Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Smmlaba: відгуки клієнтів, просування в соцмережах і умови роботи


Опубликованно 15.04.2019 00:26

Smmlaba: відгуки клієнтів, просування в соцмережах і умови роботи

Smmlaba.com - ресурс, призначений для комплексної розкручування й просування сторінок в соцмережах. Цей сервіс працює з величезною кількістю мережевих платформ. У цю категорію входять: "Вконтакте", Facebook, Google+, Periscope, Youtube, Instagram, Soundcloud, Twitter, Telegram та інші сайти. Опис

Smmlaba дає можливість накрутити передплатників за певну винагороду. Реєструватися на сервісі не обов'язково, достатньо просто авторизуватися через профіль ресурсу, який необхідно розкрутити.

Ця платформа була заснована ще в 2013 році. З тих пір на ній з'явилося безліч зручних і корисних функцій, які напевно сподобаються тим, хто хоче розкрутити свою сторінку.

За словами розробників сервісу, всі анкети користувачів перевіряються. Усі завдання виконуються виключно реальними людьми. А відсоток ботів на цьому сайті мінімальний. Якщо система виявляє, що репост або лайк був зроблений автоматично, то він не зараховується. Користувачі, які викликають підозри не допускаються до виконання завдань.

Але чи відповідають заяви розробників дійсності і так хороший сервіс, як про нього говорять? Розібратися в цьому допоможуть відгуки про Smmlaba.com. Інтерфейс

У користувача, який потрапив на сайт Smmlaba.com може виникнути відчуття, що ресурс, порівняно з аналогічними платформами, сильно застарів. Але насправді це стосується тільки зовнішнього вигляду сервісу, а ось його функціонал настільки вдосконалений, що дизайн залишається поза полем зору. Спочатку може здатися, що інтерфейс досить-таки строкатий і перевантажений зайвою інформацією, але побувши трохи на сайті, виявляється, що все зроблено досить акуратно.

На головній сторінці можна побачити кілька цікавих рубрик: розділ новин; бонуси - кожен клієнт може отримати додаткову суму на розкрутку; категорія з розпродажами.

З точки зору використання, все гранично просто і зрозуміло. Необхідні функції не доводиться шукати довгий час. Функціонал

Сервіс Smmlaba працює майже з усіма соціальними мережами. Для кожного ресурсу пропонується свій певний перелік послуг. Оплачувати необхідно кожне завдання окремо. Для цього слід поповнити баланс свого облікового запису будь-яким доступним способом, після чого придбати уподобану послугу.

За відгуками, Smmlaba дає можливість: вибирати цільову аудиторію завдяки спеціальним фільтрам - місто, вік, стать та інші характеристики; накручувати будь-яку активність користувачів, в залежності від особливостей соціальної мережі; розкручувати публічні й особисті сторінки; вибирати вручну вигляд і вартість завдання - ботів, повільний, прискорений; піднімати акаунт у топ; підвищити кількість переглядів роликів, відповідей у коментарях; додати відгуки на картах Google і "Яндекс"; встановити швидкісний віджет з пропозицією підписатися, поділитися записом або поставити лайк на вашому ресурсі.

Сервіс Smmlaba дозволяє досить швидко накручувати будь-які рівні популярності в соціальних мережах. Всі завдання для виконавців оплачуються маленькими партіями за певною ціною.

Цей сервіс добре підходить тим, хто не бажає довгий час розбиратися в особливостях просування. Принцип накрутки Smmlaba

Цей сервіс повністю працює в автоматичному режимі. Після того як ви вибираєте певний метод накрутки і оплачуєте його зручним для вас способом, на протязі декількох днів ресурс виконує надійшов замовлення.

Тим, хто перебуває в пошуках сервісу, здатного самостійно зробити накрутку з мінімальною участю клієнта, Smmlaba повинен підійти. Адже далеко не всі користувачі вміють налаштовувати необхідний функціонал вручну, так і постійно стежити за процесом розкрутки буває дуже складно і незручно.

