Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як просувати канал на YouTube: способи та рекомендації


Опубликованно 12.04.2019 02:14

Як просувати канал на YouTube: способи та рекомендації

Шість з 10 людей воліють дивитися онлайн-відео в інтернеті, а не канали на ТБ. YouTube є другим за величиною пошуковим движком після Google.

Тому для брендів має сенс побудувати своє видеоприсутствие на платформі. Єдина проблема — не завжди легко отримати уявлення про контент, який вкладається стільки часу і ресурсів. У цій статті буде розказано, як просувати канал на YouTube.

Не варто переживати, що спосіб не підійде. У тексті представлено відразу кілька ефективних варіантів просування вашого каналу YouTube. Багато з них допоможуть збільшити кількість переглядів підвищити рентабельність інвестицій в стратегію. Оптимізація каналу

Якщо є питання «Як просувати канал на YouTube?», у першу чергу варто перевірити блозі на «впізнаваність» системами. Пошукова оптимізація (SEO) важлива для будь-якого профілю та окремих відео. Це те, що зробить контент доступним для пошуку в різних рейтингах ("Яндекс", Google, Mail.ru і так далі).

Алгоритм YouTube враховує кілька елементів при витяганні відео для результатів пошуку, тому необхідно запровадити якомога більше інформації. Також важливо знати, за якими ключовими словами потрібно ранжируватися. Після того як список SEO складено, фрази можна впроваджувати в заголовки відео, імена файлів, опис, теги, анотації і відповідні поля профіль.

Що робити, якщо користувач не впевнений, за якими ключовими словами він хоче отримати рейтинг? В цьому випадку краще використовувати зворотний інжиніринг процесу пошуку. Необхідно відповісти на запитання, якщо комусь потрібно те, що пропонує певну відео, які слова чи фрази вони будуть використовувати в пошуку, щоб знайти його?

Але все ж як просувати свій канал на YouTube ще? Кому-то цей спосіб здається зовсім неефективним. Але насправді, завдяки таким простим діям, можна створити відмінний гачок для глядачів. Як тільки SEO-відео буде опубліковано, воно почне підніматися по рейтингу, обходячи сторонні кліпи, які висять більше року.

Ось як просувати канал на YouTube даними способом: Введіть ключове слово у заголовок, мета-опис і зображення. Опис відео має містити інші SEO-фрази, пов'язані з використанням панелі інструментів. І також можна прив'язати відео до існуючих блогам, якщо вони є, і соціальним каналам.

Необхідно стимулювати людей підписуватися. Тобто потрібно розповідати їм, що вони отримають за це. Наприклад, тільки передплатники можуть бути повідомлені, коли відео завантажилося. Завдяки цим способом можна просувати свій канал на youtube з більшою швидкістю. Чудові заголовки

Ймовірно, це перше, що побачить користувач, де б він не знайшов відео. Назва має бути інформативною і привертає увагу. Ось кілька порад, які повинні враховуватися при роботі з опціями: Бути простіше. Власник каналу може бути схильний включати всю інформацію у відео, але гарні заголовки короткі і точні. І також потрібно пам'ятати, що, наприклад, Google скорочує назву до 66 символів, тому все, що знаходиться за межами, обрізається в результатах пошуку. Провести дослідження ключових слів. Можна використовувати такий інструмент, як Планувальник Google Adwords, щоб знайти одну або дві релевантні фрази для включення їх у заголовок. Це допоможе підвищити позицію відео в результатах пошуку. Сказати потенційному глядачеві, чому він повинен дивитися.

Як просунути канал на YouTube з нуля? Звичайно ж, для початку потрібно придумати цепляющие заголовки. Завдяки їм блогер розповідає потенційним передплатникам, як вони виграють, знаходячи час для перегляду контенту.

Ось приклади хорошого і не дуже заголовка відео:

Немає: Super Cool Підручник для макіяжу, щоб підготувати вас до нового фільму Тіма Бертона.

