заявити про себе в Instagram як професіонал в якійсь конкретній сфері діяльності. Наприклад, якщо ви юрист, ви можете виставляти тематичні пости із загальними фразами про якийсь конкретної проблематики. Досить актуальні зараз теми про розлучення, аліменти тощо. Під пастами ви тезисно обговорюєте суть проблеми і афишируете реальну можливість її рішення. Тут ви рекламуєте свої послуги юриста і пропонуєте свою допомогу в консультації за невелику суму грошей. Це теж досить легкий спосіб заробити гроші в «Инстаграмме». Викладаючи фотографії, що відповідають конкретній тематиці, і використовуючи виключно свої знання, вміння і навички за своїм кваліфікаційним профілем, ви без зайвих вкладень зможете почати заробляти досить швидко.

Партнерство

Як заробляти гроші в «Инстаграмме» на партнерських програмах? Тут все просто. Приміром, у вас в профілі є свої передплатники. Ви хочете розширити свою аудиторію і звертаєтеся з пропозицією взаємної реклами до якого-небудь іншому представнику бізнес-аккаунта із суміжною трудовою діяльністю. З метою взаємної реклами він виставляє пост про ваші товари спортпита, наприклад, а ви, в свою чергу, рекламуєте на своїй сторінці " послуги зі складання програм тренувань в домашніх умовах онлайн. Таким чином, ви створите один одному взаємну рекламу і ваші обопільні передплатники підпишуться на ваші суміжні акаунти. Можна також проводити рекламні акції в подібному ключі, не засновану на вигоді в просуванні, а здійснювати таку пропаганду на умовах фінансової винагороди. Так, відомі блогери отримують на подібного роду рекламних постах від десяти до двохсот тисяч рублів. Конкурси

Сьогодні дуже модно заробляти в Instagram через організацію гивов. Give, що з англійської означає «давати», або gift, що означає «подарунок», в популярній соцмережі є досить поширеним методом збору та залучення орієнтованої аудиторії. Сенс полягає в тому, щоб розмістити у себе пост з рекламою на своїх спонсорів. Кожен бажаючий виграти приз передплатник повинен виконати відповідні умови, описані під вашим постом (підписатися на 10-20 спонсорів, репостнуть запис тощо) і таким чином взяти участь у розіграші істотного подарунка. Зірки, приміром, заманюють своїх передплатників цінними призами: автомобілями, дорогою технікою, подорожжю в тур по островах тощо. На одному ґів'ї, вони можуть заробити від семи до ста тисяч рублів. Однак до цього виду програми лояльності мало хто ставиться з довірою, адже за великим рахунком все виглядає як черговий інтернетний «лохотрон».

SMM-просування

Працювати, не вкладаючи власні кошти і не будучи блогером чи відомою особистістю, можна за допомогою просування чужого акаунту. Приміром, той же інтернет-магазин ви можете взяти в оборот за пропозицією роботодавця (продавця). Часто буває так, що виробник одягу або власник інтернет-магазину в силу своєї зайнятості не може займатися розкручуванням своєї сторінки самостійно. Тому він наймає людину, яка буде працювати на просування його товарів в широкі маси. Йому потрібна людина, яка буде чи не цілодобово сидіти в онлайні, відповідати на запитання клієнтів, консультувати потенційних покупців на предмет розміру, категорії якості продаваного товару. Також ви, як найнятий таким продавцем працівник, повинні будете стежити за поповненням асортименту і виставляти щодня пристойний обсяг фото і відео в робочому профілі з метою залучення зацікавлених клієнтів. При цьому ви нічого не вкладаєте, а тільки отримуєте зарплату за свою працю. Тут теж все досить легко і зрозуміло. Копірайтинг

Щоб за сторінкою було цікаво стежити і хотілося на неї підписатися, вона повинна привертати. Таке залучення забезпечують найняті власниками профілів копірайтери. Вони складають милозвучна, красивий і цікавий текст під фото, який змушує звернути на себе увагу цільової аудиторії. Оригінальний і якісний піст може бути оцінений від чотирьохсот до тисячі рублів. Непогано як для новачка, так? Монтаж

Не всі блогери і відомі особистості хочуть і вміють красиво оформляти фото і відео в своєму обліковому записі, але для людини, яка бажає мати велику кількість передплатників і підвищувати активність в своєму профілі, це важливо. Тому багато хто сьогодні спеціально наймають людей, які відповідають за їх дизайн сторінки «Инстаграмме». Як можна заробити тут гроші, прикрашаючи дизайн чужого аккаунта в соціальній мережі? Досить просто. Потрібно лише вміння користуватися спеціальними інструментами з монтажу відео та володіти навичками художника-естета, щоб привести сторінку замовника до відповідного виду. Така праця може приносити від десяти до п'ятдесяти тисяч рублів на місяць. Лайки і коментарі

Заробіток в Instagram через біржі сьогодні представлений досить широким спектром пропозицій. Замовники пропонують потенційним виконавцям прокоментувати той чи інший пост за 5-20 рублів залежно від кількості знаків. Це один з найбільш низькооплачуваних способів заробітку на даній платформі, але він, в той же час, найпростіший. До того ж, прокоментувавши 250 фото в день ви можете отримати до 500 руб. Забезпечуючи виконавцю можливість сидіти вдома за переглядом улюбленої передачі і залишати короткі месенджи під постами, така перспектива не може не залучати новачків.

Ганна Горбенко


banner14

Категория: Интернет

Як заробити в "Инстаграмме" без вкладень: способи для новачків


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.