В цілому ж, розібратися з перевагами і недоліками сервісу найкраще на прикладі однієї з соціальних мереж. Для цього чудово підійде "Инстраграм".

Послуги для просування

Вибравши вкладку з зображенням значка "Инстраграма", можна побачити великий список функцій. Категорія включає кілька розділів: лайки; передплатники; коментарі; прямий ефір; перегляди; статистика; IGTV; згадки.

Smmlaba, за відгуками тих, хто неодноразово користувався аналогічними сервісами, пропонує дійсно велику кількість послуг. Всередині кожного розділу пропонуються додаткові функції. Так, передплатники можуть бути швидкі і офферные, з гарантією або без неї. Лайки теж можуть бути різними: швидкими або повільними, іноземними або російськими, офферными, жіночими. Загалом-то, платформа намагається догодити буквально всім.

Передплату можна замовити на коментарі, історії, публікації, перегляди відео. Коментарі можна вибрати іноземні, за власним текстів, за визначеним завданням.

Іншими словами, ви можете максимально детально уточнити своє замовлення і не оплачувати зайву діяльність користувачів.

Не так давно в "Инстаграме" нові з'явився проект під назвою IGTV. На сайті для накрутки передплатників Smmlaba майже відразу після цього з'явилася нова послуга - замовлення згадок, коментарів і навіть лайків.

Скористатися накруткою можна навіть в категоріях статистики та прямого ефіру. Таким чином можна залучити максимальне число рекламодавців.

Загалом, завдяки функціоналу сервісу кожен користувач отримує такі можливості: відшукати абсолютно все необхідне для якісного просування в соцмережах; розкрутити будь-який популярний сьогодні ресурс, що особливо корисно для продають сторінок; скористатися інструкцією по використанню накрутки, що дуже важливо для новачків у цій сфері. Вартість послуг

Перерахувати всі ціни, звичайно ж, неможливо, але кілька прикладів навести варто: придбати передплатників на ресурсі можна по 9 рублів за 100 людина; позначки "мені подобається" обійдуться від 3 рублів за 100 штук; коментування в прямому ефірі коштує 3 рубля.

У відгуках про Smmlaba неодноразово згадується демократична вартість накрутки. Саме це якість сервісу користувачі вважають основним його достоїнством. Переваги і недоліки

Ознайомившись з відгуками про платформі, можна виділити кілька головних плюсів: фактична оплата; робота з усіма популярними соціальними мережами; можливість самостійного планування бюджету реклами; відсутність мінімального порогу поповнення; різна вартість завдань; регулярне проведення розпродажів та акцій, наявність бонусної системи; можливість швидкої і повільної накрутки; охоплення широкої аудиторії, можливість вибору.

Але і недоліки цього сервісу теж є: низька швидкість накрутки за участю реальних користувачів; відсутність пробної версії; висока активність ботів. Відгуки про сайт Smmlaba

Користувачі в мережі часто розповідають про швидкій роботі ресурсу та доволі низькою вартістю послуг. Правда, і якість придбаних передплатників на Smmlaba, за відгуками, бажає залишати кращого.

З точки зору роботи, все досить легко і зрозуміло, питань у більшості користувачів не виникає. Але навіть якщо з'являються якісь проблеми, служба підтримки допомагає розібратися в ситуації, правда, досить повільно.

Якщо ж говорити про результати просування, то за відгуками зрозуміло, що у багатьох користувачів виходить досягти непоганих висот у рейтингу. Клієнтам Smmlaba дійсно вдається розкручувати акаунти ВК, "Инстаграма" та інших соціальних мереж.

Поповнювати рахунок на сайті досить зручно - можна вибрати будь-яку платіжну систему з величезної кількості запропонованих варіантів.

А ось до недоліків користувачі відносять занадто велика кількість ботів на сервісі і надто повільну накрутку при виборі реальних виконавців. Так що віддавати перевагу, за відгуками, краще все більш дорогим анкетами послуг. В цілому ж, сервіс добре справляється зі своїми функціями.

KatrinGlamur


banner14

Категория: Интернет

Smmlaba: відгуки клієнтів, просування в соцмережах і умови роботи


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.