Так: Тім Бертон Цибуля: Навчальний відео по макіяжу. Як швидко розкрутити канал на YouTube

Потрібно створювати чіткі та переконливі ескізи. Ці крихітні зображення є попереднім переглядом відео. Якщо їх не створювати, то сайт буде за замовчуванням брати будь-який шматок з роботи.

Потрібно переконатися, що мініатюра настільки велика і чітка (високої якості), наскільки це можливо. Вона також повинна точно представляти контент-відео і бренд каналу.

Звичайно, головне, щоб зображення привертало увагу і було чарівним. Деякі з найбільш ефективних мініатюр включають в себе: Великі плани осіб. Накладення тексту. Яскраві фони. Смачний брендинг (маленький логотип або водяний знак у кутку зображення). Контраст і обриси (навколо людей або предметів).

Хоча YouTube автоматично генерує параметри перегляду зображень при завантаженні відео, краще створити власний ескіз. Для тих, хто не знайомий з цим, ось кілька характеристик, які допоможуть переконатися, що була вибрана найкраща мініатюра для відео: Має дозвіл 1280?720 (при мінімальній ширині 640 пікселів). Завантажений графічний формат-JPG, GIF, BMP або PNG. Розмір залишається в межах 2 Мб.

І також варто спробувати використовувати співвідношення сторін 16:9, так як воно найбільш часто застосовується в плеєрах і превью.

Ось кілька порад по створенню привабливого профілю, який допоможе залучити глядачів і передплатників. Заповнити якомога більше інформації. Витримувати її структуру.

Хоча можна зробити дуже багато, щоб налаштувати зовнішній вигляд своєї сторінки профілю YouTube, варто переконатися, що елементи бренду — кольори, фони, логотипи, піктограми і макети — максимально узгоджені для всіх соціальних каналів і веб-сайтів. Оптимізація опису

Знову ж, канал на YouTube і окремі заголовки відео повинні бути описовими і оптимізованими для пошуку. Потрібно провести дослідження ключових слів, щоб сторінці підвищити шанси на ранжування.

Це також розділ, де можна вигідно «продати себе». Як швидко просунути свій канал на YouTube? Для початку необхідно відповісти на питання «Яку проблему вирішує для аудиторії запропоновані відео?». Навчає чи блогер, розважає або демонструєте те, чого більшість ніколи не бачили. Саме це і потрібно роз'яснити потенційним глядачам.

Також можна використовувати це місце, щоб скласти розклад. Коли і як правильно розкрутити канал на YouTube залежить ще й від того, як часто будуть публікуватися нові відео. Можна повідомити глядачам цю інформацію, щоб вони могли повернутися і дізнатися більше. Головне, дотримуватися власного графіка. Включити контактні посилання

Здорово, що люди дивляться відео, але вони можуть захотіти зв'язатися іншими способами. Тому потрібно зробити так, щоб їм було легше надсилати відгуки, задавати питання і так далі. Необхідно звернутися до веб-сайту, а також до інших соціальних мереж, і вказати контактну адресу електронної пошти.

Варто відзначити, що способи просування корпоративного каналу на Youtube не відрізняються від методів для звичайного блогу. Скористатися перевагами маркетингу

Публікація відмінних відеороликів — це, безумовно, хороший перший крок, але необхідно переконатися, що аудиторія знає, коли блогер публікує новий контент. І що може бути краще, ніж оповіщення через поштові скриньки?

Електронна пошта, як і раніше є одним з найкращих каналів, по яких маркетологи можуть звертатися до своєї аудиторії. При середніх показниках відкриття у 18 % та кількості покупок у 66 %, електронна пошта, як і раніше важлива для конверсії продажів.

І для активних творців є кілька способів просування каналу на YouTube. І один з них — це зв'язатися з постійними передплатниками по електронній пошті. Залишатися активним у співтоваристві

Недостатньо регулярно створювати контент, потрібно ще залучати аудиторію.

Коли глядач знаходить час, щоб прокоментувати відео, не варто поспішати з відповіддю. Взаємодіяти і відповідати на будь-які питання можна в самому ролику. Глядачі з більшою ймовірністю будуть чекати, якщо знають, що отримають відповідь.

