Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Дизайн додатків: кращі програми


Опубликованно 17.12.2018 01:18

Дизайн додатків: кращі програми

Трохи раніше для того, щоб створити сайт і мобільний додаток зокрема, потрібні були певні навички в цій області: мови програмування, тонкощі верстки та інші специфічні знання.

Сьогодні ж для розробки дизайну додатків достатньо мати смак, бажання і трохи терпіння, а все інше за вас зроблять спеціальні утиліти – конструктори. Причому останні, як правило, допомагають оформити не тільки зовнішній вигляд програми, але і відповідають за інші складові мобільного продукту: функціональність, монетизацію і т. д.

Подібних додатків для створення дизайну в Мережі досить багато, і якщо знають користувачі вже давно знайшли для себе оптимальний варіант, то початківці верстальники не знають на чому зупинитися. Наша стаття допоможе визначитися важким вибором, взявши до уваги багатий досвід фахівців цієї сфери.

Розглянемо найкращі та найпопулярніші програми для дизайну мобільних додатків, які можна знайти в Мережі. Розберемо їх ключові можливості, а також основні переваги перед іншими. Але спочатку проведемо короткий лікнеп щодо особливостей розробки мобільного софта.

Відразу варто попередити, що жодних додатків для дизайну інтер'єру будинку або квартири ми розглядати не будемо. Тут мова піде лише про конструкторів, спрямованих на створення мобільного софта. Особливості розробки та створення додатків

Практично всі програми-сервіси такого плану пропонують створення дизайну додатків двох різновидів – на HTML5-верстки і нативне. У першому випадку ми маємо постійну прив'язку продукту до наявного веб-сайту. Тобто софт буде доповненням до будь-якого інтернет-ресурсу і буде працювати тільки з ним у тандемі.

Нативне додаток – це незалежний продукт, не обмежений прив'язками до веб-сайтів або якимось іншим «батькам». У таких рішеннях зацікавлені більшість користувачів. Для нормальної роботи програми не потрібен браузер або якісь специфічні умовності і завантажити його можна на відомих агрегаторах від Apple і Google App Store і «Гугл Плей». Ціна питання

Якщо подивитися на фінансову сторону, то створення дизайну для HTML5-продукту з допомогою конструктора обійдеться приблизно в 1000 карбованців. І стільки ж потрібно буде викласти за щомісячне обслуговування/підтримку.

Але вже за самостійний нативний продукт доведеться віддавати майже 3000 рублів щомісяця. І в цю суму входить не тільки дизайн додатка, але ще і реєстрація вашого дітища «Гугл Плей» і App Store. Деякі розробники відразу включають такі витрати в тарифний план, щоб у користувачів зайвий раз не боліла голова з цього приводу.

Так що створення дизайну додатків з подальшим виходом вашого творіння в світло – це далеко не дешеве, а витратна справа, особливо якщо ви не збираєтеся його монетизувати. Також варто зауважити, що в більшості випадків доведеться підтягнути свої знання з англійської мови. Тому практично весь софта такого плану йде без російськомовної локалізації.

Далі розглянемо конкретні сервіси. GoodBarber

Це продукт від французьких розробників користується гарною популярністю у всьому світі. Для дизайну додатків тут є все необхідне. Платформа вражає гарними шаблонами і пропонує розширений перелік функцій, починаючи з інтеграції з соціальними мережами і закінчуючи геозонированием.

Продукт чудово себе показав як інструмент для дизайну android-додатків і програм для iOS. Сервіс дозволяє створювати проекти від і до. Всі наявні дизайнерські шаблони при необхідності можна коригувати.

Створений дизайн в цьому сервісі складно відрізнити від професійних продуктів, виконаних фахівцями. Платформа володіє хорошою гнучкістю, величезною бібліотекою шаблонів, причому якісних, а не для галочки, а також порівняно невисокою вартістю підписки. За місяць обслуговування потрібно буде заплатити трохи більше 2000 рублів. Shoutem

Починаючи з 2011 року розробники щільно займаються своїм продуктом і без кінця його полірують. Судячи з відгуків користувачів, дана платформа для створення і дизайну мобільних додатків володіє всім необхідним для запуску серйозних комерційних проектів.

Shoutem пропонує безліч потужних опцій, серед яких є просунуті елементи монетизації, наприклад, інтеграція з Shopify і підтримка сервісів реклами, а також геолокализированный каталог місць. Останній інструмент буде вельми до речі тим, хто робить програми для ресторанів, музеїв та інших прив'язаних до карти об'єктів.

Дизайнерських шаблонів в місцевій бібліотеці маса і за вибором кращого можна провести в ній не одну годину. Всі зображення можна редагувати і створювати свій оригінальний дизайн. Крім того, сервіс володіє мінімальним порогом входження. З простим і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом розбереться будь новачок. Умови розповсюдження

Базовий пакет обійдеться трохи більше 1000 рублів. Тут можна повною мірою спробувати себе в ролі дизайнера додатків і верстальника. Але якщо ви хочете завантажувати свої проекти в магазини «Андроїд» і/або Apple, то доведеться взяти як мінімум просунутий пакет. А він коштує більше 3000 рублів. Swiftic

Сервіс Swiftic є однією з найбільших риб в цій області. Ця платформа була запущена в 2010 році ізраїльськими розробниками та успішно працює до цього дня, маючи на своєму рахунку більше мільйона випущених додатків по всьому світу.

Окрім великого вибору дизайнерських шаблонів і можливості їх редагування, сервіс забезпечує користувачів значним вибором елементів для побудови найбільш складних проектів. Тут задіяні такі інструменти, як функції карт лояльності, мобільна комерція, інтеграція органайзерів та інших подій користувача.

Основна сфера, на яку розраховують розробники сервісу, це ресторани, кінотеатри, музичні гурти та інші організації у сфері розваги, прив'язані до карт і дат. До того ж дизайнерських шаблонів на цю тему переважна більшість. Особливості платформи

Судячи з відгуків користувачів, редактор платформи простий, а інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, так і організований з точки зору юзабіліті вкрай розумно. Сервіс має потужну довідкову систему і масу навчальних матеріалів як в текстовому, так і у відеоформаті. Та й на тому ж «Ютубі» дуже багато уроків по створенню дизайну додатків за допомогою саме цієї платформи.

Сервіс бере на себе всі клопоти з публікації вашого проекту в агрегаторах «Гугл Плей» і App Store, так що вам не доведеться вивчати досить вибагливі правила завантаження, знайомитися з додатковими угодами і навантажувати свою голову іншою інформацією. З Swiftic ви будете займатися тільки своїм любимо справою – дизайном і відточуванням майстерності. Умови розповсюдження

З останніми оновленнями, розробники ввели нову цінову політику, яку на ура сприйняли звичайні користувачі та новачки у цій справі. Щомісячна підписка на сервіс коштує трохи менше 4000 рублів, або 3000, якщо брати її на рік. Але на відміну від інших аналогічних платформ, ця пропонує просунуту політику взаємодії з клієнтом.

Справа в тому, що сервіс кожному новачкові дає Гарантію успіху за півроку». Тобто, якщо за перші шість місяців ніяких фінансових зрушень не буде, а додаток ні в яку не хоче окупатися, то надається півроку подальшого безкоштовного користування. Такий підхід дозволив набрати значну базу клієнтів і, судячи за словами розробників, повністю себе виправдовує. Автор: Олександр Клімкін 15 Листопада, 2018


banner14

Категория: Интернет

Дизайн додатків: кращі програми


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.