Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

RublKlub: відгуки користувачів. У чому суть проекту RublKlub і йому подібних?


Опубликованно 06.04.2019 05:16

RublKlub: відгуки користувачів. У чому суть проекту RublKlub і йому подібних?

Вивчаючи інтернет у пошуках додаткового заробітку без вкладень, користувачі звертають увагу на привабливі пропозиції сайтів з проходженням платних опитувань. Одним з таких опитувальників є RublKlub. Він дозволяє заробити без вкладень. Відгуки про RublKlub суперечливі: не всі респонденти задоволені умовами, які пропонує сайт для заробітку. Розібратися в принципі роботи нескладно, але у сервісу є свої плюси і мінуси. Чи варто проходити опитування на сайті RublKlub? "РубльКлуб": що це, принцип роботи сайту

"РубльКлуб" є не тільки опросникном, але і кешбек-сервісом. Крім того, опитувальник RublKlub дозволяє користувачам відчути переваги реферального програми, яка діє для всіх зареєстрованих респондентів.

RublKlub надає учасникам можливість відповідати на питання анкети і отримувати за це винагороду. Компанія співпрацює з мережею магазинів, які зацікавлені у думці потенційних покупців про свої товари. Додаткова мета проведення опитувань - збір та обробка статистичних даних комерційними організаціями, які спонсорують проведення анкетування.

Але за відгуками про RublKlub, основну частку учасників приваблює перспектива швидкого заробітку за проходження опитувань. Можливості заробітку на RublKlub

Основна причина, за якою респонденти реєструються на "РубльКлубе", - миттєвий дохід без ризику для гаманця. Проходження опитування - просте і зрозуміле заняття, як і онлайн-шопінг. А можливість залучення рефералів за додаткову винагороду ще більше підігріває інтерес користувачів.

Відгуки про опитувальнику "РубльКлуб" в Мережі не такі позитивні, як уявляє собі більшість нових зареєстрованих учасників. На думку 98 % учасників, заробити на сайті практично неможливо, незважаючи на легальність компанії і прості вимоги.

Що не влаштовує респондентів: Низька фактична оплата за проходження опитування. Замість заявлених 40 рублів в якості верхньої межі учасники отримують максимум 18, це в два рази менше. Реферальна програма практично марна. Дохід від залучених користувачів становить 10% від комісії. Але так як самі респонденти отримують копійки, понад 97% новачків перестають користуватися сервісом вже через тиждень. Високий поріг для виведення коштів. Щоб отримати готівку, потрібно заробити не менше 750 рублів. З урахуванням максимальної вартості опитування в розмірі 20 рублів на це можуть піти місяці. Висновок на єдиний гаманець - PayPal. У Росії це не найпопулярніша платіжна система. "РубльКлуб": обман чи чесна контора?

Відгуків про опитувальниках в Мережі багато, і не всі з них чесно виплачують респондентам винагорода за підсумками роботи. Опитування "РубльКлуба" коштують недорого, але отримати оплату за них реально. Однак не всі готові витрачати кілька місяців заради заробітку в 750 рублів.

Чому так довго виходить накопичити на мінімальний висновок, якщо опитування коштує 20 рублів? Проблема "РубльКлуба" в тому, що за тиждень можна пройти не більше 4 опитувань. Оплата за кожен з них в середньому становить 10-16 рублів. Особливості проходження опитувань

Респондентам щодня надходить мінімум 5 пропозицій з опитуваннями від сайту. Але не всі з них виходить пройти до кінця. Деякі, наприклад, не переведені на російську мову або переклад низької якості. Це робить проходження опитування практично неможливим.

За відгуками про RublKlub, технічні збої в процесі проходження опитувань зустрічаються навіть на початковому етапі, коли респондент тільки зареєструвався в системі. Це свідчить про слабку технічну базу майданчики і негативно позначається на ставленні до клубу.

Кількість опитувань, які щодня надходять, може досягати 15 штук. Проте, за відгуками про "РубльКлубе", при спробі пройти анкетування у 14 з 15 випадків виникає збій. Користувачі витрачають час, не отримуючи нічого натомість. Інша причина, по якій опитування пройти не виходить, пов'язана із закриттям набору кандидатів або тим, що респондент не відповідає параметрам анкетування. Відгуки про реферального програми RublKlub

Ті, хто залишає позитивні відгуки про сервіс RublKlub, чесно зізнаються, що 99% їх заробітку на сайті становить партнерська, або реферальная програма. Згідно рефералке від RublKlub респонденти отримують 10% комісії з кожного залученого учасника. Нарахування здійснюється тільки після того, як новий зареєстрований користувач пройде опитування.

Якщо новачок регулярно буде брати участь у розвитку сервісу, той, хто залучив його в систему RublKlub, буде заробляти 10% на комісії. Бонус від комісії збільшиться вдвічі і складе 20%, якщо кількість залучених активних учасників перевищить 10 тис. осіб.

Досягти такого обсягу рефералів нереально, крім того, 99,9% учасників не вірять, що на "РубльКлубе" можна заробити хоча б на виведення коштів. Тому реферальная програма "РубльКлуба" не приносить доходу користувачам. Онлайн-шопінг з RublKlub

На сайті опитувань є можливість додаткового заробітку - кешбек-сервіс. Він дозволяє одержувати повернення частини витрачених коштів за покупки за допомогою сайту. Розмір кешбека відрізняється в залежності від магазину. Мінімальний кешбек становить 0,5% з покупки.

За відгуками про RublKlub, кешбек нараховується не завжди. Максимальний розмір з заявлених по магазину відсотків повернення змогли отримати тільки 2% опитаних. Середній час зарахування балів становить 7 днів. В Мережі маса мешбек-сервісів з набагато більш выгодныями условаиями.

Так як "РубльКлуб" більше позиціонує себе як сайт платних опитувань, його кешбек-сервіс не популярний у порівнянні з аналогами, наприклад LetyShops. У "РубльКлубе" немає такої кількості магазинів (1300), як на інших кешбек-ресурсах. RublKlub пропонує повернення коштів лише у 150 партнерів, більшу частину яких становлять магазини одягу, взуття і побутової техніки.

Кешбек RublKlub так само вимагає досягнення мінімального порогу до 750 рублів для виводу. Якщо покупець не виконав умови сервісу, наприклад купив товар тільки через 3-6 годин з моменту переходу за посиланням, кешбек не нараховується. Виведення засобів: умови

Щоб заробити в "РубльКлубе", потрібно виконати завдання і накопичити мінімум 750 рублів. Меншу суму вивести неможливо. Переклад здійснюється тільки на гаманець PayPal.

За відгуками, без відкритого рахунку PayPal користуватися сервісом не вийде. Це не влаштовує багатьох учасників, так як PayPal в Росії не так популярний, як "Яндекс.Гроші", QIWI або WebMoney.

Висновок здійснюється протягом 1-3 днів з моменту подачі заявки. Але отримати кошти вийшло лише 0,02%. Це ті, хто витратив кілька місяців для накопичення мінімальної до висновку суми.

За відгуками більшості користувачів, "РубльКлуб" є чесною компанією, яка дійсно платить за проходження опитувань. Але умови виведення коштів і низька вартість послуг не дозволяють учасникам накопичити мінімальну суму до висновку швидше ніж за 3 місяці. Це не кращий спосіб онлайн-заробітку без вкладень, хоч і цілком легальний.

Геній Злочинного


banner14

Категория: Интернет

RublKlub: відгуки користувачів. У чому суть проекту RublKlub і йому подібних?


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.