Також повинна бути активність у нішевих спільнотах, яких на YouTube багато. Тобто потрібно знайти відповідні групи для бренду і підписатися на інші канали. Необхідно залишати коментарі та відгуки про відео, і діліться тим, що може стати в нагоді аудиторії. Це допоможе просувати канал на YouTube з більшою швидкістю.

Рекомендації іншими блогерами та участь в співтоваристві створять думка як про активного бренд. І глядачі це помітять. Рекламувати канал на YouTube

Щоб залучити нову аудиторію за допомогою контенту, можна спробувати безліч варіантів реклами.

У першу чергу потрібно запустити кампанію з AdWords для відео. Не варто турбуватися — мінімальний рекламний бюджет відсутній, тому не доведеться витрачати всі свої гроші, коли запускаєте оголошення.

Спочатку необхідно переконатися, що вибрані правильні слогани, які дійсно відповідають очікуванням цільової аудиторії. Академія творців YouTube запропонувала кілька порад, які допоможуть у цьому процесі: Робити рекламу короткою (від 30 до 60 секунд), і максимально використовувати перші п'ять. Застосовувати чіткі заклики до дії (CTA), щоб повідомити глядачам, що їм слід зробити далі. Наприклад, підписатися на канал YouTube або поділитися відео.

Отримати нову аудиторію можна з допомогою націлювання та орієнтацією на місця розміщення і категорії інтересів. Платне просування каналу YouTube дозволить зібрати перших передплатників набагато швидше.

Можна використовувати формат TrueView в особистих інтересах. Така реклама відображається у вигляді мініатюри і тексту на сторінках перегляду YouTube. Знаходиться вона в правій частині рекомендованого відео для глядача. Цей формат дозволяє платити за кліки. Блогер платить тільки тоді, коли користувач натискає на оголошення і починає дивитися відео на сторінці перегляду. In-display реклама — це відмінне місце для просування вже існуючих робіт. Але, перш ніж робити це, варто переконатися, що вони добре оптимізовані. Просування каналу в особистому блозі

Стратегія просування на YouTube може і повинна виходити за рамки самої платформи. Потрібно створити контент веб-блогу, який має відношення до відео вставте його в статті. І також можна спробувати включити транскрипцію контенту, щоб отримати більше переглядів за запитами. Запустити конкурс

Коли справа доходить до залучення аудиторії, є кілька тактик, які працюють так само, як змагання. Всі люблять безкоштовні речі.

Варто стимулювати глядачів підписатися на канал з подарунками та призами. Можна спробувати створити відео з чітким закликом до дії: перейти на сторінку поділитися посиланням в інших соціальних мережах.

Щоб успішно провести конкурс на YouTube, необхідно надавати аудиторію. Після цього потрібно запропонувати призи, які спонукають їх прийняти участь. Потім розробити стратегію просування конкурсу. Включити посилання на канал YouTube підпису електронної пошти

Хоча ця тактика може здатися занадто простою, розумні маркетологи ніколи не втрачають можливості просування.

Якщо включити посилання на сторінку YouTube підпис електронної пошти, кожне надіслане повідомлення може залучити на канал нового відвідувача. І це чудовий спосіб просунути свій блог, не кидаючи його нікому «на горло».

Використовуючи налаштування Video Manager, можна створювати анотації, які просять глядачів підписатися на канал, приєднатися до списку адрес електронної пошти або перейти за посиланням на інше відео.

YouTube — неймовірно цінна і потужна соціальна мережа. За допомогою вищезазначених тактик можна просувати канал таким чином, щоб не тільки допомогти собі або особистого бізнесу, але й залучити користувачів, створити популярний співтовариство в соціальних мережах.

І остання порада: використовуючи Hootsuite, можна легко завантажувати, планувати, публікувати, рекламувати і відстежувати вміст.

Дарина Ломпартер


banner14

Категория: Интернет

Як просувати канал на YouTube: способи та рекомендації


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.